*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Cameliam bine ai venit! mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu, asa ca e posibil ca fetele sa nu le vada. scrie repede 10-12 mesaje, sa scapi de moderare, sa putem vorbi.
Noi nu am gasit Colostru probitic. Ne-a zis la o farmacie ca incearca sa ni-l aduca. a citit pe net despre el si suna bine.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Malinas, eu i-am gasit in Kaufland - sosete zornaitoare (au pe bot o inimioara bombata si-n ea bilutze, asta e smecheria), da` nu e fte incantata de ele...inca.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas Ufffffffff M-au sunat unii de la o firma de IT sa-mi propna un job, bun job ![]() ![]() Aaaaaaaaaa...nu m-as duce daca nu mi-ar da cel putin dublu fata de cat castig acum stand acasa cu david, astfel incat sa pot plati o bona si sa imi ramana si ceva peste.Pt orice banut mai putin nici nu mi-ar da prin cap sa plec de langa copchilutul meu.Dar, daca astia imi dau banii ceruti, eu ce fac? Un gand bun pt Ginye ![]() ![]() ![]() ![]() _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Malinas, e greu sa dai sfaturi. Decizia trebuie sa-ti apartina. Dc te hotarasti sa accepti, mai devreme de 2 luni nu cred ca poti incepe dc tr sa cauti bona. Ca sa o gasesti, sa o instruiesti, sa vezi dc se descurca, ai nevoie de timp.
![](pupic.gif)
Julia
![](mamica.gif)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alra/alra.jpg)
alra spune:
citat din mesajul lui malinas Ufffffffff M-au sunat unii de la o firma de IT sa-mi propna un job, bun job ![]() ![]() Aaaaaaaaaa...nu m-as duce daca nu mi-ar da cel putin dublu fata de cat castig acum stand acasa cu david, astfel incat sa pot plati o bona si sa imi ramana si ceva peste.Pt orice banut mai putin nici nu mi-ar da prin cap sa plec de langa copchilutul meu.Dar, daca astia imi dau banii ceruti, eu ce fac? Un gand bun pt Ginye ![]() ![]() ![]() ![]() _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
![](icon_smile_big.gif)
editez: revin dupa ce spal fetele sa comentez chestiile bolduite.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Olivia, sa-ti traiasca flacaul! E tare dulce in filmuletz!
Brie, si eu ma pregatesc de diversificare si consum tone de informatie...acolo unde gasesc lucruri similare, le retin ca sa le aplic...unul dintre sfaturi, la cap. fructe, este sa incepem cu mere sau pere coapte, nu crude, si nici suc...eu zic sa incerci si asa cu Androniki, poate iti accepta marul...sau incearca o para...merele recomandate sunt cele galbene sau rosii, sunt mai putin acide...se mai poate face piure din ele, dupa ce le-ai fiert la aburi (poti folosi o cratita normala si o strecuratoare in care pui fructele, in loc de steamer)...le fierbi in coaja, ca sa pastreze vitaminele, dar cureti coaja inainte sa le pasezi...
Malinas, nu ma pot abtine sa nu-ti spun punctul meu de vedere cu privire la oportunitatea de job nou...eu sunt carierista si timp de 19 ani nu am facut altceva decat sa muncesc 24/7 ca sa ajung cat mai bine, ca sa stau pe picioarele mele si sa nu depind de nimeni (parinti, barbat), ca sa am cu adevarat libertatea de a alege...a aparut Sonia, care mi-a umplut sufletul de bucurie si nu cred ca exista ceva pe lumea asta ce nu as fi in stare sa fac pentru ea...DAR, sunt constienta si ca am o datorie fata de ea, devreme ce am ales sa o aduc pe lume...in actuala situatie economica, un job la o companie cat de cat stabila si bine platit este mana cereasca...si este foarte important pentru copilul tau sa stii ca, daca ai nevoie de ceva, de la a-i da de mancare pana la a-i asigura o educatie de calitate, sa nu ai bariera materiala...primul cuvant al copilului poti sa-l pierzi pentru ca te-ai dus la baie, nu la serviciu...crezi ca David nu stie cine este mama lui??? Eu pun pariu cu tine ca stie chiar daca lipsesti de-acasa 9 ore...uita-te le fetele din strainatate, care au concedii mult mai mici si care nu cred ca-si permit sa nu aiba job acolo...Alra deja a inceput munca si o duce pe cea mica la o cresa, unde e f bine ingrijita...si Nicole stie cine este mama ei, nu o va confunda niciodata cu doamna aceea care are grija de ei...eu spun ca timpul de calitate petrecut cu copiii nostri este cel mai important...si asa scrie si prin cartile de specialitate, crede-ma...sfatul meu este sa te duci la interviu dorindu-ti acel job...daca ai indoieli, mai bine nu te duce...sa nu te superi, dar viata reala e destul de grea in zilele noastre si, odata cu copiii, vine si responsabilitatea de a-i ridica si pune pe picioare, un lucru care trece mult de faptul ca nu ai fost de fata cand a spus primul cuvant...
Diana, de Sonia (02.11.2008)
diamisha spune:
Dandusa, m-a topit Raducu, e frumos foc...eu am fost convinsa toata viata mea ca o sa ma marit cu unul blond cu ochi albastri...n-a fost sa fie asa, l-am luat brunet cu ochii negri...da' poate fii-mea o reusi...
Oti, mi-au placut mult pozele in care dormeati toate trei...mi-au dat un sentiment de pace si liniste...foarte frumos si cald!
Diana, de Sonia (02.11.2008)
dandusa spune:
citat din mesajul lui alra![]() editez: revin dupa ce spal fetele sa comentez chestiile bolduite. |
stiu ce vrei sa spui
![](icon_smile_big.gif)
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
multumim de aprecierida' n-am apucat sa pun poze,alea-s vechi
am unele proaspete,da' nu pot descarca cardul.
Diamisha,
ce onoare,Sonia ii face curte lu' Raducu mieu
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alra/alra.jpg)
alra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
stiu ce vrei sa spui ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
stii, ai?
![](icon_smile_big.gif)
pai zi tu cum e cu "primul pas" si "primul cuvant"
![](icon_smile_big.gif)
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Sa va spun faza tare...in seara asta a plecat sotul la plimbare sa-si aeriseasca creierii. I-am zis sa-mi ia ceva bun. Vine acum 10 minute acasa, claxoneaza. Eu arunc copchilul din brate in pat si ma duc la masina. Portbagajul deschis, sotul imi zice sa il ajut. eu sar repede la portbagaj si apuc TARTA (v-am zis mai demult ca sun mare fan tarta cu lamaie si bezea) cand ma trezesc cu un bobarnac in cap de la sot. Eu nedumerita: ce e? El: nu vezi????? Langa tarta era o vaza de sticla, plina cu lalele (florile mele preferate). cine sa o vada??? Ca doar nu mananc lalele . Saracul sot, il tot bat la cap sa fie mai romantic, si cd vrea si el sa ma impresioneze, eu nu apreciez.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA