*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Malinas, Julia si mamicile care-i babaciti pe bebei in cada cum rezistati cu spatele? As incerca si eu daca n-as ramane blocata, dar eu si cand o schimb deabia ma indrept.

stii cum este, cand vad ca el se simte bine, uit de toate durerile.|Cu durerea de spate noapte e cel mai rau, cand ma intind in pat si simt ca ma taie pe sale,dar ziua...uit de toate.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

pe Crinuta am spalat-o in cada mare de la 5 luni si de fiecare data foloseam un scaunel cu succes.stateam pe el cu picioarele cracanate spre cada sau cu ele pe langa cada.
mult mai usor este sa stai aplecata,stiu...da' te rupe de spate.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Doamne, cat e de frumoasaaa Teodora in poza de la 2 luni

Multumim! Iar voi ne-ati dat gata cu cititul. Haioase pozitiile si comentariile. De la ce firma aveti paturica si stepperul?

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
[br
pe Crinuta am spalat-o in cada mare de la 5 luni si de fiecare data foloseam un scaunel cu succes.stateam pe el cu picioarele cracanate spre cada sau cu ele pe langa cada.
mult mai usor este sa stai aplecata,stiu...da' te rupe de spate.

La solutia asta voi apela si eu. De fapt, cred ca e singura in afara de inotul alaturi de ei.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna seara!

Recunosc ca am ramas in urma cu stirile, sunt pe dinafara rau de tot!
Vreau sa va urez o primavara superba,sa va aduca numai bucurii!

"La multi ani! " fetelor nascute in luna martie. Diamisha si A.Alina scuze ca nu am fost pe faza!

Olivia si Ihotu sa va traiasca copilasii si la multe lunite inainte!

Imi e asa de dor de sa stau la "taclale".... Mai am 2 examene si sper sa imi revin si eu... nu mai pot.

Am vazut pozici! Frumosi copii avem

pup toate fetele

Am pus poze la semnatura dar sper sa se si vada ! E prima oara cand fac asta si nu stiu daca am reusit!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Botez15022009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multe luniteee David de Olivia , sa cresti mare si frumos si sanatos !
La multe lunite si lui Alexandru de Ihotu

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Doamne, cat e de frumoasaaa Teodora in poza de la 2 luni

Multumim! Iar voi ne-ati dat gata cu cititul. Haioase pozitiile si comentariile. De la ce firma aveti paturica si stepperul?

Teodora la 2 luni

Deh, ne cultivam......Paturica e de la K's kids iar stepperul e Chicco.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Iulia, multumim. Fff frumoase pozele de la botez. frumusetea crestina si mamica mandra care radiaza

Criss, multumim Hai nu dai si tu un bulanas de Paula la pupat asa de ziua lui

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ufffffffff

M-au sunat unii de la o firma de IT sa-mi propna un job, bun job ...si ma incearca niste sentimente amestecate. Functia e buna si cred ca si salariul este pe masura, e criza si orice banut in plus ar fi bun, dar sa pierd primul cuvant al lui David, sa nu fiu langa el cand face primul pas, etc....sau sa pierd un job bun care ne poate ajuta sa ne mai ridicam nivelul de trai? Partea misto e ca am un cv arucat pe un site de recrutari de vreo 2 ani, e neactualizat si totusi m-au sunat, asta inseamna ca nu sunt chiar de aruncat...oooffffffff...greu....luni la 19 ar fi discutia decisiva....Un sfat, ceva? Pls

Aaaaaaaaaa...nu m-as duce daca nu mi-ar da cel putin dublu fata de cat castig acum stand acasa cu david, astfel incat sa pot plati o bona si sa imi ramana si ceva peste.Pt orice banut mai putin nici nu mi-ar da prin cap sa plec de langa copchilutul meu.Dar, daca astia imi dau banii ceruti, eu ce fac?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Babyzapi,tot ma chinui sa te intreb...de unde ai luat sosete cu zornaitori pt Raphael?ca am intrebat peste tot si toata lumea zambeste la mine sagalnic.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

David, Alexandru Andrei!

Malinas, discuta cu sotul, cu familia. Chiar aveti o ruda care sa poata sta cu bb?
Eu am ales sa plec in Norvegia cand Ana avea un an. Si nu mi-a fost deloc usor pentru ca nu am vazut-o 3 luni. Asa ceva nu as mai face, o data in viata este de ajuns. Dar in cazul tau este altceva, mult mai usor, il poti vedea zilnic dar atat gandeste-te ca un nou servici implica si acomodarea de la inceput, oboseala, poate ore suplimentare o perioada. Daca esti carierista nu refuza, decat sa ai frustrari ca ai pierdut trenul mai bine sa ai un job bun si sa incerci sa stai cat mai mult cu bb. Ideea este sa petreceti un timp de calitate impreuna.
Dandusa, frumosi scorpionasii dar mami si mai si . Ma duc sa bag un Dots ca ma chinui degeaba cu dieta, ca tine nu o sa arat never ever .
Cada noastra are 1.7 m il pusei pe sot sa o masoare acum.
Iulia, falcoasa ta, e tare lunguta si voinica, pare de 6 luni pe putin.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput