*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

I-am facut baie lui bebe in cada i-a placut tare mult si dupa a papat fara circ, fara plansete cum aveam seara de seara si a si adormit imediat . YUUUPPPIIII !
Am pus si poze :

http://good-times.webshots.com/photo/2256805250104281140HStoTO

Olivia LA MULTE LUNITE pt DAVID si il dulce dulce pe scumpicul vesel.
Malinas si sor-mea a avut o asemenea ocazie, un post mai bun cand avea bebelina 5 luni...si a refuzat...in conditiile ei as fi acceptat jobul, chiar mi-a parut rau un pic...in conditiile mele, nu m-as duce la munca...fiindca nu-mi place munca :)) una e sa faci cariera si aici le inteleg pe fetele care trag tare si alta e, in cazul meu, sa ai o slujba ca oricare alta...
Dandusa si
Alra te astept cu comentariile la ce ai bolduit in mesajul de la Malinas...sunt curioasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui alra

editez: revin dupa ce spal fetele sa comentez chestiile bolduite.

stiu ce vrei sa spui

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

stii, ai?

pai zi tu cum e cu "primul pas" si "primul cuvant"

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

nu poci sa te incurcmai bine ca tine n-o zice nimeni...mi-am luat ceaiul si vreo 3 gogosi,astept sa ma tavalesc un pic
ps:primul pas,l-am pierdut pt un pishu scuuuurt,da' primul cuvant l-am prins

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sa va spun faza tare...in seara asta a plecat sotul la plimbare sa-si aeriseasca creierii. I-am zis sa-mi ia ceva bun. Vine acum 10 minute acasa, claxoneaza. Eu arunc copchilul din brate in pat si ma duc la masina. Portbagajul deschis, sotul imi zice sa il ajut. eu sar repede la portbagaj si apuc TARTA (v-am zis mai demult ca sun mare fan tarta cu lamaie si bezea) cand ma trezesc cu un bobarnac in cap de la sot. Eu nedumerita: ce e? El: nu vezi????? Langa tarta era o vaza de sticla, plina cu lalele (florile mele preferate). cine sa o vada??? Ca doar nu mananc lalele . Saracul sot, il tot bat la cap sa fie mai romantic, si cd vrea si el sa ma impresioneze, eu nu apreciez.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

de acu' nici ca-ti mai ia tarta

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

malinas, o parte din ce voiam eu sa zic a zis si diamisha, restul ne explica dandusa

aaa, cum sa incep ... depinde mult ce iti aduce in plus serviciul respectv. eu de exemplu as sta gratis acasa si nu ne-am fi permis casa in care stam ci chirie sau ceva foarte mic, ceea ce pe termen lung ar fi fost rau si pentru noi si pentru copii.
apoi depinde si de "normalitate" - in belgia "normalitate" e sa incepi serviciul dupa 15 saptamani (in franta si olanda la fel) in romania nu e. oamenii zic tot timpul ca ei nu ar concepe sa faca x daca pentru ei aia nu e "normalitate". un belgian sau olandez de ex ar zice ca nu ar concepe sa lucreze gratis peste program, dar daca la toate firmele s-ar practica lucrul asta ar face-o fara probleme.
aaa, de pierdut pierzi insa nu ce crezi tu ca copiii nu sunt ca in reclamele de la pampers sa inceapa sa mearga asa deodata si sa zica "patrunjel" din prima. pierzi timp de calitate cu el, vii acasa obosita si apoi efortul e mult mai mare sa te joci cu el sau sa ai grija de el si nu mai e la fel de placut cand esti obosit si tracasat. dar tot stai seara la masa impreuna, ii faci baie, zici o poveste, il culci si ai si weekendurile si concediile. nu e dracul asa negru pe cat pare.

revenind la "normalitate", daca reincepi repede intr-o tara in care se sta 2 ani acasa asteapta-te la comentarii eu din eleganta nu voi mentiona ce au putut sa imi auda urechile. oamenii au limba ascutita. da' ce sa zic - am o familie extraordinara, o casa super, un job foarte bun unde sunt respectata si asteptata si nu imi ajunge nimeni cu prajina la nas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas uitasem sa-ti zic de sosete...noi le-am primit de la socrii din franta, dar ti s-a raspuns deja ca le gasesti si aici la supermarket . Prima data cand i le-am dat mai mult eu ii agitam pciorusele sa-l fac sa realizeze de sunetul lor si era si mai micu avea 2 luni jumate. Dupa aceea, la a 2-a purtare nu a mai trebuit sa-i arat nimic .

Aaaa si ne-a cumparat socrii pt bebe set tacamuri din argint cu numele lui bebe gravat pe ele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cameliam bun venit printre noi , mesajul tau a aparut mai tarziu si de aceea am trecut majoritatea de el ...scrie la foc automat 10-12 mesaje sa nu mai fi moderata .
Z_iulia felicitari pt. micuta ta mare crestinata , ce tarea seamana baiatul cu tine ,,de altfel paraca toti semanati in familie
Malinas eu nu am experienta altui copil dar daca as vea asa o propunere m-as gandi serios ...sa accept , poate as incerca sa negociez o pauza la amiaza sau un program mai flexibil (ora de venire si plecare) , dar bineinteles nu sunt in locul tau , decizia iti apartine , a sa nu uit : si mamicile noastre stateau acasa cu noi tot vre-o 4 luni daca nu gresesc .
Olivia dam bulanas la pupacit , apropos am vazut exercitiile pt. poponet ...vaaai ce dor imi e de orele de aerobic , asa faceam si eu ...cate 3 -4 serii de cate 50 ...ce departe mi se par

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

satisfacuta la bold dandusa sau halisi gogosile degeaba in detrimentu posteriorului?

edit - prima chestie notabila a laurei a fost "agugu". cautat de taica-su pe wikipedia, cica e un oras prin africa.
primu pas dumnezeu stie ca tofoloaga a mers taras grapis si tinuta de ceva pana spre 1 ani si 4 luni si nu am reusit sa determinam momentul pasulet sau pasuloi, de aia ma enerveaza pe mine reclamele la pampers

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

...in conditiile mele, nu m-as duce la munca...fiindca nu-mi place munca :))

da' stiu ca aveti cada...superrrr

poarta-ma mami

Mergi la inceput

mie imi place la servici. mi se dau niste date sumare si apoi trebuie sa intorc problema pe toate partile si sa scriu literatura despre toate posibilitatile si eventuale solutii.
chiar ma distreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bravegirl
Babyzapi ce invidioasa sunt pe vana ta cea maaare ca il poti sustine si manevra usor pe zambaretu de Rafael , ce ochi jucausi are el si daaa mami seamana cu tine
Gynie si tie tot vroiam sa-ti zic ca seamana Stefanut grasunelu cu tine
Otilia ce frumos dormi tu intre fete
Oceanborn succes maine la ecografii sa fie totul ok si sa scapati repede
Amalia vazut pozici noi frumoase , doamne ce va mai iubiti voi acolo

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput