*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

satisfacuta la bold dandusa sau halisi gogosile degeaba in detrimentu posteriorului?

edit - prima chestie notabila a laurei a fost "agugu". cautat de taica-su pe wikipedia, cica e un oras prin africa.
primu pas dumnezeu stie ca tofoloaga a mers taras grapis si tinuta de ceva pana spre 1 ani si 4 luni si nu am reusit sa determinam momentul pasulet sau pasuloi, de aia ma enerveaza pe mine reclamele la pampers

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

ma asteptam sa ma amuzi mai tare
da' m-a distrat la 'pasulet'...'pasuloi'

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui alra

satisfacuta la bold dandusa sau halisi gogosile degeaba in detrimentu posteriorului?

edit - prima chestie notabila a laurei a fost "agugu". cautat de taica-su pe wikipedia, cica e un oras prin africa.
primu pas dumnezeu stie ca tofoloaga a mers taras grapis si tinuta de ceva pana spre 1 ani si 4 luni si nu am reusit sa determinam momentul pasulet sau pasuloi, de aia ma enerveaza pe mine reclamele la pampers

ma asteptam sa ma amuzi mai tare
da' m-a distrat la 'pasulet'...'pasuloi'

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

si aia cu patrunjelu nu?? si zau ca m-am straduit

edit, malinas tu nu lua 2 matragune batrane in seama. ne dam si noi rotunde ca suntem maman-e cu experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Dandusa si Alra e cel mai frumos sa te duci la munca cu placere si sa ai o cariera, ceva care sa te stimuleze si zi de si sa ai noi provocari. In stuatia mea nu am o cariera, ci un job amarat de receptionera asa ca d-aia zic ca in situatia mea eu nu m-as duce...eu acum stand acasa 2 ani iau banii car ii luam inainte muncind, deci...no comment

si Dandusa

Criss multumim frumos. Baita pt noi a fost intotdeauna o placere pt ca lui Strumficu ii place tare mult.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra mie aia cu patrunjelu' mi-a placut...chiar ma gandeam ca ce ai scos-o...care bebe zice asa cuvant din prima? ....si raspunsul : "bebeii aia care se ridica si merg imediat din reclama la pampers" ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

diamisha, ai dreptate. poate nicole nu stie cine e mama ei insa laura stie cu siguranta. i-a placut la cresa insa ii place mai mult la scoala si ii place mult si cu mama si tata.
eu cred ca un copil se prinde cine are grija de el, cine il spala, cine ii da de mancare, ii schimba pampersu, il culca, il cearta
si nu cred ca te iubeste daca numai te joci cu el si il plimbi si faci numai partile frumoase ci daca ai grija de el din toate punctele de vedere - baie, nani, pampers cu caca etc. nu stiu daca intelegeti ce balmajesc eu aici

Mergi la inceput

babyzapi mersi, meriti o gogoasa de la dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamicilor ce frumos ati vorbit de cariera versus viata de familie. Si eu incerc sa gasesc un echilibru dar e tare greu uneori, fara sacrificii nu se poate in viata.

Criss, nu stiu cand mi-a facut sotul acele poze dar eram obosita rau, am ploapele maronii. Tocmai de aceea am luat-o cu mine in pat ca impreuna cu mine doarme bine si asa imi faceam si eu o repriza de somn. Eu un compromis pe care incerc sa-l evit, trebuie sa stau intre ele ca sa nu-i dea Ana vreu cot/picior Elisei. Cand eram gravida puneam o perna intre mine si Ana, in caz ca ma intorceam in somn din greseala cu burta inspre Ana sa fie amortizate loviturile. Ei ce vremuri, ce mult a trecut de atunci.

Babyzapi, ce baie si nu puneai tu voinicul in ea.
Corina, yamii, deja ma gandesc la gustul de bezea si de tarta, cu o seara inainte de a veni la Bucuresti ne-a facut o prietena o tarta cu bezea, vroia sa ne anunte ca-i insarcinata si ne-a facut surpriza .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dandusa, sunt aici, recuperez cu cititul. multumim de intrebare.
noi am fost plecati o saptamana juma' la ski. pe victor l-am lasat acasa cu mama sotului. i-ar noi am schiat ca disperatii. parca se termina zapada....
ca vorbeati de munca si cariere. eu am inceput munca de luni. putin. cate 4 ore. sunt in continuare in concediu de maternitate si am de gand sa stau 2 ani sa iau banii statului ,. mie mi-e bine sa muncesc. vreau sa muncesc si simt ca nu pierd nimic din timpul copilului. cred ca mai mult timp pierdem in trafic in bucuresti, decat daca mergem sa muncim.
dar, acum fiecare are socotelile lui....`

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Babyzapi, am vazut niste poze superbeeeee! Doamne, ce seamana cu tine Raphael, parca sunteti doua papusi amandoi!

Otilia, m-am uitat si la ultimele poze ale Elisei, ce scuuuumpaaa e! Si ce frumos rade cand te joci cu ea, grasunica dulce!

Malinas, Alra, si eu am inceput sa merg la serviciu de sapt trecuta, lucrez in universitate, am 2 zile pe saptamana cate 4 ore, iar la doua saptamani intr-una din zile doar 2 ore. Si vor mai fi niste sambete in aprilie mai pt studentii de la frecventa redusa. Asa am vrut anul asta universitar, sa imi iau putine ore, ca sa ma pot intoarce, restul am dat la asistenti. In conditiile astea nu e greu deloc, merita si sub aspect financiar, si al carierei (am un grad didactic mare si vechime) si pt ca nu consuma mult timp si ma simt si eu altfel. In domeniul asta, o pauza de 2 ani ar fi fost prea mare, de altfel nici una din colegele mele care au nascut pana acum nu si-au luat mai mult dde 2-3 luni de concediu dupa nastere. Sotul lucreaza tot acolo, a avut majoritatea orelor in semestrul I, asa ca acum ma completeaza in zilele in care sunt eu la facultate, sta el acasa si are ore in celelalte. Ma mai gandedsc la vremurile cand eram impreuna si acasa si la serviciu, ar e foarte bine si asa. Sta el cu bona acasa alea 4 ore, sau, daca are vreo treaba, mai vine mama sau soacra. In prima zi a fost cam aiurea, dupa aproape 10 luni de absenta, plus ca ma simteam un pic vinovata, dar m-am reacomodat imediat, copiii erau cuminti acasa (am dat vreo 3 telefoane)... una peste alta, e bine. Nu am timp inca sa scriu, citesc pe sarite ultimele noutati, reviste de specialitate, carti, dar am avut timp toata sarcina sa-mi fac "planul de cercetare" pe 2 ani, atat am stat in pat! Si va veni timpul si pt asta.
A, sa nu uit, am reusit sa termin prima carte (roman) citita dupa nastere ceea ce in primele saptamani nici nu mai credeam ca o sa se intample.
Carmendu, si eu visez la un weekend macar numai cu sotzul undeva, dar la noi e mai greu de realizat acest lucru, ca sunt doi copilasi... nu stim cum sa ne organizam... ma tot gandesc si nu gasesc nici o solutie. Poate daca mai cresc copiii putin, desi nu prea vad cum, cine sa stea cu ei zi si noapte un weekend intreg? Poate aveti voi vreo idee...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Acum mai incarc niste pozici la semnatura. Sunt si unele mai vechi dar dragutze, ca sa vedeti cat de mica era Anastasia!

Duminica avem botezul, sa ne tineti pumnii!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput