*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui alra

satisfacuta la bold dandusa sau halisi gogosile degeaba in detrimentu posteriorului?

edit - prima chestie notabila a laurei a fost "agugu". cautat de taica-su pe wikipedia, cica e un oras prin africa.
primu pas dumnezeu stie ca tofoloaga a mers taras grapis si tinuta de ceva pana spre 1 ani si 4 luni si nu am reusit sa determinam momentul pasulet sau pasuloi, de aia ma enerveaza pe mine reclamele la pampers

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

ma asteptam sa ma amuzi mai tare
da' m-a distrat la 'pasulet'...'pasuloi'

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

si aia cu patrunjelu nu?? si zau ca m-am straduit

edit, malinas tu nu lua 2 matragune batrane in seama. ne dam si noi rotunde ca suntem maman-e cu experienta

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

pe mine aia cu patrunjelul m-a amuzat cel mai tare.Avand in vedere ca David zice cui-cui-cui (uneori zice cu o) de la vreo 2 luni jumatate, ma astept ca primul cuvant sa fie Stradivarius, ca tot asculta saracu', muzica clasica non-stop

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli nici mie nu-mi incarca filmuletul. Cred ca mere netul prost!

Cati de Lauramiron

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bravegirl se poate pupam arianna vorbareata ...a si mi-am adus aminte buei fusesi mortala cu tarta si sotul tau
oceanborn mai incearca la noi merge ....poate e de la netul tau ceva
izabela am vazut pozicic cu Raphael la baita un scumpic si jumatate, dar ce cada mica aveti mie ca nu incape in ea rapha
oti sss momente de tandrete maxima, nu deranjam.ptiu uratelor
bertha moama ce ochiosi am vazut eu acolo ce bine e cand sunt 2 frati

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata mamici si pitici
Ce dimineata frumoasa cu pitici sarbatoriti , cafeluta de la Fluturasha (ca de obicei ) si poze noi cu cozonacei
La multe lunite sarbatoritilor de astazi sa cresteti mari , sanatosi si voiosi
Manumanu , mai ce scumpici ai tu acolo , cum se uita unul la altul , Anastasia cum se scurge ea dupa masa iar Raducu ce mutrita de poznas are in ultimele poze .Si poza cu 4 generatii mi-a placut .O idee pt. plecat in weekend : lasati fiecare bebic la cate 1 bunica , ca le e mai usor cred sa aiba grija de cate unul .
Bertha ca sunt frumosi amandoi nu mai tre sa zic dar mi-a placut mult poza cu manutele lor .
Julia ce ajutor de nadejde ai
Am pus si noi 3 pozite noi http://family.webshots.com/photo/2237063820104281140KEiTpd
A , am uitat sa va zic ca luni am iesit si noi la cumparaturi in formatie completa (la REAL) cu scoica pusa pe caruciorul de cumparaturi iar apoi am stat la cafenea vre-o ora jumatate chiar langa locul de joaca al copiilor ...am fost f. cuminti si interesati , aveam ochii ca girofarele si de emotie trageam puternic din suzetica ...mai ales ca ne intalnisem si cu nasii care au si ei o fetita de 6 luni si un baiat de 3 ani

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli am intrat pe youtube si am vazut filmuletul cu balacila vorbaret. Pup dulce bb balacila.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

babyzapi, admirat baietel frumos in cada mare.tare dulce este.Ma bucur ca i-a placut balaceala.Si noi am facut poze aseara cu david (http://good-times.webshots.com/photo/2460787130104281140PgRqYC) la balaceala, sunt la semnatura, doar ca la noi apa este de o culoare indoielnica...dar ce sa fac...sa pun apa plata?

julia, super tare Maria ta.Sa-ti traiasca.

Sorana, si David mai tuseste ocazional, ca se mai ineaca cu saliva si scoate niste sunete de parca ar vrea sa-si dreaga vocea.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorellay si balacila mai tuseste tind sa cred ca se ineaca cu saliva de la hal bale...fi atenta sa vezi daca nu acelasi lucru se intampla cu fetita ta....cat priveste patania cu patul...nasol...te inteleg..doamne imi e teama de asemeni faze
criss vazut iubita ta cu parul valvoi sa te indragostesti nu alta...seamana mult cu tine
malinas vazut bb-i la baita..mah da apa chiar are o culoare zurlie ..ce apa plata ho lasa copilul in pace
z-iulia felicitari pentru mica crestina...te asteptam cand poti la discutii

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La Multe Lunite...Cristina Ecaterina de Vrajitoarea
Luca Ionut de nglcarmen1
Anna Sophie de Wndyctygirl
Ecaterina Sara de Lauramiron

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

criss, vazut pozici noi, e frumoasa foc Paula.

Cati de Lauramiron
Cristina Ecaterina de Vrajitoarea

Luca Ionut de nglcarmen1
[b]Anna Sophie de Wndyctygirl

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli ma uitam la Balacila vorbind si Paula care era langa mine arunca suzeta din gura si sta atenta , face ochii mari si asculta , m-am imprastiat de ras ..probabil ca ei se inteleg pe limba lor .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput