*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 11
malinas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alra
si aia cu patrunjelu nu?? si zau ca m-am straduit edit, malinas tu nu lua 2 matragune batrane in seama. ne dam si noi rotunde ca suntem maman-e cu experienta ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |

pe mine aia cu patrunjelul m-a amuzat cel mai tare.Avand in vedere ca David zice cui-cui-cui (uneori zice cu o) de la vreo 2 luni jumatate, ma astept ca primul cuvant sa fie Stradivarius, ca tot asculta saracu', muzica clasica non-stop
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ginye55 spune:
Eli
nici mie nu-mi incarca filmuletul.
Cred ca mere netul prost!

Cati 
de Lauramiron
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
bravegirl se poate
pupam arianna vorbareata 
...a si mi-am adus aminte buei fusesi mortala cu tarta si sotul tau ![]()
oceanborn mai incearca la noi merge ....poate e de la netul tau ceva 

izabela am vazut pozicic cu Raphael la baita un scumpic si jumatate, dar ce cada mica aveti mie ca nu incape in ea rapha ![]()

oti sss momente de tandrete maxima, nu deranjam.ptiu uratelor ![]()

bertha moama ce ochiosi am vazut eu acolo
ce bine e cand sunt 2 frati 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
criss703 spune:
Buna dimineata mamici si pitici 
Ce dimineata frumoasa cu pitici sarbatoriti , cafeluta de la Fluturasha (ca de obicei
) si poze noi cu cozonacei 
La multe lunite sarbatoritilor de astazi
sa cresteti mari , sanatosi si voiosi 
Manumanu , mai ce scumpici ai tu acolo
, cum se uita unul la altul , Anastasia cum se scurge ea dupa masa
iar Raducu ce mutrita de poznas
are in ultimele poze .Si poza cu 4 generatii mi-a placut .O idee pt. plecat in weekend : lasati fiecare bebic la cate 1 bunica , ca le e mai usor cred sa aiba grija de cate unul
.
Bertha ca sunt frumosi amandoi nu mai tre sa zic
dar mi-a placut mult poza cu manutele lor .
Julia ce ajutor de nadejde ai 
Am pus si noi 3 pozite noi
http://family.webshots.com/photo/2237063820104281140KEiTpd
A , am uitat sa va zic ca luni am iesit si noi la cumparaturi in formatie completa
(la REAL) cu scoica pusa pe caruciorul de cumparaturi iar apoi am stat la cafenea vre-o ora jumatate chiar langa locul de joaca al copiilor ...am fost f. cuminti si interesati , aveam ochii ca girofarele
si de emotie trageam puternic din suzetica
...mai ales ca ne intalnisem si cu nasii care au si ei o fetita de 6 luni si un baiat de 3 ani 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
ginye55 spune:
Eli am intrat pe youtube si am vazut filmuletul cu balacila vorbaret. 

Pup dulce bb balacila.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
babyzapi, admirat baietel frumos in cada mare.tare dulce este.Ma bucur ca i-a placut balaceala.Si noi am facut poze aseara cu david (http://good-times.webshots.com/photo/2460787130104281140PgRqYC) la balaceala, sunt la semnatura, doar ca la noi apa este de o culoare indoielnica...dar ce sa fac...sa pun apa plata?
julia, super tare Maria ta.Sa-ti traiasca.
Sorana, si David mai tuseste ocazional, ca se mai ineaca cu saliva si scoate niste sunete de parca ar vrea sa-si dreaga vocea.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
elilov3 spune:
lorellay si balacila mai tuseste tind sa cred ca se ineaca cu saliva de la hal bale...fi atenta sa vezi daca nu acelasi lucru se intampla cu fetita ta....cat priveste patania cu patul...nasol...te inteleg..doamne imi e teama de asemeni faze 

criss vazut iubita ta cu parul valvoi sa te indragostesti nu alta...seamana mult cu tine 

malinas vazut bb-i la baita..mah da apa chiar are o culoare zurlie
..ce apa plata ho lasa copilul in pace 
z-iulia felicitari pentru mica crestina...te asteptam cand poti la discutii 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
lorellay spune:
La Multe Lunite...Cristina Ecaterina de Vrajitoarea
Luca Ionut de nglcarmen1
Anna Sophie de Wndyctygirl
Ecaterina Sara de Lauramiron

Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
malinas spune:
criss, vazut pozici noi, e frumoasa foc Paula.
Cati de Lauramiron
Cristina Ecaterina de Vrajitoarea
Luca Ionut de nglcarmen1
[b]Anna Sophie de Wndyctygirl
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
poze
criss703 spune:
Eli ma uitam la Balacila vorbind si Paula care era langa mine arunca suzeta din gura si sta atenta , face ochii mari si asculta
, m-am imprastiat de ras ..probabil ca ei se inteleg pe limba lor .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii