*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 10
Olivia26 spune:
Oceanborn, bafta la eco si cu puseul; da e si la 3 luni si sa fii prega ca s-ar putea sa dureze mai mult decat celelalte.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
elilov3 spune:
neata fetele
iata dupa cum v-am promis bb balacila in discutii...acum e singur vb cu girafa ![]()
pe la minutul 1 vb si pe la min 3.50 va saluta
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez*******************************************
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
julia16 spune:
Ramo, Babyzapi, Olivia

Olivia, din poze vad ca si lui David ii place in bouncer. Eu chiar ma bucur de achizitia asta.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele iata dupa cum v-am promis bb balacila in discutii...acum e singur vb cu girafa |
Eli, mi-a placut mult balacilu vorbaretu.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
bertha spune:
Julia, Oceanborn, Babyzapi, Olivia, saru-mana!
De-ar fi si cuminti frumusetile mamei...
, ei, de-ar fi cuminti, ar fi ceva in neregula![]()
Julia, pai tu chiar n-ai treaba cu domnisoara ta! Ce frumoasa e in poza!
Felicitari pt cat de frumos ai educat-o!
Otilia, eu cand le vad pe scumpele tale, imi vine sa le musc de obrajori!
Tare mult mi se pare ca seamana intre ele.
Mai, am imbatranit, dadui cu aspiratorul si ma lua o durere de spateeee, apoi periai 1/2 din covor, pauza din nou.Of, of![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
Hahahah..Eli, m-am prapadit de ras. Nu cu noi vorbea Balacila, ci cu Arianna. Cand l-a auzit pe la mijlocul filmuletului s-a pus pe pedalat si chiuia, radea toata. 

Cred ca Balacila isi facea strigarea pt harem ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
oceanborn spune:
Eli nu se incarca..oare e de la mine?
Olivia , am citit frumoasa poveste a nasterii!
mami de Thomas
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Ginyie, ce grasun e Stefanut, a crescut mult! E atat de fromos si scump, cum isi face el de lucuru cu paturica!![]() ![]() Am pus cateva pozici noi, f recente, puteti admira aici pe Ceauseasca obosita dupa concert, Ma retrag in vastele apartamente regale, Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Multumim frumos!

Pozele cu cei 2 frati motati m-au dat gata. Sunt mumosi foc!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
Otilia,nu avem pe nimeni care sa vina sa stea cu bebe, din familie vreau sa zic.
julia, decizia imi apartine mie, asa este...dar va ceream parerea.multumesc
alra, diamisha, aveti dreptate in tot ceea ce ziceti.Doar ca...vedeti voi, eu ma setasem sa stau 2 ani acasa, cu copchilul. Avantajul la Alra este cresa, la noi nu cred ca se gaseste asa ceva (nu m-am intersat ca nu a fost cazul), deci trebuie sa caut o bona, o bona buna si asta poate fi o treaba grea, dar nu imposibila, normal. discutasem,de principiu, cu sotul, ca in situatia in care primesc o oferta buna sa ma intorc la munca...dar nu m-am gandit serios la asta. Si acum am un job bunicel, doar ca e intr-o firma mica, fara posibilitati de dezvoltare ulterioara, cu colectiv urat.Oricum, imi propusesem, ca dupa terminarea CIC-ului, sa-mi caut altceva.Dar...sa lucrez intr-o companie mare ...e de nerefuzat daca si salariul e pe masura functie.Luni ma voi duce la discutie, nu am nimic de pierdut...o experienta in plus nu strica niciodata.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
oceanborn spune:
Gata l-am vazut si eu
,
cunosc , cunosc... si noi obisnuim sa vb mult mai ales in fata oglinzii, unde de la urlete tribale, zambete rusinoase , chiuit si pana la plansul de plicti , le face pe toate..
Bravegirl strigarea haremului zici ?![]()
![]()
![]()
mami de Thomas