*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 12
malinas spune:
Ce aparate de gatit cu abur aveti voi? De la ce firma vreau sa zic.Vrem sa ne ducem in weekend sa cumparam unul dar ...am zis sa va intreb pe voi ce aveti si daca sunteti multumite.Stiu ca Mirtha (sper ca nu ma insel), parca, zicea ca al ei ii umplea de abur toata bucataria.
Deci ce recomandati in materie de aparate de gatit in aburi?
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Amalia spune:
Julia m-a impresionat teribil gestul Mariei!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea, e o fetita minunata, ai educat-o bine si se vede asta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui julia16 Am noroc cu Maria. I-am facut o poza. Eu eram la baie iar ea isi manca laptele cu cereale in bucatarie. Bebe era in sufragerie in bouncer, si a inceput sa planga. L-a carat pe bebe in bucatarie si cu un picior il legana pe bebe, raspunsese si la telefon si incerca sa si manance. Manca-o-ar mama! Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
bertha spune:
Ginye, Cris, Eli, 
Malinas, ce tantos e David in apita!
Eli, tare dragalas limbutul mamei!
Hai sa va distrez cu o faza tare: mama mea lucreaza la o clinica particulara si azi ramasera fara prezervative pt eco transvaginala. Si o trimisera la farmacie sa cumpere cateva pana vine distribuitorul. Ea, moarta de rusine, se dadu usurel langa farmacista si spuse incetisor ce vrea, ca era f aglomerat si ca vrea si bonul. Farmacista, f pe faza si "discreta", striga tare " Doamna cu prezervativele, veniti sa achitati aici si sa luati bonul".
Saraca, paralizata de rusine, lua bonul si prezervativele si o tuli, nici rest nu-i mai trebui.
Tremura cand ma suna si se vaita ca uite ce-a ajuns ea la 60 de ani, imi si pare rau de ea, saraca.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Amalia spune:
Eliiii doamne ce scump am vazut eu acolo!
Si mamicuta lui draga se auzea cu vocea ei blanda
Nu-ti spun cat de incantat a fost Luca cand l-a auzit pe bebe gangurind!
Chiuia si el si se agita la mine in brate! Copiii astia au clar limbajul lor!
In plus, bebe Dimitrie vorbeste idem ca Luca...se pare ca-n primul an scot toti cam aceleasi sunete. Taaare scumpi mai sunt!
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele iata dupa cum v-am promis bb balacila in discutii...acum e singur vb cu girafa Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
Malinas , Elilov multumim de complimente
, o floare
pt. voi intr-o zi asa insorita (cel putin la Deva asa e )
Eli acum am vazut ce a scris si Bravegirl ...poate ca ei intr-adevar se inteleg pe limba lor 
..iti dai seama unde sunt 2 ca la Manumanu ce se mai inteleg ei 
ps. Betrha
saracuta ta mamica sa pateasca ea asa la 60 de ani (multi inainte
)
Asta imi aminteste ce am patit si eu cu vre-o 9 ani in urma :tocmai ma inscrisesem la cabinetul de planning si primisem " ratia" de 24 de prezervative pt. luna respectiva , cum nu stiam ca se dau asa multe nu aveam nimic la mine unde sa le bag (fugisem de la birou) asa ca le-am bagat in buzunare indesate cum am putut , bineinteles cand am ajuns la birou imi pun haina in cuier si se revarsa de peste tot numai prezervative 
...nu tre sa va zic cum m-am simtit
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Ramo2007 spune:
Eli, ce dulcic ai tu acolo
Fetelor, am scimbat-o pe pitica de pampers si am vazut cateva bubite mici de tot la pasarica si fundulet.De la ce or fi si ce sa-i fac?Diseara o s-o spal cu musetel.De cateva zile o dau doar cu galbenele, pana acum am dat-o cu crema cu oxid de zinc, dar i se usca pielicica rau si la pasrica o curatam greu de ea.Ce ma sfatuiti?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Eli, ce dulcic ai tu acolo ![]() Fetelor, am scimbat-o pe pitica de pampers si am vazut cateva bubite mici de tot la pasarica si fundulet.De la ce or fi si ce sa-i fac?Diseara o s-o spal cu musetel.De cateva zile o dau doar cu galbenele, pana acum am dat-o cu crema cu oxid de zinc, dar i se usca pielicica rau si la pasrica o curatam greu de ea.Ce ma sfatuiti? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Seamana a iritatie de scutec (eritem fesier). Si Miruna a avut si a trecut la ea cu glicerina cu stamicin
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
malinas spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Eli, ce dulcic ai tu acolo ![]() Fetelor, am scimbat-o pe pitica de pampers si am vazut cateva bubite mici de tot la pasarica si fundulet.De la ce or fi si ce sa-i fac?Diseara o s-o spal cu musetel.De cateva zile o dau doar cu galbenele, pana acum am dat-o cu crema cu oxid de zinc, dar i se usca pielicica rau si la pasrica o curatam greu de ea.Ce ma sfatuiti? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Folosesti scutece pampers nr 3, din alea prafumate? Eu am mai scris pe aici, pe undeva, ca parfumul ala poate da iritatii.Eu am facut iritatie de la un absorbant parfumat si de atunci sunt foarte circumspecta la scutece, absorbante parfumate.Prin urmare, cand am vazut ca pampers nr 3 e parfumat am renuntat urgent la el.Acum folosim libero si ne declaram satisfacuti.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Ramo2007 spune:
Folosesc pampers nr 3, e albastru pachetul, iar pe pampers e o vacuta...nu mi se pare parfumat...sau n-am eu miros, oricum mie toate mi s-au parut ca au un miros ciudat
Doctorita ei a avut azi program pana la 12, o sa incerc Cutadenul il am in casa.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Ramo, s-o fi iritat putin, si eu azi dimineata am vazut la poponetz niste bubitze mici... l-am dat cu eosina de aia...ii trec f repede de la ea...motivul eu zic ca e crema ..adica firma cremei cu oxid de zinc..asta in cazul nostru. pana ieri am folosit pasta fissan, f buna(in cazul nostru)...
ieri am inceput crema de fund de la Nivea, cadou de la niste prieteni care ne-au vizitat dupa nastere ca mi se terminase aia ce o foloseam si azi dimi avea bubite...e clar crema ..nu-l mai dau cu nivea...
mami de Thomas