Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)
Raspunsuri - Pagina 12
melaniatud spune:
Noi am stat doar la Etap si era departe de centru.
Dar nu mergeti cu masina?
Bagi GPS si gata
papanash spune:
Sabina, eram precisa ca tu ai pus testul. Eu cred ca mi-a prins bine, am bagat la cap multe. Si sa stiti ca eu am dat credit copilului, de exemplu daca nu rosteste corect unele cuvinte, dar le spune la fel, cu adresa, stiu ca-s cuvintele lui alea, daca de 2 ori a urcat singur o scara mare ( am un mall mic langa mine, fara lift, doar cu 2 nivele) am trecut ca urca, cu toate ca nu in fiecaare zi, caci la bloc e prea mizerabil pe scari si nu-l las. Sau cu cuburi, pai nici el nu are cuburi dar pune alte chestii unele peste altele sa se cocoate, fara sa-i arate nimeni...N-am spus aici ce punctaj a iesit fiindca nu mi se pare important pentru altcineva, in schimb l-am aratat lu tati, care in sfarsit zice ca-i seamana baiatul , cel mai mare punctaj a iesit la 'motor'-nici nu-i de mirare, stiti ca la 4 luni se ridicare-s patru labe si dadea din fund .
imi paretare rau ca s-a suparat Gabitz, eu tot la cocluzia mea raman, ca n-a completat corect testul.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melaniatud Noi am stat doar la Etap si era departe de centru. Dar nu mergeti cu masina? Bagi GPS si gata Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
atata drum cu masina pt. 3 de stat acolo? nu, cu avionul mergem.
si fara bagaj de cala, doar de mana, fara shopping . acu trolere se gasesc si-acolo, numai chef sa fie, al meu sot cica el nu cara nimic, daca vreau, sa car io .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marunzika Si nu mai sunt asa slaba ca inainte de a ramane graviduta, sunt la 7kg distanta de cele 46kg de atunci. Am incercat sa mai fac dieta dar nu-mi reuseste. Intru iar in 26 la blugi, dar am multi de dinainte 25 si raman muuuult descheiati. Cred ca ii duc la beci sa nu mai fiu tentata sa-i probez din cand in cand. Pe cand noile creatii ale delfinasului scump si dulce ca mama lui ? |
Lasa prostiile, ca arati foarte bine!
Mai, tare lenesa sunt, ca am promis ceva, dar nu m-am tinut de cuvant, numai ca poze pot pune doar de acasa, doar dupa ce il culc pe Delfin, dar de cele mai multe ori pic si eu putin dupa...Incerc in seara asta sa ma achit de datorie.
fetele!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelle005
nici nu stiu cum sa-i spun, frumoasa gospodina(ce facea acoloa,cornulete) sau sa-i spun frumoasa cu ghiocei Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi asa crestem |
Multumim. Te admir pt rabdarea cu care il inveti pe Cristi tot felul de lucruri.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
[/quote]
sunt zile in care nu ma joc cu el,face numai traznai, il las de capul lui, ca sa nu-mi vars nervi pe el asa ca nu ma mai admira
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
laviniaN spune:
Diwana eu am masina de spalat indesit si aici la bratislava si in romania si sunt tare multumita de ea.
mi-am achizitionat de o saptamana si masina de spalat vase aceeasi firma spala bine.
kriss79 spune:
melania, noi am luat puzzle din lemn din felicia,iasi de la un mag de copii cu jucarii de lemn, de vis-a-vis de intrarea in supermarket.
Mai gasesti si pe un site, dar nu pot sa pun ca e reclama.se numeste piciulici si pui terminatia .ro
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
laviniaN spune:
sambata vine mama la mine pt 2 saptamani sunt tare bucuroasa...ca ma terminat asta mica.
am fost la controlul de 18 luni avem 82 cm si 9,9kg,la greutate se putea si mai bine dar asta este.
laviniaN spune:
Papanash gata curatenia pe cand vine soacra???
vad ca ai aflat pana la urma unde o sa stati...nu stiu cat e de departe hotelul de centru,dar au legaturi une la metrou din toate zonele orasului.
o sa ma uit si eu pe harta.