Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash daca vreau, sa car io . |
Nu trebuie sa cari nici tu, cara avionu'!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Sabina, Adimercedes, in legatura cu noua chestie ce mi-a intrat la bibilica, nu va ganditi ca mie imi produce mintea ceva bun. Ma supra-apreciati si va multumesc!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
citat din mesajul lui Marunzika CeciliaL ma tin de cateva luni sa-ti spun ca mi-a placut mult o poza cu tine si Cristi la un loc de joaca (cred mall), tu aratai ca o pustoaica. Yannisa Milena 24.08.2007 |
multumesc, esti o draguta......mai am mult pana acolo, dar perseverez, am 2 zile de biciclit si ma dor picioarele, dar nu ma las
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Rox, tine-te tare la intalnire, sa nu vrea sefu sa ia niste bani de la tine, cursuri de specializare, etc.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
melaniatud spune:
Lavinia la multi ani pt Miru, sa fie sanatoasa, voinica, voioasa!!
Un an jumate deja...ce repede trece timpul!!!
cecilia L spune:
Melania, poate data viitoare reusesti...momentan gateste-i doar ce ii place, noi abia dupa o luna de mancat orez si paste am incepit sa acceptam iar cartofi, cu usturoi evident.
Lavinia, cred si eu ca abia astepti sa vina mama ta....mai avem si nevoie de odihna, eu tanjesc dupa cateva ore de respiro...mai am de asteptat.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
melaniatud spune:
citat din mesajul lui cecilia L Melania, poate data viitoare reusesti...momentan gateste-i doar ce ii place, noi abia dupa o luna de mancat orez si paste am incepit sa acceptam iar cartofi, cu usturoi evident. Lavinia, cred si eu ca abia astepti sa vina mama ta....mai avem si nevoie de odihna, eu tanjesc dupa cateva ore de respiro...mai am de asteptat. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi asa crestem |
Le-am papat eu iti dai seama...f bune!!
O sa incerc...nu ma las....pana la urma bine ca nu moare de foame si mananca altceva chiar daca la pranz avem borcanele HIPP
papanash spune:
Badea Ion ajunge în ultimul moment la gara, numai atât cât sa vada cum îi
pleaca trenul de sub nas.
Necajit, zvârle caciula pe peron si exclama cu naduf:
- No, vezi ce-nsamna sa n-ai lucru tau?!
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Carpatina !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ghighi- filme