Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Simm, nu, este vorba de dr Albu Dinu, este la Alco San si din cate a inteles si la maternitatea Giulesti...
mi-a fost recomandat de cineva de aici, din Ct, care a fost la dansul pt morfofetala si a venit f incantat ca au stat o ora jumate, si ca l-a studiat pe BB fff amanuntit....

pe internet am citit si bune si rele, dar asa am citit si despre dr Herghelegiu, deci nu am putut sa fac o diferenta....

doar ca ma incanta ca ajung la el mai devreme.....

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Simm, nu, este vorba de dr Albu Dinu, este la Alco San si din cate a inteles si la maternitatea Giulesti...
mi-a fost recomandat de cineva de aici, din Ct, care a fost la dansul pt morfofetala si a venit f incantat ca au stat o ora jumate, si ca l-a studiat pe BB fff amanuntit....

pe internet am citit si bune si rele, dar asa am citit si despre dr Herghelegiu, deci nu am putut sa fac o diferenta....

doar ca ma incanta ca ajung la el mai devreme.....

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

despre Albu Dinu nu stiu nimic sorry.

10+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!

Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj...

Asta a fost! A fost frumos, recunosc, este incredibil sa fii insarcinata! Sunt alaturi de voi si va voi face galerie cand vine perioada cu nasteri!

Va imbratisez si va doresc sarcini usoare si fara probleme in continuare!

Sa ne revedem cu bine si sa va anunt ca asteptam din nou un copilas!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

selen, mersi mult, sigur ma ajuta.
Referitor la urocultura, si eu m-am trezit la sarcina trecuta cu o falsa infectie urinara cu stafilococ auriu (m-am panicat f tare atunci, mai ales ca sotul meu era sub tratament cu vaccin personalizat care lupta impotriva acestui crocobaur si care se localizase sub brat), dar am refuzat sa cred ca aveam si am repetat la doua laboratoare si intr-adevar fusese gresita prima analiza. Deci, e cat se poate de intalnit sa se faca greseli.

pazza, bun venit ! Mai este o graviduta aici chiar de varsta ta si, in plus, ea are deja un copilas. Te asteptam cu intrebari.

Eu am iesit azi imbracata ceva mai lejer, inselata fiind de soarele frumos de afara si parca acum nu ma simt prea bine. Am stors o lamaie, am bagat 2 lingurite de miere si un ceai fierbinte peste, sper sa luptam sa nu ma doboare vreo raceala.

Pup !

Geani 12+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

pazza, la inceput este importnat sa iei acid folic si sa te feresti sa ridici greutati prea mari. nu trebuie sa-ti faci prea multe griji daca nu ai nici un motiv! pe forum se gasesc o multime de informatii la ce ai voie si ce nu, dar difera de la caz la caz.

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pazza, eu zic sa nu-ti faci griji in privinta varstei.
Este oarecum un secret dar ....este ceea ce mi-as fi dorit eu ...sa fac copii de tanara. Dar dehhh....soarta a zis ca facem altfel.
Asa ca uite-ma acum la 32 de ani cu burtica, fericita si plina de elan muncitoresc ...si cu aceeasi vesnica intrebare: ma voi descurca?
Raspunsul nu are cum sa fie decat pozitiv ca am citit eu ca instinctul matern iti spune ce sa faci si ce e bine pentru bebitza si pentru mama lui.
Toate sperantele mele sunt in acest simt care sper sa nu intarzie, sa nu ma dezamageasca...si sa apara repede la nastere
Oare pot face o analiza acum (ca tot este vorba despre analize) sa vad daca il am ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Creata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

creata, imi pare rau, rau... Ai grija de creata 2, ea o sa iti aline sufletul sigur...

12+
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Creata am intrat si aici sa-ti spun ca imi pare foarte rau pentru aceasta pierdere , ne rugam la DD sa treci cu bine peste tot ,

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

pazza, ai dat datele pentru listuta?
Edit: si daca e cineva sarit la numaratoare, sa dea datele acum ca daca tot sunt acasa si nu pot sa fac nimic altceva....
12+
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput