Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 6
lutoniana spune:
Buna fetelor, eu am mai mult timp de scris la sfarsit de saptamana. Programul zilnic este cu munca, dormit, papat, mancat, dormit si bineinteles citit forumul "de-a fir a par".
Ma simt foarte bine si sper sa nu ma invidiati prea tare ...mai ales fetele cu greturi...ca stiu ce inseamna, sunt trecuta prin asa ceva
Referitor la nastere si eu sunt usor terorizata....dar incerc sa fiu barbata.
Apropos de "raspundem ascultatorilor" eu sunt multumita de ceea ce se discuta si se raspunde pe aici.....daca ar fi sa dau eu drumul la intrebari si nelamuriri v-ati cruci......dar toate la timpul lor, nu va voi scuti mai tarziu, sunt sigura.
Dau totusi cateva exemple:
- de unde stii ca ti s-a golit un san de lapte ?
- de unde stii ca trebuie sa nasti, sa impingi, sa respiri, sa te grabesti ?
- de unde si de cat si cum si din ce motiv.......am o lista....
Dar citesc in continuare si ma pun la punct, cu toate ca o prietena mi-a spus ca e departe teoria de practica.....
Eu merg pe 1 aprilie la TT si sper sa nu fie o pacaleala....mai ales ca am niste emotii concretizate in morcov, frunzulite si iepuras.....deoarece am in familie un caz de sindrom Down, cred ca v-am mai spus. Dr. de aici mi-a zis ca nu-i ereditar dar eu inca mai am niste semne de intrebare cam cat capul meu de mari.....
Va fi bine ca prea era saltaret bebitza cand l-am vazut
Apoi mi-au zis ca-mi trimit prin posta programarea pentru ecografia de 20 saptamani (eu deja ma vad acolo.... sa-l vad pe bebitza cu putulica in vant) si nu mi-a sosit inca nimic.
Sunt sigura ca fiecare dintre noi are cateva plase de stresuri si apasari si intrebari dar in ceea ce ma priveste ma mai linistesc cand intru si citesc aici ...de o fata, de alta, ce a mai zis una, alta...doctorul uneia, alteia.....imi face foarte bine. As si raspunde dar nu stiu ce.
S-a discutat de constipatie si eu nu am putut sa o nimicesc zilele astea cu NIMIC din tot ce ati scris voi ca ar merge.....mi-a iesit iar cu cafea fierbinte plina de miere de albine
Acum va pup ca nu am mai scris......dar nici asa ......
Succes fetelor care azi merg la eco si-si vor vedea bebicii. Totul va fi bine !!!!!!!!
Asteptam in continuare visele si realitatile burticilor care poarta minuni
12 +
gegea spune:
Creata, Mocacila, Moni, Doro, Doamne ajuta, va asteptam cu vesti frumoase !
Kiki, imi pare f. rau pt. pierderea ta ! Stiu, e ireparabila, te pup si sa fii tare !
mimika, sanatate multa. Iei ceva tratament ?
dana, ma bucur ca ai depasit cosmarul, sa te ajute Dumnezeu sa nu mai ai parte de asa ceva !
miha, brrr... mult bine lui Matei ! Pt a nu ramane semn, imi permit si eu sa ma bag... Eu am avut cu Daria probleme gen panaritiu (la 5 saptamani, pt care medicii mi-ar fi anesteziat-o si pt. incizie), urcior (care se stie cat de dureros poate fi, mai ales la un copil) si diverse zgarieturi, cauzate de cele n lovituri pe care le-a incasat, invatand sa mearga si ulterior deprinderii mersului. Asa... si cu mare succes, am folosit bioptronul celor de la Zepter, e absolut miraculos, pe noi ne-a scutit de mult chin si ajuta mult organismul sa accelereze ritmul vindecarii. Sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea.
Vreau sa intreb ceva fetele care au 12 saptamani implinite (ca mine). Pt. ce data v-ati programat la ecografia morfo-fetala ? Am inteles, e ok oricand intre saptmanaile 20-24, dar vreau si io putin mur in gura sa imi sugerati o data. Eu m-am gandit la saptamana cu 11 mai.
Fetele din iasi, deja ati facut programarea pt. eco morfo-fetala ? Thx !
Editez: nu am specificat, dar ma refer la eco morfo-fetala de trim. II
Geani 12+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
pazza spune:
am si eu un bebe mic in burtica....iupiiii
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
selen80 spune:
Gegea, eu am 13 saptamani si 5 zile, si m-am programat pe 7 mai la dr Albu, adika la 22 sapt si 6 zile...si mai am o programare tocmai pe 21 mai, la 24 de saptamani si 6 zile, dar fetele zic ca e cam tarziu, desi dr mi-a zis ca se poate face pana in saptamana 26....
oricum la ambele clinici la care am sunat, receptionista m-a intrebat data UM, deci iti calculeaza si ele sa "pice bine" morfofetala....
sper sa te ajute raspunsul meu....
ursuletzul nostru
13+
nunta
9 luni
manu spune:
dana, ma bucur din toata inima ca esti bine acum. cred ca te-ai speriat f tare!
pazza, bine ai venit! iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Bafta multa fetelor care merg la dr!
Poze
aniversare
mimika spune:
gegea, merci de intrebare. Iau vitamina C, 1 gram, beau ceai cu miere si l-am pus pe sot sa imi aduca Oscilococcinum, ca stiu ca e voie. In general, homeopatele nu au contraindicatii. Si imi desfund nasul cu apa de mare. Dar e raaaau, raaauuuu... Imi curg ochii..., nasul, ma supara gatul. Noroc ca am reusit sa dorm vreo 2 ore dupa-amiaza, ca azi noapte m-am uitat pe pereti.
anaconda, morfofetala de trimestru I mi-a zis sa o fac la 14 saptamani. Eu o fac la 13 sapt si 5 zile.
pazaa, bine ai venit!! sarcina usoara!
12+
Grasii mei iubiti
ButterflySim spune:
Buna fetelor
Nu am mai scris dar v-am urmarit. Mie mi-a fost cam rau ultimele zile. Nu prea mai dorm noaptea ma trezesc pe la 4-5 de foame si mai adorm abia la 7. Bine ca nu merg la servici ca altfel nu as face fata. Iar ziua mi-e grata si ma doare capul. Asta cu capul e noua pe mine nu m-a durut capul in viata mea.
Bun venit burticilor noi!
Fetelor care au eco azi multa bafta, si va astept cu vesti bune.
SELEN mie doc mi-a recomandat sa nu stau la soare si sa nu intru in apa ca sa nu iau ceva microbi. Intra usor la pasa. Cel mai bine cred ca ar fi sa ceri sfatul medicului tau. Poate fac recomandari in functie de caz.
In legatura cu doc Albu nu stiu daca te referi la Albu Dragos de la Medlife cu mine a fost sub oricecritica am iesit plangand de la el. Pe langa ca a fost foarte acru si flegmatic cand mi-a facut eco transvaginala a fost foarte brutal. M-am simtit violata. M-a durut inauntru 2 zile.
Erau cateva fete care intrebau de masuri la ecografie uitati aici niste linkuri:
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
http://www.perinatology.com/calculators/biometry.htm
vedeti ca la inceputul capitolului dupa lista de burtici gasiti niste linkuri cu div subiecte.
Pup
10+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
pazza spune:
multumesc mult. la fel va doresc si eu.sunt putin cam speriata nu prea stiu ce ar trebui sa fac si ce nu ar trebui..am numai 20 de ani dar sper sa ma descurc...
diamar78 spune:
Kiki cri cred ca-ti este foarte greu dar trebuie sa te stapanesti din plans pt ca nu-i face bine la bebita. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica ta!
Selena80referitor la analize. Urocultura intradevar puteai sa o repeti la alt laborator dar la exudat nu cred ca apar erori. Si urocultuta daca te-ai spalat bine inainte si ai avut recipient steril ma gandesc nu nu putea sa iasa +.
Doamne ajuta pe toata lumea!
9+ si mamica strengarului David 25.05.2007
ButterflySim spune:
SELEN m-am uitat la pozele tale de la nunta si ai la un moment dat o poza cu un grup de fete pe cea blonda tusa scurt o cheama cumva Nelgin?
10+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com