Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

creata, fara intentia de a lingusi, imi devenisesi f. draga, desi nu am interactionat niciodata, nu am cuvinte, imi pare f. rau, esti o prezenta extrem de agreabila la topic. Te pupam si asteptam vesti bune cat de curand !

Geani 12+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Creata, imi pare rau! bafta multa maine si sa treci cat mai repede peste cosmarul asta!

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Creata imi pare tare rau.
Mi se strange inima de cate ori aud asta.

10+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

Creata imi pare rau de tot pt tine, asteptam vesti de la tine cat de curand, si maine sa se termine cu bine totul!!!te imbratisez!!!

ps. oare ce simti cand se opreste in evolutie sarcina? nu trebiue sa sangerezi? si eu imi fac ganduri negre

9+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Creata, ma doare inima sa aud vestea asta... Imi pare tare rau si iti inteleg durerea... Ai grija de tine si ai incredere in viitor si in Dumnezeu..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coras

Creata imi pare rau de tot pt tine, asteptam vesti de la tine cat de curand, si maine sa se termine cu bine totul!!!te imbratisez!!!

ps. oare ce simti cand se opreste in evolutie sarcina? nu trebiue sa sangerezi? si eu imi fac ganduri negre

9+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Nu simti nimic CORAS sangerezi abia cand incepe sa se desprinda din pacate. Dar sa nu ne facem ganduri negre nu sta in puterea ta sa schimbi ceva in general sunt erori genetice ale embrionului.

10+

Simm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Tocmai m-am intors si eu de la control. Mi-a stat inima pana a deschis medicul gura sa zica ceva... Mi se parea ca se dilata timpul.. Slava Domnului, bebe "teoretic" e bine.. Ii bate inimioara, se misca.. Nu a vrut sa stea intr-o pozitie ca sa il masoare bine dnl dr.. Am spus teoretic pt ca l-am intrebat pe dr daca e bine si a zis "pot sa spun numai ca e in evolutie". Restul de informatii le voi afla doar dupa ce fac prima ecografie la un eco performant, in saptamana 12-13.. Prevad o asteptare grea.. Acum sa vad unde reusesc sa ma programez.. Cam asa cu mine. Sunt usor dezamagita ca nu stiu cat a mai crescut.. Ramane credinta in Dumnezeu, sa mi-l aiba in paza pe micutul meu.. Va pup pe toate cu drag
Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, va multumesc din inima pentru cuvintele voastre si pentru sustinerea voastra! NU stiti cat inseamna asta.

Pot sa va spun ca ma bucur enorm ca o am pe Mariuca in situatia de fata. Cand am intrat in casa, sotul meu venea spre mine sa ma ia in brate, iar Mariuca radea ca m-a vazut. Nu poti sta suparat cand ai un copil atat de vesel si de iubitor. Dar durerea mare o sa vina din nou la noapte. Si multe nopti de acum incolo, sunt convinsa.

Ma si sperie putin chiuretajul, eu nu am facut niciun avort pana acum si nu stiu cum o sa se desfasoare. Am auzit ca e si foarte dureros dupa... In fine! Cu Dumnezeu inainte, cum se spune!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Bravo MOCACILA daca a zis ca e in evolutie trebuie sa fie de bine. Poate ecograful chiar nu ii permite sa spuna mai mult.

10+

Simm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!

Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj...

Asta a fost! A fost frumos, recunosc, este incredibil sa fii insarcinata! Sunt alaturi de voi si va voi face galerie cand vine perioada cu nasteri!

Va imbratisez si va doresc sarcini usoare si fara probleme in continuare!

Sa ne revedem cu bine si sa va anunt ca asteptam din nou un copilas!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Offff, s-a zbarlit parul maciuca!
Creata, sunt alaturi de tine!Poate c sunt cea mai in masura sa te inteleg, cu toate ca nu te ajuta la nimic sa stii asta.
Imi pare nespus de rau.Sunt sigura ca te vei aduna curand si ne vei ajunge din urma.Bucura-te te printesa pe care o ai!

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput