Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna, fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa si nu mai apuc sa citesc din urma... uff, eu perioada asta sunt ocupata si cu mutatul. Oricum, voiam sa va zic: am fost ieri la medic si mi-am vazut bucuria mica in burtik. Ii batea si inimioara, dr. a zis 5 sapt si 3 zile. Mi-a numarat 105 batai de inima pe minut - nu e putin??? Fetele care sunteti cu experienta si mai informate, intre ce valori e normal. Nu stiu de ce am impresia ca trebuia sa fie si mai rapide. Oricum, dr. mea a zis ca totul e bine si sa renunt si la utrogestan ca nu-i nevoie, doar acid folic sa iau. Si rugaciune si Doamne ajuta!
Pup, inca o data, ma iertati ca ... nu am avut timp sa va mai citesc din urma. Ah, si pt. cele care postiti si vreti sa aduceti un aport de calciu mai mare in organism e foarte bun broccoli fiert care contine exact aceeasi cantitate de calciu ca si laptele.

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mary ma bucur ca e totul ok cu samburelul mic!!

diamar inca mai suge .. pai asta nu prea e bine deloc! nici ptr bb mic din burtica si nici ptr tine .. acum bb mic are nevoie de toate resursele pentru a creste mare si sanatos .. si tu ai nevoie mare de toate vitaminele ptr a duce cu bine sarcina ...

nu vreau sa te superi pe mine dar sfatul meu e sa-l intarci cat mai repede pe david .. asta ptr binele lui bb mic si al tau!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Cine se pricepe, are ID si parola, rog sa modifice prima pagina a capitolului si sa le adauge pe zubeen si pe creata la burtici dragi noua (despre care spream sa auzim vesti bune in curand), nu?

mary bine ca e ok samburelul.

Acuma sa va spun ca eu simt o "presiune" undeva in zona cefei. Nu ma doare nimic dar ma simt mereu sub tensiune. Oare e ok? Ca eu la sarcina trecuta parca nu am experimentat asa ceva...
De obicei cand vin de la serviciu, mananc ceva si ma mag in pat la nani pentru aprox. o ora (timp in care isi face somnul de dupa-amiaza si baietelul meu atomic), iar ieri am sarit peste ora mea de nani. Eram insa cam tot asa tensionata si pe la 9 seara insa m-a prins o moleseala ca m-am bagat la somn repejor si am dormit pana dimineata neintoarsa. Ati patit cumva ca din cauza somnului sa va simtiti tensionate (nu nervoase) sau intoarse pe dos?

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello. DA mult mai scrieti.

Mi-am mai revenit putin din suparare si va scriu. Sincer va spun ca imi pare rau cand aud de o pierdere de sarcina si ma bulverseaza rau de tot. Cand am citit de creata m-au trecut fiorii si efectiv mi s-a zbarlit parul pe mine incat nu am mai avut putere sa scriu ceva. Ma doare ingrozitor cand o mamica isi scrie durerea. De multe ori nici nu pot sa scriu cat de rau imi pare. Nu stiu de ce sunt atat de sensibila. Ma scuzati

Noi am fost aseara la dr. T. Din pacate trebuie sa va spun ca fac parte din categoria ne-tutunicilor. Nu mi-a placut deloc. M-am dus vaca si am venit bou. Eu vroiam o parere de dr mai expert referitoare la coagulare. El m-a certat ca dc am patit ce am patit de ce am stat pana la 12 saptamani sa vin la el... m-a tinut 10 minute dupa ce am stat 3 ore sa astept... mi-a facut eco, mai mult a strambat din nas cand a auzit unde am facut analizele, la ce spital am nascut etc.
La eco bebe e bine, are tot ce ii trebuie, are deja degetele, dormea si era un cumintel (cumintica defapt cred ca am vazut o crapatura intre picioare si e raport scrie sex female dar inca nu ma ambalez sa zic ca este ca nu sunt sigura)Avea aceeasi varsta ca si dupa UM adica 11 sapt si 6 zile. Inimioara batea cu 169 bpm. Cam atat ca in rest nu vreau sa imi amintesc pentru ca am iesit dezamagita de felul cum s-a purtat.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

nu vreau sa nasc polemici dar eu zic sa o lasati pe diamar sa isi alapteze copilul cat vrea.
nu e nici o problema majora pt nimeni. tuturor poate sa le fie f bine chiar daca alapteaza in continuare.
eu am exemple concrete langa mine de mamici cu bb 2 f aproape de bb 1 ca si varsta si care au alaptat cu succes si fara nici o problema.

copii s-au intarcat singuri treptat undeva spre 7 luni de sarcina sau chiar mai repede la alta mamica.

ca mamica va lua cea mai buna decizie atat pt baietelul ei cat si pt bebele mic.

diamar nu te stresa acum cu problema asta ca stiu ca incepusera sa te bata ganduri, totul va fi bine.

Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

da eu sunt tensionata daca nu imi fac somnul
diferita sarcina asta de cea precedenta nu am ce spune.sa sper la un baietel?om vedea peste 7 luni la nastere.
nu mai e nimeni care sa nu vrea sa stie sexul?

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Cine se pricepe, are ID si parola, rog sa modifice prima pagina a capitolului si sa le adauge pe zubeen si pe creata la burtici dragi noua (despre care spream sa auzim vesti bune in curand), nu?

mary bine ca e ok samburelul.

Acuma sa va spun ca eu simt o "presiune" undeva in zona cefei. Nu ma doare nimic dar ma simt mereu sub tensiune. Oare e ok? Ca eu la sarcina trecuta parca nu am experimentat asa ceva...
De obicei cand vin de la serviciu, mananc ceva si ma mag in pat la nani pentru aprox. o ora (timp in care isi face somnul de dupa-amiaza si baietelul meu atomic), iar ieri am sarit peste ora mea de nani. Eram insa cam tot asa tensionata si pe la 9 seara insa m-a prins o moleseala ca m-am bagat la somn repejor si am dormit pana dimineata neintoarsa. Ati patit cumva ca din cauza somnului sa va simtiti tensionate (nu nervoase) sau intoarse pe dos?

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica
Ah, si pt. cele care postiti si vreti sa aduceti un aport de calciu mai mare in organism e foarte bun broccoli fiert care contine exact aceeasi cantitate de calciu ca si laptele.
Doamne ajuta!
5+
sau suc de orz verde.Eu iau capsule cu extract de orz verde, cate 3 pe zimai multe vedeti aici despre orzul verde vedeti aicihttp://www.femeiaortodoxa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=129:orzul-verde-o-minune-a-naturii&catid=68:farmacia-naturii&Itemid=61
eu m-am speriat tare rau ieri, am avut o scurgere maronie, asa ca m-am dus de urgenta la doctormi-a spus ca am sarcina hipohormonala, si mi-a dat tratament cu utrogestan, 3 pe zil-am vazut si pe bebe, era tare caraghios, au inceput sa-i creasca manutele si picioarele Creata, imi pare rau, sa te ajute Dumnezeu sa te refaci cat mai repede!mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ia uitati-va AICI daca vedeti crapatura ?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Raluca nu i-a zis nimeni sa intrerupa obligat alaptatul.
Elena doar si-a dat cu parerea.doar de asta e forum ca sa ne dam pareri nu sa impunem lucruri.
Daca diamar se simte bine si nu are probleme cu calciu va alapta atat cat crede ea de cuviinta.singurul in masura ca ii recomande oprirea alaptatului este dr ei.

eu personal din ce am citit (am subliniat ca sa se vada ca nu din experienta mea) se poate alapta fara probleme pana in luna a 5 de sarcina.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Buna, fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa si nu mai apuc sa citesc din urma... uff, eu perioada asta sunt ocupata si cu mutatul. Oricum, voiam sa va zic: am fost ieri la medic si mi-am vazut bucuria mica in burtik. Ii batea si inimioara, dr. a zis 5 sapt si 3 zile. Mi-a numarat 105 batai de inima pe minut - nu e putin??? Fetele care sunteti cu experienta si mai informate, intre ce valori e normal. Nu stiu de ce am impresia ca trebuia sa fie si mai rapide. Oricum, dr. mea a zis ca totul e bine si sa renunt si la utrogestan ca nu-i nevoie, doar acid folic sa iau. Si rugaciune si Doamne ajuta!
Pup, inca o data, ma iertati ca ... nu am avut timp sa va mai citesc din urma. Ah, si pt. cele care postiti si vreti sa aduceti un aport de calciu mai mare in organism e foarte bun broccoli fiert care contine exact aceeasi cantitate de calciu ca si laptele.

Doamne ajuta!
5+

Anadomnica, inima abia a inceput sa bata la bebele tau, deci nu te astepta sa aiba la 5 saptamani batai ca la 8! O sa creasca numarul pe masura ce inima devine regulata. O sa vezi ca o sa fie bine.

Broccoli cel mai bine iese pe aburi facut 8-10 minute. Altfel isi oeride proprietatile. In odiseea cealalta le-am recomandat fetelor sa ia o oala speciala pt "aburire", din aia 2-in-1. Daca nu gasiti, incercati cu o oala normala si o sita mai larga deasupra care sa nu ajunga la cele 2 degete de apa. Si acoperiti cu capac! Daca faceti legumele pe aburi se pastreaza vitaminele, care altfel se pierd prin fierbere - broccoli contine si ff multa vit C care e solubila in apa. In plus, legumele raman putin crocante, mie personal mi se par mai gustoase decat fleshcaite in apa . Si asa gateam si cand am inceput diversificarea. Mancarea pt Lisa era gata in 10-15' si era o nebunie. Acum e mai complicat, ca are preferinte si vrea chestii mai complexe . Dar asa am gatit legumele si pt noi in ultimii 7 ani. Si sunt fff gustoase. Daca chiar vrei, poti sa le pui cand sunt gata intr-o oala simpla, fara apa si sa pui putin unt peste ele, ca sa le dea un gust mai cremos. Sare adauga fiecare in farfuria proprie. Si sare iodata!!! Ar fi bine sa o luati cristale, sa va asigurati ca nu are adaosuri de tot felul de combinatii cu aluminiu si sa o dati prin chestia aia care o marunteste atunci cand mancati.

Sper ca are sens ce am zis.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput