Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 21
DanaDam spune:
buna monica_dicut,
acolo in eco e trecut sexul persoanei careia i se face ecografia pentru ca aparatul se foloseste si pentru alte tipuri de ecografii si deci poate fi si "male".
acelasi lucru am patit si eu cu bebe 1 Eric si cand am intrebat doctorul la urmatoarea ecografie explicatia asta mi-a dat-o.
bafta sa fie exact ce iti doresti si multa sanatate la amandoi!!!!
[garvi]+13 cu 
Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009
Danuta1979 spune:
Monica...FELICITARI pt. "crapatura" . Si mie tot asa mi s-a parut...ca e fetita. Oricum...felicitarile sunt pt ca e sanatos. restul sunt amanunte.
Oricum, tu ce ai prefera: fetita sau baietel?
Pupici
Dana
11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
N-am preferinta. Un pic spre baiat parca inclin dar nu neaparat. Ce o fi.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabrittza nu mai e nimeni care sa nu vrea sa stie sexul? ![]() |
Ba da, sotul meu
Monica, am vrut sa vad poza, si mi-am dat seama ca mi-a restrictionat IT-ul accesul la "webshots"
deci nici la albumele mele nu mai am acces de aici
cred ca am "fortat" un pic reteaua cand mi-am uploadat pozele de la nunta
..uf, mor de ciuda ca nu va vad pozele 

ursuletzul nostru
13+nunta
9 luni
kemsy spune:
"Ia uitati-va AICI daca vedeti crapatura ?"
Monica, ce dragut sta bebe acolo cuminte
. Parca se vede o liniuta...
, daca tu asta iti doresti iti zic de cate ori vrei ca asa e!!!![]()
Cat despre aflarea sexului...glumiti!!Eu ma temperez....calm...ca dupa ce aflu vine potopul, la cumparaturi cu mine
. Nu stiu cum se face ca atunci cand ma imaginez la cumparaturi, numai cu lucruri roz ma vad in mana
.
10
cristina_ana spune:
Buna burtici!
Eu am fost azi la eco morfologica, totul bine cu bebe, dar din pacate nu s-a vazut sexul. Nici macar nu a putut sa-si dea cu parerea, pentru ca tinea cordonul strans intre picioare.
In rest, bebele mi s-a parut extraordinar de dragut, ca l-am vazut in format 4D, unde se vad foarte bine trasaturile fetei! (bineinteles ca semana cu un extraterestru, dar tot dragut/a era)!
Monica, eu nu mi-am dat seama din poza ce este bebe al tau, dar oricum, felicitari ca e bine!!!!
Panda, pe Andrei il iau acasa sambata. De-abia astept! Oricum, s-a inteles f.f.f. bine cu mama, de cate ori dau telefon il aud razand in hohote, asa ca stau linistita.
Raluca, intalnirea se amana, vad ca nu au fost doritoare, probabil a fost prea din scurt. Daca se hotarasc fetele, poate o facem saptamana viitoare. Eu as vrea ca cele care au deja un bebe sa vina cu el, ca sa se cunoasca si copilutii nostri intre ei.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
panda77 spune:
Monica, si mie mi s-a parut ca vad "crapatura", asa ca felicitari!
Cristina, ma bucur ca e totul in regula cu bebe! Nu mai fii dezamagita ca nu ai vazut ce e, important e ca e biiiine! Cand mai mergi la eco?
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
panda77 spune:
Nu-i nimeni priceput la schimbat capitole? Ma bag?
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
11+
countdown pentru samburel
cristina_ana spune:
Panda, la eco mi-a zis ecografista sa merg peste 3 saptamani, cand trebuie facut si TT.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE