Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Gugushtiuc, ce haios ca fetita ta a primit putzulica :-) ce haios e el cum o trage pe mami de par de ciuda! Stiu cum este!

MIe mi-a spus Iosup la 14 saptamani ca e fetita si fetita cu fundita a ramas. Acum imi doresc sa fie sanatos/sanatoasa ca nu imi pasa ce este. Bebe mic si sanatos, din motive diferita as vrea sa fie si fetita si baietel. Si prima oara imi doream fetita, am primit-o, acum si fetita si baietel e la fel de bine.
Si eu fac eco la 12 saptamani si ceva, deci in saptamana 13. Intr-adevar nu e chiar morfologica dar tot e cu masuratori, se masoara pliul nucal si alte chestii e f important.

Si pe urmatoarea o fac la 18 saptamani si urmatoarea la 22 sau 24, nu mai tin minte. Alea sunt morfologice intr-adevar, dar si asta e importanta. La sarcina trecuta, cea de la 14 saptamani m-a linistit mult, avea totul in regula, toate masuratorile in grafic, etc. plus ca mi-a spus ca e fetita :-)

Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

panda, mii de (intelese ca multumiriiii, nu iertare )
Si eu mi-as dori tot o fetita...abia astept morfofetala. Apropo, de ce se zice morfofetala de primul trimestru si de trim II?Din cate stiu eu, e doar aia de trimestru II, ca in trim I se face eco normala, sa vada ca e ok bb?

Aoleu, da' vad ca esti in Italia, nu prin Orientul Mijlociu! Cred ca nici daca-ti dadeam vreo suma mare de bani nu meritam atata multumire!

Se poate face si morfofetala de trim I, care este optionala.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

si eu vreau o fetita. Parca am un feelling ca e, sper sa nu ma insel.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 5+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Am vb cu dr, si m-a chemat la spital...totul e ok (cand am auzit lucrul asta,nici nu pot sa va zic ce usurare am simtit...tot aveam presimtirea ce e ceva rau) .M-a linistit,mi-a vb f frumos..bebe are 14-15 sapt,..nu mi-a putut spune ce e si nici prea multe masuratori ca la spital nu era un eco f performant
Oricum,mi s-a luat o piatra de pe inima
Merg sa recuperez

Poze cu noi

14+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Numai bine la toate buticile!
Eu una nu ma gandesc ca a patit ceva samburelul pt ca nu mai am eu stari de greata. Oricum am avut stari de greata doar vreo 2 zile una dupa alta si apoi mai rar si foarte discrete iar prima sarcina nu am avut deloc. De ate semne ce sa mai zic ca pe mine nici la prima sarcina nu mi-au crescut foarte mult sanii si nu m-au durut. Acum ma dor sfarcurile pt ca David inca suge. Oricum, sanii mei mici au fost foarte productivi desi inainte sa nasc spuneam ca eu nu o sa am lapte. In schimb nu prea am pofta de mancare si mananc cam putin, cu laptele nu ma prea impac ceea ce nu e prea bine pt bebe, mai ales ca imi mai mananca din calciu si David.

Doamne ajuta pe toata lumea!

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Am vb cu dr, si m-a chemat la spital...totul e ok

Felicitari! Ce bine ca ai primit vesti bune! Sa tot auzim asemenea noutati!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor cum ramane cu intalnirea de maine.
mai vrea cineva sau se amana? si unde ati vrea?
ca ne facem programul pe wkend.

pupici

Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

fetelor cum ramane cu intalnirea de maine.
mai vrea cineva sau se amana? si unde ati vrea?
ca ne facem programul pe wkend.

Eu una as vota pentru saptamana viitoare. Noi stam in sect. 6. Ar fi bine sa vedem cine vrea sa vina si pe unde sta ca sa putem stabili si un punct de intalnire, nu? As indrazni sa propun sa alegem un loc in special in functie de mamicile cu copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!

Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj...

Asta a fost! A fost frumos, recunosc, este incredibil sa fii insarcinata! Sunt alaturi de voi si va voi face galerie cand vine perioada cu nasteri!

Va imbratisez si va doresc sarcini usoare si fara probleme in continuare!

Sa ne revedem cu bine si sa va anunt ca asteptam din nou un copilas!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Creato, . Imi pare nespus de rau pt ca bebe s-a intors din drum. Iti doresc refacere rapida, multa sanatate si un bebe in burtica cu multa sanatate!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

CLAUCIA....

Draga mea, citind ce ai scris mai devreme...m-am gandit. Si eu am ..mai ales in ultima perioada..niste scurgeri albe-ff usor galbui netransparente, nemirositoare.

Plus...eu inca ma simt gravida...balonari...parca creste si burtica..foame de vad negru daca ca nu mananc atunci...nicidecum nu ma simt ca intr-o luna in care nu eram gravida.

Merci Claucia...m-ai facut sa mi se miste neuronii...

Dana 11+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput