Oameni pe care ii admiram
Raspunsuri - Pagina 3
Criss75 spune:
De pe forum, indiscutabil pe Emma, cea mai curajoasa fetita si pe Aida, cea mai luptatoare mamica.
O persoana pe care o admir este probabil mai putin cunoscuta aici pe forum, dr. Horatiu Suciu medic primar în chirurgie cardiovasculara , seful sectiei de Chirigie Cardiaca Pediatrica din cadrul spitalului judetean Mures.
Cu cateva luni in urma a realizat in premiera o operatie pe cord in incubator, pentru ca bebelusul era prematur si prea mic pentru a fi operat pe masa de operatie.
http://www.romanialibera.ro/a125800/operatie-pe-cord-in-incubator.html
Criss si Alex (11.05.2003)
alexas spune:
Acum chiar nu imi trece prin minte doar o persoana cu care am lucrat vreo 4 ani de zile si ma intelegeam foarte bine si am invatat multe de la ea ,este fosta mea sefa si colega de birou
mami de miruna si andrei
oana_s spune:
de ex azi admir o femeie simpla de la Iasi.
Au facut astia la radio o farsa, au sunat la o pensionara si i-au zis sa vorbeasca cu un puscarias, sa-i zica ceva ce ar putea sa-l indrepte spre drumul cel bun.
ce i-a zis nu e important, dar ala la un moment dat a spus ca o roaga sa-i aduca tigari...si Femeia a zis; "bine, mama, numa' sa-mi spui cum te cheama, ca vin sa-ti aduc, ca am mai fost si la puscarii si la spitale si am dus mancare etc, ca la necaz oricand omul are nevoie de cineva sa-l ajute".
Sa nu uit, Femeia avea pensie 300 RON.
M-a cutremurat din suflet gestul ei
Oana si Mara 11.08.2004
marumiha spune:
Eu admir oamenii culti,oamenii care au multe interese si pe cei care sìnt veseli si optimisti .Am cunoscut persoane care cu modul lor (ironic) reusesc sa-i faca si pe cei din jurul lor care sìnt pesimisti sa treaca peste momentele mai grele cu alt spirit.
Si ìi mai admir pe cei care nu vorbesc de rau alte persoane ,nu critica ,cei care stau bine cu ei ìnsisi si la fel de bine cu cei din jurul lor.
.Poze
remiclea spune:
Eu o admir pe mama mea pentru modul in care a facut fata bolii fratelui meu si inmormantarii lui, pentru faptul ca, in acele momente nu a uitat ca mai are 3 copii care au nevoie de ea, pe fratele meu care s-a confruntat de mic cu o boala urata si pana in clipa cand s-a stins a zambit, pe soacra mea o admir din acelasi motiv ca pe mama, pe sotul meu care, in ciuda unui accident din care a ramas cu 80% din piele arsa este cel mai optimist om pe care il stiu.
De pe forum, o admir pe Aida si pe Emma, si pe LalaD
ar mai fi multe persoane, dar acum persoanele astea imi vin in minte
Ayla21 spune:
Mama
cel mai minunat si intelept om de pe pamant. Tot ce am bun, ea mi-a trasmis.
Sotul meu
este pt mine un om deosebit.
De pe DC prietena mea Sasha care mi-a dat incredere prin cuvintele ei.
Am cunoscut oameni deosebiti, pe care sa-i admir, si pt care sa-I multumesc Lui Dumnezeu ca am avut ocazia sa ii cunosc.
Nu detest si nu acopar pe nimeni cu indiferenta. Nu am fost educata sa urasc, si nu cred ca exista persoane pe care sa le urasc. Daca e cineva rau sau imi displace, si consider ca am incercat sa remediez situatia si nu are rost, evit ca acea persoana sa faca parte din viata mea, si din gandurile mele.
Viata este asa cum ne-a facem fiecare.
_
I love you so much my tiny princess
Ayla21 spune:
Si nu in ultimul rand, multumesc desprecopii pt ca aici mi-am facut adevarate prietene de suflet, la odisee.

_
I love you so much my tiny princess
abbi spune:
pentru mine,bunica mea din partea mamei,este persoana pe care o admir in mod particular:modestie, decenta, spirit matern si putere de sacrificiu de sine. Uneori imi place sa ma gandesc la ea, ca la Ursula dintr-un Veac de singuratate
luminita70 spune:
O admir pe mama pentru ca a stiut sa faca fata tuturor greutatilor vietii, o admir pe sora mea care la 44 ani s-a apucat sa scrie o carte, il admir pe sotul meu ca reuseste sa ma accepte asa zapacita cum sunt, ii admir pe copiii mei care au inceput sa tina o dieta alimentara corecta in ciuda colegilor din jurul lor, ma admir pe mine ca ii suport pe toti si ii iubesc la nebunie.![]()
Anina_n spune:
Eu o admir pe mama mea
, care in ciuda faptului ca a crescut la orfelinat si n-a cunoscut dragostea de mama, a stiut ce e aceea si cum sa ne-o daruiasca noua, celor 4 copii ai ei, neconditionat si nediferentiat, cu toate greutatile vietii.

Si aici, Emma si Aida
au toata admiratia mea, pentru felul in care lupta pentru viata si pentru valul de dragoste ce l-au starnit in jur.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn