Oameni pe care ii admiram

Oameni pe care ii admiram | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

In afara de cei pe care ii detestam sau ii acoperim cu indiferenta, exista din fericire, oamenii pe care ii admiram. Oamenii care ne inspira si ne dau exemple. Nu exemple imposibile, nu fanfaroniseli inutile ... ci, dimpotriva, exemple de viata. Uneori ne dorim sa putem fi ca ei, dar, de cele mai multe ori, ne dorim sa ii avem prieteni. Sa ne fie aproape si sa ne imparta un pic din aura lor de putere, speranta, iubire.
Am multi oameni pe care ii admir de la distanta. Mi-as dori sa ii am mai aproape sau sa stie de existenta mea. Ma inspira. Poate ca stiu ca nu pot fi integral ca ei, dar, si asa e bine - doar stiind ce ei exista, ma ajuta sa trec peste incertitudini, dezamagiri sau nesiguranta.

Personal, ii admir pe cei care si-au pastrat doza de modestie, pe cei carora le pasa de soarta altora, de cei care adopta, de cei care se implica in mod real in viata comunitatilor din care apartin. Poate, 5% din entuziasmul or as vrea sa il am si eu, sau poate chiar mai mult.

Voi, pe cine admirati? Cine va da exemplu de viata - intr-un timp in care valorile sunt incerte si la dozaj mic?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

- de pe DC pe Marius
- politicienii RO pe .....nu gasesc !
- din pacate s-a dus dar l-am iubit si-l iubesc pe Octavian Paler
- dintre vedetele internationale pe Angelina Jolie, Josephine Backer ( s-a dus de mult ), Tina Turner, Oprah ( nu radeti :) chiar imi place de ea!)
- ziaristii romani imi place Sanziana Popa - revista As si cativa destepti de la Academia Catavencu
- dintre exploratori/oameni de stiinta Jacques Cousteau
- din istorie sunt multi altii care ii admir dar nu am siguranta ca au fost asa cum istoria i-a zugravit...
Sunt multe persoane pe care le plac dar nu cred ca mi-as dori sa fiu in papucii lor, mi-as dori doar sa fur cate ceva de la ei: forta, rabdare, tenacitate....

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Parintii mei sint primii oameni carora le multumesc in genunchi pentru ca au existat.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Astazi am admirat-o pe autoarea topicului acesta
O drama care se petrece in sufletul ei... si totusi asa de multa determinare.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

fara a-i aduce elogii impaunate, ea a trecut de mult de admiratia mea. pe zi ce trece cred ca ma apropii de a o venera. ma simt binecuvantata ca o cunosc pe ea si pe Emma de la care am invatat atat de multe.
ne da zilnic lectii naucitoare de viata si asta nu numai virtual..

fara nici o indoiala, pentru mine, Aida

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Femeia pe care o admir- dupa mama mea- este prietena mamei mele care a murit in 1994- Dumnezeu sa o odihneasca- o femeie minunata, care mi-a marcat viata, cu rasul ei cristalin, nu am mai auzit un ras asa de frumos ca al ei, cu bunatatea ei, pacat ca a murit in chinuri groaznice, de cacer la san. Femeia care in sept 1989 cand a murit tatal meu, eu aveam 10 ani fratele meu 9 ani, ne-a dat vestea intr-un mod frumos, pe intelesul nostru, ne-a spus ca tati nu se mai intoarce, sa fim cuminti, sa o ascultam pe mama si fratelui meu i-a zis ca de acum incolo el va fi barbatul in casa si sa aiba grija de mine si de mama.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Modelele vietii mele sunt parintii.
Nu este un cliseu, pur si simplu nu le gasesc un cusur adevarat si, cu toate stradaniile, nu reusesc sa-i egalez. De fapt, nu am intalnit pe cineva sa o faca.
Modul in care si-au trait copilaria, adolescenta, viata de zi cu zi, cum ne-au crescut, ce ne-au invatat, ce au realizat, cum s-au stins...m-au marcat profund, ma calauzesc in viata.
Da, ii iubesc, dar si mai mult ii admir si-i respect.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Mie imi place foarte mult Marie-Rose Mociornita - este o doamna in adevaratul sens al cuvantului, impune respect, este foarte culta...

De asemenea, o stimez pe Amalia Nastase (sotia lui Ilie Nastase)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aida,
Doar ea imi vine acum in minte

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu pe Angelina Jolie si Brad Pitt.
pentru ca nu-s niste sfinti si, din lumea aia a lor de paiete si iluzii, s-au scuturat de egoism si au devenit oameni. au 6 copii, dintre care 3 adoptati, gramezi de milioane daruite napastuitilor, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Florian Pittis,mi-a deschis orizonturi nebanuite.

Mergi la inceput