*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Malinas, cum e cu intorsul capsorului? Chiar citeam in cartea sotilor Capraru azi, trimisa de Amalia, ca e mai ok pe undeva dormitul pe burta.. Eventual mangaie-i nasucul sau obrazul in somn, si-o sa vezi ca-l intoarce singur.

Anca, ce sa zic, nu-si intoarce de loc capul si asta nu-mi place.Ma gandesc ca nu e bine sa doarma doar pe o parte.A incercat de cateva ori si s-a "razgandit".Am incercat eu sa-i intorc capusorul, fiindca dormea demulta vreme asa si nu a vrut,s-a sucit singur laloc.Deocamdata...mai testam.O sa incerc si cu mangaiatul, sa vad daca se intoarce. Oricum,asta-noapte (adica la 1 am terminat) am montat patutul de lemn, care e foarte mare dar care are salteaua foarte buna.Aseara l-am culcat in sufragerie si s-a trezit in dormitor in patutul nou, asa ca l-a luat la inspectat la 6.30.S-a invartit vreun ceas jumatate si a adormit din nou pt o jumatate de ora.Acu e in plina conferinta, da din gura, din maini si din picioare.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata buna!
A adormit si teroristul meu...pfuuu..trezire la 12 apoi la 4 a marait o ora jumatate dupa care a mai dormit o ora... s-a trezit f bine dispus pe la 7 cu chef de joaca....ce as mai fi dormit....ieri abia a dormit vreo ora adunat....in concluzie..sunt rupta. am doua santiere chiar langa mine si inspre living si inspre dormitoare...ieri au taiat cu flexul toata ziua, nu e de mirare ca a fost piticul stresat...
Julia si Diamisha nu va plangeti de varsta, sunteti mai tinere decat multe fete de 18 ani..
aa Julia sa-i tina Dzeu obiceiurile la Tudor...ai un pitic cumintel!

De paduchi sa va zic ceva sau va apuca mancarimile? eram diriginta la cl a 5-a, facand naveta(sigur de acolo l<am luat si nu de la copii) am adunat un paduche nenorocit, urmatoarea zi era 1 dec si mergeam cu clasa la spectacol. simtind mancarimile i-am zis mamei sa ma controleze dar la lumina becului si cu ochelari, mama n-a gasit nimic. dimineata la 7 aveam rani in cap de cat ma scarpinasem in somn. dai cu petrol ...l-am gasit mort in timp ce ma clateam de sampon...la 10 intalnire cu copiii...fetele mai lipicioase sa ma ia in brate cum faceau tot timpul...eu ma tot trageam ,degeaba consumasem un sampon intreg ca tot puteam a petrol...sa nu va zic ca in timpul spectacolului povestindu-i unei colege de paduchele adunat , ma macau mancau toate..na senzatia ce ti-o da doar gandul la asa ceva...am ajuns acasa...eram plina pe un picior de piscaturile unui purece...de asta ce ziceti? si paduchi si pureci in aceeasi zi!!!!!!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Buna seara, ladies!

Vad ca v-au inspirat pozele pe care le-am trimis anul trecut...ca sa va lamuriti si mai bine despre ce este vorba, va pun un link cu un filmulet...este baietelul unei prietene de-ale mele la hidromasaj cu Vania Limban, moasa care are Active Center de care vorbea Ramo.
Matei avea 3 saptamani cand au facut filmuletul, adica pe la jumatatea lunii februarie...spuneam eu la un moment dat, anul trecut, ca suntem un grup de prietene care ne-am pus pe facut copii, ei bine, au inceput sa apara...dupa Sonia mea, au mai venit o fetita si doi baietei printre care si Matei, mai asteptam o fetita la jum lui martie, una in aprilie, una in iulie si un baietel in august...

http://www.youtube.com/watch?v=wZhmRDS86PU

Super filmuletul cu Matei.Multumim mult .Noi ne gandim sa facem o data la 2 zile balaciala in cada mare, iar filmuletul asta o sa ne ajute f mult.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Iar are temp - 38.5.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Malinas, daca e vorba doar de 1 kg fata de greutatea de dinainte de sarcina atunci chiar nu te mai agita cu vreo dieta, incearca sa mananci sanatos si sa faci exercitiile acelea pentru abdomen. Burta nu-si revine fara exercitii, muschii sunt lasati si trebuie sa-i ajutam.

Otilia, am facut ieri exercitiile alea de 8 minute si azi, pt prima data dupa multa vreme, am febra musculara.dar ma simt bine.Sper sa scap de cm in plus cat mai curand.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ginye,felicitari pt vestile bune de la medic si sanatate multa!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

ginye, felicitari pt baiatul curajos si cuminte.Sa o tina tot asa cu somnicul.

ooooofffffffff....imi pare rau ca iar are febra.Pupam baietelul sa se faca bine.Poate ar fi bine sa-i dai oscilococcinum.Am citit ca poate fi dat si bebelusilor si ii ajuta sa-si intareasca imunitatea.Intreaba-ti medicul sa vezi ce zice.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Io trag speranta ca piticu' va semana cu mine...
Da, Rebeca de mica a avut parul cret A luat tot cretzul de la mine si de la tati, deci la ea e dublu

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Lauramiron ce seamana mezina cu tati. Rebecca are insa un par de milioane, de mica a fost asa cret?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ma bag si eu la tabel. Va zic din start ca nu voi tine cura dar voi reduce la jumatate portiile de mancare, iar dupa 6 seara nu voi mai manca. Sper sa ma tina . A, da si fara dulciuri

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Gynie iubita, nu te speria de temperatura, e normala ca reactie la vaccin. Da-i antitermice tot la 4-5 ore daca e nevoie. Si urmareste alte eventuale reactii. Dar ramai calma, ok?

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Iar are temp - 38.5.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput