*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sara buna!

Iaca apar si eu, franta. De dimineata am inceput cu nervi si toata ziua a fost nasoala. Pitica a plans si s-a crizat de pe la ora 3 in continuu, acum am pus-o cu kk la fund in landou ca sa pot merge si eu la baie si vad ca a cazut rupta, era si cazul.
Sper sa avem maine o zi mai buna ca o iau razna, nu mai vreau martisor Elisa ca ma rupe de spate.

Malinas, daca e vorba doar de 1 kg fata de greutatea de dinainte de sarcina atunci chiar nu te mai agita cu vreo dieta, incearca sa mananci sanatos si sa faci exercitiile acelea pentru abdomen. Burta nu-si revine fara exercitii, muschii sunt lasati si trebuie sa-i ajutam.
Anca_27 ma gandeam la tine cum alaptai pe buda, eu atat am evitat sa fac asta astazi ca n-am mai ajuns deloc la baie .
Diana ce v-ati sincronizat cu copilasii, osa fie tare bine pentru ei sa aibe un grup asa cu varste apropiate.
M-am uitat la filmuletul cu Matei pana a inceput sa planga, l-am inchis ca mi-am facut norma la plansete pe ziua de azi. Mersi pentru el, am furat o idee.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

I-am facut baie in cada mare....impreuna cu sor-sa, ca altfel era scandalul cat casa Pentru ea a fost super, a inceput sa rada cand s-a simtit toata in apa, era usor nedumerita de ce se intampla Cand am intors-o pe burtica a cam marait, mai ales ca a luat o gura de apa, c-am scapat putin mana Deci, mai repetam!!
Pentru mine e muuult mai greu insa, tre sa stau in genunchi sau foarte aplecata, m-a ajutat sotul, la final eram bob de apa amandoi dar bebe s-a simtit minunat Acuma face deja nani, Rebeca e cu tati la citit povesti asa ca ma duc si eu spre dormitor
Noapte buna!

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Bravo, ma bucur ca i-a placut. Eu le fac impreuna cam de 1 luna, e singura metoda ca sa nu planga Elisa la baie. Ana e mare fan baie in cada si m-am gandit ca daca o vede pe Ana langa ea nu mai plange. Deocamdata intru si eu cu ele in apa ca imi era greu sa stau aplecata si sa mai am si grija Anei sa u o loveasca in timp ce se agita cu jucariile de apa. Vreau insa sa o pun in scaunel de cada, indata ce face 4 luni si sa nu mai fiu nevoita sa intru si eu in apa, vezi, avantaj ca sunt fetite amandoua .
Si am uitat esentialul, asa ii place tare mult, am stat si 40 de minute.
Dezavantajul este ca nu pot sa-i fac baie cu "zeama" de tarate ca in cadita mica, asa ca alternez dupa cum am chef si in functie de ce ora este, ca daca e trecut de ora 9 seara nu vreau sa trezim vecinii.
Oricum de abia astept sa treaca de 1 an sa le las la balacit in voie impreuna.

Monicus, imi place de tine ca esti tare hotarata cu alaptatul. La Ana asa am gandit ca tine, acum nu stiu ce m-a apucat cu dieta, m-am molipsit de la fete.
Brie, ti-am trimis un PM, poti sa-mi raspunzi si mie te rog.
Daca vrei sa-i dai mar de ce nu-i dai pulpa cu lingurita. Eu asa i-am dat Anei de la inceput, mar pe razatoare, prima zi 2 lingurita, a doua zi 2 mere . Nici mar si nici morcov nu i-am dat suc ci direct pulpa.
Ramo, ce scumpa-i papusica ta. Bai si ce slaba esti, nu ma mai joc.
Mav, sa treaca supararile mai repede. Multa sanatate lui Sebi!
Eli, m-am gandit azi la tine, de fapt sunt convinsa ca tot s-a gandit si sper ca tu ai simtit ca esti in gandurile noastre.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirela_1, ce trasaturi bine definite are Diana, e asa delicata aici si asa de smecheroasa cum face ea cu ochiul.
Lauramiron ce seamana mezina cu tati. Rebecca are insa un par de milioane, de mica a fost asa cret?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
multam de raspunsuri cu laptele, am incercat si ce ziceti voi si tot raman, asta e , am obs ca daca il fac mai devreme cu 10 min de masa, parca parca se mai dizolva,
scumpa eu nu ziceam de grunji transparenti, pur si simplu de bilutele de lapte nedizolvate.
a dormit Rareshoiul de la 9,30 la 5,30 nu imi revin nici acum hahaha si apoi la 7,30 definitiv, a facut caca ca asta e ora lui si seara inainte de baie si acum sta cu ochii in carusel, buna inventie
Cu Ilinca am avut ceva probleme ca a facut febra de duminica pana ieri dim aparent fara motiv. Dr a zis ca ori e boala a copilariei ori ceva infectie urinara.

Otilia in poza aia de care ziceai tu Ilinca se chinuia sa-i dea tzatza lui Rares de la ea
Dianamisha am incercat si eu o tentativa de baie cu Rares pana a luat putina apa pe nas, a urlat de nu pot sa va spun, vanat era, nu pot sa zic ce ne-am speriat, asa ca ne-am lasat de sportul asta

productia mea de lapte scade a scazut rau sunt tare mahnita, am tot incercat sa-i dau sa suga dar atat ce vomita dupa ca, nu ii mai dau decat noaptea cand se trezeste la 3 sau 5 sau ma rog,spre dimineata, in rest ma mulg
va pup ca s-a trezit si Ilinca

vreau si eu din nou parolele de la mail si contul de poze multam

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am pus poze noi cu printesa la semnatura.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Am admirat printesa mica! Sa-ti traiasca!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Ancaaaaaaa, nu mai scrie cifre de-astea...eu la anul fac 20 de ani de cand am terminat liceul... nu e coreeeect...hai ca nu am facut criza de 37 de ani duminica, o fac in seara asta...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Buna dimineata fetele!

Diamisha, nu esti singura. Si eu tot 37. La maternitate am stat initial in rezerva cu o tipa de 17 ani. Am realizat ca ea la varsta mea va avea fetita de 20 de ani . Am insa o motivatie in plus sa nu ma babesc prea repede. Cred ca ne vor tine in forma copiii.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

seara buna
fetele
gata a trecut si ziua asta ..dupa n serii de plans am una bucat rezultat ochii mari in cap cat cepele, si una bucata nas infundat...deh creier...pun singura biciul pe mine
insa pe seara am avut parte de o surpriza placuta niste fosti elevi m-au sunat, erau in fata blocului cu flori si martisoare m-au impresionat teribil
cred ca ma apuca si pe mine raceala momentan traiesc senzatia frisoanelor si a gadilaturilor in urechi...deh dau cu ceai, cu papa bun, caldurica, frectie...deh sa vedem pana maine cum ma prezint

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel 03.03.2005 La Multi Ani! puica
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Ce dragut din partea elevilor tai! Sper sa scapi repede de raceala!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

cineva acolo sus ma iubeste s-a anulat concertul

profit de copii spalati si culcati ca sa ma bag in vorba cu voi

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Neatza gagici...da ce s-a intamplat de va gasesc pe pagina 2?
Pup bebeiii

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Sa ne laudam si noi .Ne-am balacit si noi in cada mare, plina cu apa.Suppperrrrrrrr.Mai facem ca e distractiv.Azi o sa caut si niste jucarele de pus in apa, fiindca pana acum nu am achizitionat asa ceva.

Babyzapi, ce faci?Cum te mai simti?

Eli, ma bucur ca esti un pic mai bine .

Spiridusule, ce face Alex?Tu cum te mai simti?Nici un semn de viata?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Aseara am facut vaccinul. Puiul meu a fost un curajos, nu a plans deloc. A facut putina temperatura azi noapte, in rest toate bune. Are 7 kg si 64 cm. Maine incepem diversificarea. Si ca niciodata, a dormit pana la 8 dimineata cu o trezire la 2 sa pape.

Babyzapi cum te mai simti azi?

Spiridusule tot bolnavioara?

Mav multa sanatate lui Sebi. Sper sa treaca repede perioada asta grea. lui bb Anto sa nu mai planga.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput