*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 7
lorellay spune:
Alina nici Diana la inceput nu intorcea capul.Incercam sa o intorc eu ca ma gandeam ca amorteste, da nu-i convenea.Apoi o vreme ma gandeam ca are...nu mai stiu cum ii spune...de sta cu capul intors doar intr-o parte.Dar singurica s-a invatat sa-si intoarca capul.Acum mai nou isi baga manutele sub cap si doarme cu capul pe pumni.Si mi-e asa frica ..daca nu poate respira.Da am stat langa ea..si daca are o pozitie ce nu-i convine, imediat se intoarce.Deh..are experienta, doarme pe burta cam de la 2 saptamani...
Si...bravo beb David pentru baia in cada mare...mie inca mi-e frica, si mi se pare cam rece in baie.Asteptam adevarata primavara...
Oceanborn pai cred ca a dormit destul de bine peste noapte bebe Thomas.Asa se trezeste si Diana.Nu totdeauna si la 12..da se trezeste la 4 , la 7...papa si nani iar..trezirea "mare" e pe la 10-11.Da eu nu mai dorm de la 7 .Ma trezesc sa il imbrac pe Codrin si sa-i fac lu' tati pachetelul pt job.
Ginye daca abea ieri a facut vaccinul...nu te speria de temperatura.Mai da-i nurofen si eventual supozitor paracetamol pt bebei.E o reactie normala la vaccin.Pup
pe Stefanut.
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
ginye55 spune:
Micky_ea Malinas Lauramiron Lorellay multumesc fetelor 
Stiu ca e o reactie normala la vaccin, dar la cel de 2 luni nu a avut nimic. Acum ma sperie orice la el.
Fetelor, voi ati scos bb afara in ziua de dupa vaccin?
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ancaoradea spune:
Va pupicesc mamici!
Noi avem 4 luni si suntem in dilema, medicul de familie ne-a trimis sa facem radiografie pt screening luxatie de sold. Noi am vrea sa facem ecografie..sa nu iradiem copilul, dar cica nu e relevanta, nu se vede ce trebuie. Voi cum ati procedat?
lorellay spune:
Ginye nici Diana nu a facut febra la 2 luni si mie mi-e frica de vaccinul de 4 luni, si imi va fi si de urmatorul, si urmatorul..si tot asa...Dar asta este.Eu la 2 lun i i-am varat repede juma de supozitor cand am ajuns acasa, preventiv.Stiu ca asa ii faceam lui Codrin si nu am avut niciodata probleme.Asa o sa-i fac si ei. Off..draga mea, te inteleg perfect, suntem bune de dat sfaturi da cand suntem noiinsasi in situatia respectiva...abea mai gandim...

Ancaoradea da de ce faceti radiografia? Asa se face?Sau are luxatie de sold? Sau?Si daca ai incredere in medicul la care mergi, si poti vorbi cu el despre ceea ce crezi in ce priveste radiografia si ecografia, mergi pe mana lui...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
Ginye acu vad ca intrebi de scosul afara...
Eu am niste reguli de cand era Codrin bebe.Dr Dianei spuna ca nu sunt valabile, da eu le respect...Deci, ii dau sa pape cand plec de acasa..si dupa vaccin 2 ore nu papa decat eventual ceai.Supozitor preventiv totdeauna.Si 2 zile nu o scot afara si o feresc si in casa cat pot de orice urma de curent..ca nu are voie sa faca nimic injectabil o luna dupa vaccin.Asa stiu eu...Asa fac...
Spune-mi te rog..e doar o injectie acu la 4 luni?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Ramo2007 spune:
Am venit de la dr...avem 5,650 kg.
Am facut o prostie mare....

Vaccinul trecut l-am facut pe 11 si astazi Rotarixul.Dr a vazut abia dupa ce i l-a facut ca au trecut doar 3 saptamani de la Infarix...mi-a facut capul calendar, dar merit.Ma rog la Dumnezeu sa nu pateasca ceva, sa nu aibe vreao reactie nasoala.Dr. m-a pus sa semnez pe fisa ca sunt de acord cu vaccinarea.A zis ca e posibil sa nu dezvolte anticorpi ca lumea pt. asta

Ce tuta sunt, m-am dus azi, in loc de 11, pt. ca pe 14 mergem la Medsana si ma gandeam sa nu faca vreo reactie naspa si sa pierd programarea.
Voi ce stiti de intervalul dintre vaccinuri?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
andreea_23 spune:
Mamicilor,
Primavara 2009 sa va aduca un martisor de sanatate!
Brie, multumesc pentru urari si sfaturi.
Malinas, multumesc pentru incurajari ... pup dulce bebe David!...felicitari pentru kg la care ai reusit sa ajungi...arati f. bine!
lorellay spune:
Eu nu stiu nimic de vaccinurile astea..eu ii fac schema de vaccinare nationala.
Voi ce vaccinuri faceti?Le luati voi si mergeti la dr sa le faca?Sau cum?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Am venit de la dr...avem 5,650 kg. Am facut o prostie mare.... ![]() ![]() Vaccinul trecut l-am facut pe 11 si astazi Rotarixul.Dr a vazut abia dupa ce i l-a facut ca au trecut doar 3 saptamani de la Infarix...mi-a facut capul calendar, dar merit.Ma rog la Dumnezeu sa nu pateasca ceva, sa nu aibe vreao reactie nasoala.Dr. m-a pus sa semnez pe fisa ca sunt de acord cu vaccinarea.A zis ca e posibil sa nu dezvolte anticorpi ca lumea pt. asta![]() ![]() Ce tuta sunt, m-am dus azi, in loc de 11, pt. ca pe 14 mergem la Medsana si ma gandeam sa nu faca vreo reactie naspa si sa pierd programarea.Voi ce stiti de intervalul dintre vaccinuri? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Eu stiu ca trebuie 30 de zile intre imunizari. Dar la capitolul vina e doctorita de vina nu tu ca nu tu trebuie sa monitorizezi cate zile au trecut ca doar ea are fisa. Ti-a facut capul caledar ca e ea proasta si te-a mai pus sa si semnezi ca esti de acord cu vaccinarea ca sa-si puna ea fundul la adapost. Ce fel de dr e asta care nu verifica vaccinarile? Scuze de limbajul abrupt dar tare m-am enervat cand am citit ca a gresit si a dat vina pe tine. Trebuia sa te trimita acasa ca e prea devremept vaccinare nu sa-l faca apoi sa spuna: "Vaaaiii dar nu trebuia!!!!" Si crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza, am poliomielita din cauza unei tampite care a facut ca dr asta: "Repede sa facem vaccinul antipolio, dupa aia facem consuyltul ca doar nu trebuie inainte!!"
Fetelor, v-am mai zis si va mai zic pana va fac capul calendar: aveti mare mare grija la vaccinari ca se pot intampla multe nenorociri.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
brie spune:
buna ziua mamici
scriu repede si in graba mare ca ma duc sa-i dau supa lui Androniki si pe urma afara la plimbare.
diamisha, super filmuletul cu Matei. Admiram siguranta cu care il tinea mamica doar de capusor la numai 3 saptamani. Eu la 3 sapt de abia ii schimbam pampersul cu grija sa nu ii rup vreun picior si sunt la al doilea copil.
mav, sanatate multa lui sebi. Dar ce are? rosu in gat? ai depistat cauza febrei? el cand intra la scoala? lui Anto i-au dat dintisorii?
otiliav, multam de sfat. Vezi ca ti-am rapuns la PM. Bine ca m-ai atentionat ca eu nu prea imi verific mesajele.
julia16, ii place tare mult, e incantata. De un an ma baraie la cap sa mearga la balet, numai ca eu eram impotriva. Am facut 12 ani de balet clasic si stiu ce inseamna cu adevarat. Acum nu am mai scapat de ea si am inscris-o, .....inca sper sa nu vrea sa faca de performanta ca e chinul naibii. Face la Balet Art pe B-dul Regina Maria, am ales aici ca e mai aproape de noi si vara ma pot duce si pe jos cu caruciorul cu cea mica.
bravegirl, am vazut pozele de la botez tare frumoase, acum vazut si filmuletul. ati vut un fotograf de exceptie.Aseara inainte de culcare am dezlegat o revista de integrame si acolo era scris "ariana" - rasa pura. M-am gandit la tine....chiar asta semnifica numele fetitei tale?
numele Androniki semnifica in lb greaca "victorie impotriva barbatilor" si bineinteles ca sotul l-a ales.![]()
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)