*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 8
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay Alina nici Diana la inceput nu intorcea capul.Incercam sa o intorc eu ca ma gandeam ca amorteste, da nu-i convenea.Apoi o vreme ma gandeam ca are...nu mai stiu cum ii spune...de sta cu capul intors doar intr-o parte.Dar singurica s-a invatat sa-si intoarca capul.Acum mai nou isi baga manutele sub cap si doarme cu capul pe pumni.Si mi-e asa frica ..daca nu poate respira.Da am stat langa ea..si daca are o pozitie ce nu-i convine, imediat se intoarce.Deh..are experienta, doarme pe burta cam de la 2 saptamani... Si...bravo beb David pentru baia in cada mare...mie inca mi-e frica, si mi se pare cam rece in baie.Asteptam adevarata primavara... |
Multmesc de incurajari.O sa-l culc pe burtica de cate ori am ocazia in timul zilei si in timp poate il culc asa si noaptea, sau, oricum, o sa creasca si o sa doarma el cum vrea muschiul lui.
Noi l-am spalat pe david tot timpul in baie, acum doar am evoluat...am aterizat in cada mare.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
julia16 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Micky_ea Malinas Lauramiron Lorellay multumesc fetelor ![]() Stiu ca e o reactie normala la vaccin, dar la cel de 2 luni nu a avut nimic. Acum ma sperie orice la el. ![]() Fetelor, voi ati scos bb afara in ziua de dupa vaccin? ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Ginye, nu te speria. Am o cunostinta are 3 copii. Unul dintre ei zicea ca la fiecare vaccin a avut febra 39 care nu-i scadea cu nimic decat cu impachetari. Dar asta n-a insemnat nimic, baiatul e perfect sanatos.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
andreea_23 spune:
Monicus,
Superba printesa Ana...sa va traiasca, sa va bucurati de ea!
Multumim pentru urari!
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lorellay Ginye acu vad ca intrebi de scosul afara... Eu am niste reguli de cand era Codrin bebe.Dr Dianei spuna ca nu sunt valabile, da eu le respect...Deci, ii dau sa pape cand plec de acasa..si dupa vaccin 2 ore nu papa decat eventual ceai.Supozitor preventiv totdeauna.Si 2 zile nu o scot afara si o feresc si in casa cat pot de orice urma de curent..ca nu are voie sa faca nimic injectabil o luna dupa vaccin.Asa stiu eu...Asa fac... Spune-mi te rog..e doar o injectie acu la 4 luni? Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Multumesc pt sfaturi.
Da, o singura injectie.ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lorellay Eu nu stiu nimic de vaccinurile astea..eu ii fac schema de vaccinare nationala. Voi ce vaccinuri faceti?Le luati voi si mergeti la dr sa le faca?Sau cum? Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Da, vaccinul il cumparam noi.
ginye

Povestea nasterii
andreea_23 spune:
Fetelor,
Incerc sa citesc mesajele de pe forum, sa va cunosc si sa vad fotografiile cu bebicii intr-un timp record...nu stiu daca reusesc astazi...afara este frumos, astept sa se trezeasca Maya si sa mergem la plimbare.
Va doresc tuturor (bebici, mamici, tatici) multa sanatate si o primavara frumoasa!
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui julia16 Ginye, nu te speria. Am o cunostinta are 3 copii. Unul dintre ei zicea ca la fiecare vaccin a avut febra 39 care nu-i scadea cu nimic decat cu impachetari. Dar asta n-a insemnat nimic, baiatul e perfect sanatos. ![]() Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |

ginye

Povestea nasterii
lorellay spune:
Hei..vreau si eu sa vad filmuletul lui Diamisha unde e?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
Da, vaccinurile le cumpar eu.Doarme de la 11:20 de cand am venit de la dr., la 11:30 trebuia sa pape...mi-e o frica...

Ce naiba sa fac, ca ma urc pe pereti?

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Olivia26 spune:
Ramo, e doar a parere...dar daca spui ca ai facut Rotarixul, stiu ca se da pe gurita nu injectie, deci nu cred ca sa fie asa mari probleme. Stiu ca se asteapta cel putin o luna pana la urmatoarea intepatura dar daca e pe gurita...In plus, daca nu ma insel parca am auzit si fete care au facut Infanrixul si Rotarixul in aceeasi zi.
Ginye, a trecut temperatura? Pupam Srefanutul
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!