*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 4
anca_27 spune:
Doamne ce dulce e Arianna. Sa vezi ce nebuna sunt: azi dimineata, pe la 4, cheauna de somn, imi cad ochii din intamplare pe cutia de la batista bebelusului....si vad `arianna`. Hm, cunosc eu numele asta de undeva...si nu-mi venea nicicum, de-abia dupa inc-o tura de somn mi-am adus aminte ca pe fetita lui Bravegirl de pe forum o cheama asa. Ca sa vezi ce probleme am eu la 4 dimineata dupa doua ore de de convins pe zibe sa adoarma...
Mav, mamica eroina! Sanatate multa lui Sebi!
Eli, ma gandeam eu sa bag biciul...dar ar fi curele mangaietoare doar... ...e normal sa te gandesti si sa plangi, asta facem noi oamenii... dar uite ca ti-au facut copiii o surpriza, fte frumos din partea lor. Te imbratisez tare-tare!
Ramo, chiar ca te cocoseaza , ce dulce e.
Malinas, cum e cu intorsul capsorului? Chiar citeam in cartea sotilor Capraru azi, trimisa de Amalia, ca e mai ok pe undeva dormitul pe burta.. Eventual mangaie-i nasucul sau obrazul in somn, si-o sa vezi ca-l intoarce singur.
Zibe mi-a tras-o aseara, mi-o trage si azi. Aseara s-a culcat la 7, am zis ca sigur e somn de ala mai scurt, hai sa nu ma culc ca acuma-acuma se trezeste. Pe la 12 o vanam cu tz pline. M-am culcat si eu, rupta, am zis asta e, chiar daca se trez dupa o juma de ora....s-a trezit la 2 ...si dupa aia nema somn, pana la 4 cand imi crapa spatele si l-am trezit pe daddy...la el a adormit instantaneu. Pana la 8.
Azi....a adormit la 5 ....si inca doarme, e 10. Ma gandewam sa-i fac baie in cada, dar cui. Adevarul e ca si ieri si azi am scos-o afara si nu prea si-a facul somnul, ieri a trezit-o sirena trenului ca trecea prin zona si s-a speriat tare, azi am fost la Kaufland la cumparaturi, in sling, si la fel, a dormit vreo ora, apoi a stat ca girofarul si s-a uitat la toti si toate, cu ochii mari, cerceta pe toata lumea.
Si tot nu stie nimeni un orl-ist bun in Buc? Please.....!!!!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
alra spune:
cineva acolo sus ma iubeste s-a anulat concertul
profit de copii spalati si culcati ca sa ma bag in vorba cu voi
daca vreti sa va tabelati masurile pot trimite pe mailul comun un excel de l-am facut pentru mine. am pus niste date fictive in el ca sa pot face si niste grafice. deci daca vreti sa va vedeti grafic cresterea si descresterea ului dati-mi mailul comun pe PM si puteti da excelu jos de acolo. da sa nu ma bateti la cap cu suport tehnic
propun insa sa ne si zicem una la alta lunea cat am scazut, insa numa ca diferenta ca parca nu ma vad postand marimea ului pe un forum public - hihi, mor dupa iconu cu poponeata
laura, mersi de sfaturi cu mancarea. cam asa ma gandeam si eu. sos de spaghete deja am in congelator, hihi grasanca a luat si ea boala? cum se prezinta?
laura mea e dificila, nu e bolnava. nu cred ca e gelozie ca si inainte le comitea, doar ca cere fff multa atentie si daca nu i-o acorzi de buna voie si-o ia la modul negativ - face tampenii. azi fu mai bine.
mav tienes mucho razon, querida. e mult mai usor la servici decat acasa cu bb mic si copil bolnav. singura chestie un pic stresanta e fuga sa alaptez de 2 ori pe zi, cam stau cu ceasul in mana cu fi-mea de tzatza si nu imi convine. tin pumnii sa va faceti bine acolo. dr ala e nebun
aaa, nicole la cresa sa va mai zic cum e cresa - e o familie care face cresa acasa, sot si sotie cu asta se ocupa. au casa amenajata ca loc de joaca (au amenajat garajul pentru sezonul rece si vara ii dau in curte) + parte separata in prelungirea bucatariei pentru copiii mici. la parter au un dormitor unde ii pun pe astia f mici, acolo alaptez eu. e suuupeerrr curat, tzacanit de curat, peste tot la ei in casa, in curte nu misca nici un fir de iarba fara invoire. dimineata fac de mancare, la 11 dau terciurile la stirbi si apoi ii culca, la 3.45 vin cei mari de la scoala (Laura & Co) si apoi le dau dulce sau fructe. azi facuse tanti gaufre.
nicolu sta ori in relax in zona de interdictie a copiilor mergatori si ranjeste fasolea la cine se uita la ea, ori in dormitorul de la parter cand adoarme. nu urla, nu plange, decat de foame, in rest sta si se uita in jur. eu vin la 11 si la 3 si ii mai da un pic de lapte praf pe la 12 si pe la 4. sunt super incantati de ea ca nu ii chinuie si ca rade tot timpu la ei cand ii schimba pampersul.
sor-sa se da rotunda ca e sora mai mare si o prezinta pe nicole celorlati copii si le "da voie" sa puna mana pe ea sau sa o pupe
ce sa zic, ca idee de cand merge la cresa doarme mai bine, cred ca e mai obositor pentru ea acolo, si parca mananca mai bine pentru ca nu mai mananca cu tzaraita in continuu ca acasa. mi-a zis pediatra sa ii maresc intervalele intre mese dar nu am ascultat-o las' ca am facut f bine ca am reusit sa o aduc cu greutatea pe o curba satisfacatoare.
cam atata ... cred ca ma duc in garaj la rufe. al meu crede ca tin un amant acolo ca tot timpu cica am treaba cu rufele.
aaaa, cireasa de pe tort! la laura in clasa are cineva paduchi de ieri de cand am citit biletul ma mananca capu. i-am luat o solutie care cica ii previne. paduchi, va dati seama?? brrrrr
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Eli, sanatate multa, sa treci usor peste raceala MAV, imi pare tare rau pentru Sebi, stiu perfect prin ce treci. Problema e sa nu-ti dea si tie raceala, cum a fost in cazul meu cu Rebeca. Eu sunt o norocoasa, ca am multe ajutoare pe langa mine, ca altfel la cat am fost de bolnava vreo 3 zile, chiar nu stiu ce s-ar fi intamplat. Eu de cand m-am imbolnavit, adica de 3 nopti, am revenit in dormitor cu sotul, ca altfel o deranjam pe Caterina cu tusea si suflatul nasului. Asa ca am fortat putin momentul, care oricum era foarte aproape, si bebe doarme singura, si o ascult cu babyphonul. Sanatate multa lui Sebi, sa-i treaca repede Ce antibiotic i-ai dat? I-am facut baie in cada mare....impreuna cu sor-sa, ca altfel era scandalul cat casa Pentru ea a fost super, a inceput sa rada cand s-a simtit toata in apa, era usor nedumerita de ce se intampla Cand am intors-o pe burtica a cam marait, mai ales ca a luat o gura de apa, c-am scapat putin mana Deci, mai repetam!! Pentru mine e muuult mai greu insa, tre sa stau in genunchi sau foarte aplecata, m-a ajutat sotul, la final eram bob de apa amandoi dar bebe s-a simtit minunat Acuma face deja nani, Rebeca e cu tati la citit povesti asa ca ma duc si eu spre dormitor Noapte buna! _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Laura, ma bucur ca si lui Cati i-a placut la inot in cada. Eu vreau sa-i fac de 2 ori pe sapt macar lui Tudor. Mie imi convine mai mult dimineata ca seara vreau sa stau mai mult cu Maria. Stau prea putin cu ea. E pana la 6 la gradi iar lunea si joia ajunge acasa abia la 8.30-9.00 seara ca are germana.
Brie, unde mergeti la balet? Ii place Briannei?
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
BraveGirl spune:
Ramo, si noi tot la Active center, numai ca aici in PIPERA, la un club. Se numeste Atlantis Club. Vin aici cei de la Active. Eu am si abonament la sala.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Anca, multumim pt compliment. si noi tot batista bebelusului Arianna avem. Din pacate nu stiu ici un orl-ist.
Alra, paduchi zici? bbbrrrr....Dar stii ce se spune, paduchii trag la parul curat.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
anca_27 spune:
Brrr, deja ma mananca capul... Sa va povestesc o faza cu paduchi, eram intr-a XIII-a (acu 10 ani, peste 2 luni am intalnirea de 10 ani ), in practica la scoala si...ma trezesc cu colega de camera cu paduchi. Luasem de la copii. Suparare mare, na, noi fete de maritat si cu paduchi. Mergem la benzinarie sa luam petrol (sau gaz? nu mai stiu), nu gaseam pe-atunci la farmacie tot felul de preparate... Luam noi o canistra, ii spunem lui nenea sa ne puna 1 litru, si el glumind `asta v-ajunge pt o tura de paduchi` ....sa picam pe jos... am plecat tare rusinate...si azi ma gandesc...oare o fi vazut ceva?
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Vad ca v-au inspirat pozele pe care le-am trimis anul trecut...ca sa va lamuriti si mai bine despre ce este vorba, va pun un link cu un filmulet...este baietelul unei prietene de-ale mele la hidromasaj cu Vania Limban, moasa care are Active Center de care vorbea Ramo.
Matei avea 3 saptamani cand au facut filmuletul, adica pe la jumatatea lunii februarie...spuneam eu la un moment dat, anul trecut, ca suntem un grup de prietene care ne-am pus pe facut copii, ei bine, au inceput sa apara...dupa Sonia mea, au mai venit o fetita si doi baietei printre care si Matei, mai asteptam o fetita la jum lui martie, una in aprilie, una in iulie si un baietel in august...
http://www.youtube.com/watch?v=wZhmRDS86PU
Alra, ma bag si eu la tabel, dar sa faci casutele mari sa intre si dimensiunile mele, da?! de fapt, sunt happy, am fost la control azi si am dat 1,5 kg jos saptamana asta, in conditiile in care in weekendul de la Roma am baut un capuccino si am mancat o inghetata...total 10,5 kg in 5 saptamani...medicul m-a avertizat ca de astazi va scadea ritmul de slabire, sa nu ma mai astept la 1,5-2 kg saptamanal, ci la 5-700 de grame...bune si-alea zic eu, atat timp cat le dau jos, nu le pun...te-ai descurcat super cu copiii si serviciul...
Eli
Seara frumoasa,
Diana, de Sonia (02.11.2008)
diamisha spune:
Ancaaaaaaa, nu mai scrie cifre de-astea...eu la anul fac 20 de ani de cand am terminat liceul... nu e coreeeect...hai ca nu am facut criza de 37 de ani duminica, o fac in seara asta...
alra spune:
diamisha, esti un exemplu pentru noi
eu merg cu 500-1kg pe saptamana in medie insa mananc orice. adica si dulce si prajeala, am insa grija sa nu sar calu.
aaa, voiam sa te intreb ca si tu ziceai ca ai parul gras la radacina si uscat in rest. ce sampon de la kerastase folosesti? da-mi si mie un link cu poza. al meu a inceput sa se ingrase dupa sarcina si daca il tin gras incepe sa cada. pt moment folosesc vichy antimatreata si anticaderea parului insa imi place sa schimb din cand in cand.
langa mine, undeva in olanda, e un orasel mic si turistic cu multe sex shopuri si magazine de cosmetice profesioniste. de acolo imi iau mai toate produsele pentru par.
am trimis excelul pe mailul comun. l-am salvat in format mai vechi ca sa il poata deschide toata lumea. trebuie sa modificati datele din coloane si graficele se modifica automat. eu am pus masurile care ma intereseaza pe mine, insa puteti pune orice, evident. titlurile graficelor pot fi si ele editate usor.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Alra, sunt un exemplu disperat!!!! Pai, cand m-am vazut cu 91 kg in dimineata nasterii, imi trecuse frica de tot, vroiam sa se termine mai repede si sa o iau in jos cu greutatea...iar cand am vazut ca, atunci cand alaptam, am pus la loc 5 kg din cele pierdute dupa nastere, m-am panicat si m-am pus pe treaba...mie mi se pare foarte periculoasa capcana aia cu"mananc mult ca sa fac lapte" in care am intrat si eu...sincer, laptele se face la fel de bine din friptura la gratar cu salata de legume, sau lactate mai putin grase, sau fructe cu masura...ba poate ca ajuta si la colicii bebelusului, acolo unde sunt copii mai sensibili la ce mananca mama...
Samponul pe care il folosesc eu este Volumactive de la Kerastase si masca Age Recharge, cred ca tot din Olanda vin produsele, desi adresa este de UK.
http://hairloss1.introweb.nl/cgi-bin/haaruitval.storefront/sv/catalog/1003
http://hairloss1.introweb.nl/cgi-bin/haaruitval.storefront/sv/catalog/1003
Parul meu este normal, il spal o data la 2, max 3 zile. Ai grija la clatire, adica ai rabdare si clateste-l bine de tot inainte de masca. Si nu sta cu mana in par, asta este cel mai frecvent mod de ingrasare a parului...avem tendinta de a ne aranja mereu parul, de a-l da dupa urechi, de a ne scarpina atunci cand ne concentram la ceva sau de a ne juca cu el...asa se stimuleaza glandele sebacee si se ingrasa rapid parul...