*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Woow, Criss ce frumoasa e Paula. Si ce freza mortala are!
Brie, ce familie frumoasa sunteti. si ce grasunica ai tu acolo. I-am aratat si sotului pozele.
L-am vazut si pe David d eOlivia. E bestial in poza aia 'm-am suparat'. Ii sta fff bine in alb.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
lauramiron spune:
Alra, iti raspunsesem in capitolul trecut.... Hai ca v-ati organizat bine pentru inceput si o sa va intrati in mana pe parcurs. Te intrebam cum e Nicolu' la cresa, ce face? Si ce are Lauriciul? E bolnavioara sau probleme de afectiune/gelozie&Co??
Si cu mancarea, fa de 2 ori pe saptamana mancaruri ce le puteti papa 2 zile, ciorbite, fripturi la care faci pe moment doar garnitura, sos ragu pentru paste si-l congelezi in cutiute (eu asa fac) etc
Brie, eu m-am conformat si am pus o masura din detergent. Incearca din nou, corect
Eu am de gand s-o bag la inot in cada in seara asta Sotul a zis ca am luat-o razna, dar nu-l bag in seama ca el e foarte conservator si se opune schimbarilor si lucrurilor noi
M-am uitat peste pozele trimise de Diana.....sincer, nu mi-ar fi venit inn cap niciodata Pe Rebeca am bagat-o in cada mare de la 6 luni, dar nu asa. Va zic mai incolo cum s-a derulat prima lectie de inot
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
malinas spune:
Mamicilor,
Sunt noua pe forum...va rog sa ne treceti si pe noi pe lista cozonaceilor de noiembrie 2008 : 10 noiembrie - Maya-Maria de Andreea_23, 3300 gr, 53 cm, Apgar 9, nastere naturala la 38 s.
Andreea, mamica de Maya-Maria (10.11.2008)
_
Andreea a nascut in aceeasi zi cu mine, in acelasi spital, cu acelasi medic, doar ca la ore diferite.
Bine ai revenit pe forum Andreea .
Trebuie sa mai scrii cateva mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
elilov3 spune:
seara buna
fetele
gata a trecut si ziua asta ..dupa n serii de plans am una bucat rezultat ochii mari in cap cat cepele, si una bucata nas infundat...deh creier...pun singura biciul pe mine
insa pe seara am avut parte de o surpriza placuta niste fosti elevi m-au sunat, erau in fata blocului cu flori si martisoare m-au impresionat teribil
cred ca ma apuca si pe mine raceala momentan traiesc senzatia frisoanelor si a gadilaturilor in urechi...deh dau cu ceai, cu papa bun, caldurica, frectie...deh sa vedem pana maine cum ma prezint
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel 03.03.2005 La Multi Ani! puica
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
Miky-ea spune:
Eli,!
Babizapy,Laura sanatate multa!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Ramo2007 spune:
Eli sa treaca raceala, ai grija de tine.
Eu n-am cum sa incep inotul in cada, pt. ca la noi la baie e frig, dar din mai o duc pe Sara la gimnastica subacvatica.Am vazut poze de la diverse centre si m-am amuzat teribil, cat sunt de haiosi in apa, sub apa...cu ochisorii deschisi, n-au ei niciun stres.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
BraveGirl spune:
am facut si noi baita in cada. Ea era mai mult preocupata sa-si suga manuta . dupa ce facem 4 lunite mergem la inot.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl am facut si noi baita in cada. Ea era mai mult preocupata sa-si suga manuta . dupa ce facem 4 lunite mergem la inot. ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Unde o sa mergeti la inot?Noi mergem din mai...inca mai cercetez piata, dar cred ca ramanem la Active Center, la piscina fostului Hotel Bucuresti...nu stiu cum se mai numeste acum.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mav spune:
seara buna!
am vazut ca intrebati de noi, va multumesc frumos, sunteti tare scumpe!
am apucat de-am citit... dar nu mai stiu ce si cui trebuia sa-i raspund mai degraba... sunt varza de oboseala...
sebi mi-a facut febra noaptea trecuta, tuseste urat, nu vrea sa manance si sa bea.... si e deja pe antibiotic (sunt convinsa ca era nevoie; sa vedem acum daca l-am nimerit pe cel potrivit).
antonio este extra-mega-super-marait/agitat de cateva zile... plange muuuult si nu inteleg ce are, ce vrea, ce-l deranjeaza...
azi sunt singura cu copiii....
singura am fost cu ei la dr, m-am descurcat, dar e greu, greu cand cel putin unul este bolnav si amandoi au nevoie de mine simultan si depind exclusiv de mine...
sa vedem cum ma descurc la noapte.... ca bb a reinceput sa se trezeasca de cateva ori noaptea.... evident ca nu suge bine/suficient ziua... si recupereaza noaptea...
am o problema... ca nu stiu cu care dintre ei sa dorm.... sa dorm cu sebi in pat, sa-l simt daca mai face febra sau in camera cu antonio, sa-l aud cand se foieste si sa-l iau la tzatzica...?! evident, intrebarea e retorica, n-astept raspuns de la voi... probabil ca voi face ture intre dormitoare toata noaptea...
vreau sa evit sa doarma ei in aceeasi camera... ca sebi tuseste...
la dr de fam. m-am dus bou si m-am intors vaca! m-a enervat extrem de mult.... frate, io-s vinovata de toate relele pamantului... ca refuza cupilu tzatza pt ca nu-i place gustul laptelui meu, ca mananc eu prostii, ca-l 'zapacesc' pe gupil si cu tzss si cu formula.... ca... nici nu va mai scriu, ca ma enervez din nou!
...si pt ca nu vrea bb sa bea apa/ceai... cica sa-i indulcesc apa cu zahar pus la fiert... si sa-i dau sa bea intre mese...
iar nu mai comentez ce-mi vine la gura, ca fac spume...
asa ca ce vorbiti voi acolo, de cure de slabire, calorii, etc, ma deprima ingrozitor.
mirtha, vroiam sa-ti raspund la mesaj -mi-ai scris o gramada, ti-a luat ceva timp, merci!- insa... acum chiar nu-s in stare.
olivia, ramanem la planul 'de la 1 mai' ... sau... ma rog, pana atunci, eu nu mai discut pe tema asta, ca pur si simplu nu pot tine cura acum si nu vreau sa ajung la nebuni... mai bine grasa, da' acasa la copilasii mei.
brie, manca-i-as eu copanele de grasana delicioasa ce e ea!!!! deci ati inceput diversificarea, succes!!!!!!!!!!! pup viitoarea scolarita, e maaare, ce mai!
eliza, evident ca m-ai facut sa plang... nu vreau sa scriu cuvinte goale... daca ai fi langa mine, te-as imbratisa strans, strans, strans!
alra, sincer, cred ca tu, la serviciu, ai avut o zi mult mai buna decat a mea, cu copiii, acasa. cred ca in scurt timp o sa intri in rutina si treaba o sa mearga ca pe roate. bravo tie! esti tare!
multe scuze daca trebuia sa raspund ceva cuiva in mod special si n-am facut-o! sa ma trageti de maneca eventual....
pupici si noapte buna!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
lauramiron spune:
Eli, sanatate multa, sa treci usor peste raceala
MAV, imi pare tare rau pentru Sebi, stiu perfect prin ce treci. Problema e sa nu-ti dea si tie raceala, cum a fost in cazul meu cu Rebeca. Eu sunt o norocoasa, ca am multe ajutoare pe langa mine, ca altfel la cat am fost de bolnava vreo 3 zile, chiar nu stiu ce s-ar fi intamplat.
Eu de cand m-am imbolnavit, adica de 3 nopti, am revenit in dormitor cu sotul, ca altfel o deranjam pe Caterina cu tusea si suflatul nasului. Asa ca am fortat putin momentul, care oricum era foarte aproape, si bebe doarme singura, si o ascult cu babyphonul.
Sanatate multa lui Sebi, sa-i treaca repede Ce antibiotic i-ai dat?
I-am facut baie in cada mare....impreuna cu sor-sa, ca altfel era scandalul cat casa Pentru ea a fost super, a inceput sa rada cand s-a simtit toata in apa, era usor nedumerita de ce se intampla Cand am intors-o pe burtica a cam marait, mai ales ca a luat o gura de apa, c-am scapat putin mana Deci, mai repetam!!
Pentru mine e muuult mai greu insa, tre sa stau in genunchi sau foarte aplecata, m-a ajutat sotul, la final eram bob de apa amandoi dar bebe s-a simtit minunat Acuma face deja nani, Rebeca e cu tati la citit povesti asa ca ma duc si eu spre dormitor
Noapte buna!
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo