*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie

Buna dimineata

merci pt cafea fluturasha!

fetelor ma simt asa de obosita nu stiu ce naiba am, zici ca am alergat toata noaptea, ma dor oasele si ma simt asa molesita. plus de asta mai spre dimineata ma trezesc cu o forta mare asupra gatului de nu mai puteam sa respir. Soata avea cosmaruri nu stiu ce dracu visa el acolo,si se intinsese cat e de mare si cu toata forta mainii peste gatlejul meu.... ca m-am si enervat si m-am trezit la 5 m-am dat jos din pat.
cea mare - racita mai frate, nush ce virusache a luat de la gradi....muci din abundenta, tuse cat cuprinde etc etc.
cea mica - bine, sper doar sa nu ia raceala.

otilia, vai ce frumoase sunt pozele!! pup grasuna mica
amalia, m-am mai uitat pe pozele voastre.niste gingasi amandoi. iar cum spui de Luca parca descrii ceea ce face si Androniki.
babyzapi, ce descrii tu acolo despre cabinet e cam in epoca de piatra. oricum nu sunt pe cale de disparitie astfel de cabinete, ci din contra INCA exista. Bine ca v-ati decis sa nu mai mergeti la tanti aia. Nu stiu daca e putin cat a luat Raphael in greutate, important este ca a luat! ...zic.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Ce descri tu seamana cu un inceput de raceala.Ia repede Oscilococcinum si ceaiuri cu miere si lamaie la greu.
Sanatate

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Noi am scapat de temperatura aseara pe la 11. Noaptea a fost linistita, s-a odihnit si puiul si mami. Imi pare bine ca am scapat si de vaccinul asta.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Ce bine ca v-ati odihnit si ca a fost ok vaccinul

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brie si tu ca si mine! Cu atatia virusi ce sanse sa avem.. Multa sanatate, poate totusi te ocoleste raceala. baga si tu niste citrice si niste ceaiuri..eu asta o sa fac.
Saru mana pentru aprecieri la adresa pozelor!

Tocmai vroiam sa spun ca am pus acum 10 minute poze noi

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Oceanborn asa si noi! Nu-i chip sa-i scot pumnii din gurita. Solutia mea este sa-i dau ceva sa roada..sa-i pun o jucarie in manuta. Atunci renunta la pumn si o roade pe aia. Bine-nteles ca nu inelele gingivale ...alea sunt cah deocamdata...roade orice altceva.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

nu mai stiu ce sa ma fac cu el...isi suge pumnii...ok, nici o pb, dar si -i indeasa pana in gat pana isi provoaca greata singur... am inceput sa-i mai scot manutele din gura dar degeaba...ii scot una si-o baga pe cealalta..
tocmai din cauza ca isi tot suge pumnii, ce facem noi toata ziua? ne suflecam manecile mergem la chiuveta si ne spalam pe manute si pe fata...distractie mare pt Thomas

O zi frumoasa va doresc!!!

mami de Thomas

pozici noi

Mergi la inceput

Ramo ma bucur ca ati trecut cu bine peste noapte, fara reactii la vaccin!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

'Neata,

Noi am dormit de la 9 la 5 cu o trezire de 2 min la 2 cand i-am bagat-o pe suzi si a adormit la loc.N-a facut nicio reactie la vaccin pana acum si nici nu cred ca mai face....
Ne-am jucat un pic si acum doarme.Astept sa iasa soarele sa iesim la plimbare, dar se vede cam inorat...poate cine stie?

02.12.2008

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Amalia Thomas lasa orice pt pumn, i-am dat si eu jucarioare pt gingii, nici nu s-a uitat la ele,, si sunt f colorate....mai accepta din cand in cand suzeta cand e ..stresat .. uneori jucariile le mai duce la gurita dar ii aluneca pumnul pe langa ele si tot cu el ajunge in gurita, prefera sa se certe cu jucariile si sa-si suga pumnul.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Amalia ce dimensiuni are patutul tarc, ce tip este salteaua si de unde ati comandat-o?

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Buna mamicutelor!
Ne-a sosit si noua astazi salteluta pentru patul-tarc pe care il avem! Asa ca deja ne-am mutat cu somnul un etaj mai jos. Este deja la a doua repriza de somn pe ziua de astazi si vad ca e ok..n-a zis nimic ca l-am mutat acolo. I-am lasat momentan acelasi cearceaf, sa recunoasca barem mirosul.
La noi nu prea seamana zilele...azi maraie, maine nici nu-l simti, asa ca nu pot spune cum este. David e putin racit si sunt cu ochii pe el ce face pe langa Luca. L-am rugat sa evite sa-i puna mana pe manute sau sa-l mai pupe. Mai uita..dar se straduieste macar.
Cred ca am mai trecut printr-un puseu de crestere ca saptamana trecuta a supt ziua in nestire. De vreo 2 zile si-a revenit...da' am ramas eu cu sanii ca niste baloane umflate.

pozici

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Fluturasha din ce am masurat eu patul e cam 103X70 cm. Am comandat o saltea 105X72X10 cm care a intrat super!
Site-ul este: http://w w w .strollers .ro/Saltele/Tarc-saltea_codeTarc%20saltea.aspx

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Amalia ce dimensiuni are patutul tarc, ce tip este salteaua si de unde ati comandat-o?

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Buna mamicutelor!
Ne-a sosit si noua astazi salteluta pentru patul-tarc pe care il avem! Asa ca deja ne-am mutat cu somnul un etaj mai jos. Este deja la a doua repriza de somn pe ziua de astazi si vad ca e ok..n-a zis nimic ca l-am mutat acolo. I-am lasat momentan acelasi cearceaf, sa recunoasca barem mirosul.
La noi nu prea seamana zilele...azi maraie, maine nici nu-l simti, asa ca nu pot spune cum este. David e putin racit si sunt cu ochii pe el ce face pe langa Luca. L-am rugat sa evite sa-i puna mana pe manute sau sa-l mai pupe. Mai uita..dar se straduieste macar.
Cred ca am mai trecut printr-un puseu de crestere ca saptamana trecuta a supt ziua in nestire. De vreo 2 zile si-a revenit...da' am ramas eu cu sanii ca niste baloane umflate.

pozici

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Ecografia nu are nici un efect negati...tu nu faceai eco in sarcica? Radiografia e periculoasa...

Citat:
citat din mesajul lui ancaoradea

Va pupicesc mamici!

Noi avem 4 luni si suntem in dilema, medicul de familie ne-a trimis sa facem radiografie pt screening luxatie de sold. Noi am vrea sa facem ecografie..sa nu iradiem copilul, dar cica nu e relevanta, nu se vede ce trebuie. Voi cum ati procedat?

mamica de Sara 24.10.2008
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

nu mai stiu ce sa ma fac cu el...isi suge pumnii...ok, nici o pb, dar si -i indeasa pana in gat pana isi provoaca greata singur... am inceput sa-i mai scot manutele din gura dar degeaba...ii scot una si-o baga pe cealalta..
tocmai din cauza ca isi tot suge pumnii, ce facem noi toata ziua? ne suflecam manecile mergem la chiuveta si ne spalam pe manute si pe fata...distractie mare pt Thomas

da-i o jucarie speciala de dentitie.daca nu poate sa o tina singur,ajuta-l tu.pentru balute foloseste cu incredere babetici.o sa le roada si pe alea,da' macar nu se mai uda la maneci si gat asa tare.
nu-l mai spala asa des pe manute,ca doar nu a mers de-a busilea si ai avea ce spala...mai atinge o paturica,mai o jucarie prafuita,lasa-l sa se mai si imunizeze un picut,ca-i prinde bine

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput