*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna,

uitati aici cateva exercitii pt poponeata> http://www.topsanatate.ro/articol/lucreaza-ti-posteriorul-prin-5-exercitii-simple-28151-slide-1.html

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
amalia cum face Luca asa face si Dimitrie..si ar vrea sa stea numai in fundulet da face abdomene ajunge pana mai sus si apoi cade ca sarmaua asa e de amuzant...deh ii trage capul in jos..ca asa s-ar tine ei mititeii
bravegirl felicitari de vestile bune de la doctor..la mai multe
iza nasol asa conditii de cred ca ai dreptate, trebuie schimbat doctorul
brie lui je ii miroase a raceala la tine dupa cum descri ceiut, lamaie..sti tu sanatate
ginye si ramo ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea
ion bine, eu bine bb bine..productie buna, tzitzi cuminti..papa facuta ce sa mai asa da

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ancaordea,
ecografiile de sold sant f relevante.a facut si Crinuta pe la 4 luni.tin pumnii sa nu aveti probleme
Ramo,
cand vei incepe diversificarea,sa ai in vedere ca cerealele de porumb,tapioca,orez sant cele recomandate acestei grupe de varsta.nu contin gluten.
de bazin eu am auzit multe lucruri negative.in sensul ca bb se imbolnaveste f des.fie ca,da!!! sant multi parinti care-si scot copii sa socializeze raciti sau mai stiu eu cu ce boli...fie ca devin ei f sensibili dupa baita prelungita,si apoi scosul afara.stiu un baietel care a renuntat la bazin pt ca era bolnavior non stop.banii dati in avans nu i-a mai recuperat.
Amalia,
santeti draguti foc,v-amadmiratsi f zambareti
Otilia,
ai suport in care sta la 45 de grade in cada?de care?
tu vb serios cu 2 mere in a doua zi de diversificare?
Carmendu,Bebecris,
she mai fasheti fetelor?totul ok cu bbelusii?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Amalia Thomas lasa orice pt pumn, i-am dat si eu jucarioare pt gingii, nici nu s-a uitat la ele,, si sunt f colorate....mai accepta din cand in cand suzeta cand e ..stresat .. uneori jucariile le mai duce la gurita dar ii aluneca pumnul pe langa ele si tot cu el ajunge in gurita, prefera sa se certe cu jucariile si sa-si suga pumnul.

mami de Thomas

si david scuipa suzeta si suge cu mare drag la pumn, degete sau ce nimereste.Oricum, tot ce prinde duce la gura, dar e normal...nici nu ma mai lupt cu el, ca nu are rost.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Amalia ai cumva patut de la Graco?

[quote]citat din mesajul lui Amalia

Fluturasha din ce am masurat eu patul e cam 103X70 cm. Am comandat o saltea 105X72X10 cm care a intrat super!
Site-ul este: http://w w w .strollers .ro/Saltele/Tarc-saltea_codeTarc%20saltea.aspx

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

sa va zic si de Raducu meu,vb lu' Ile
luni am facut vaccinul de 4 luni.nici o reactie ,totul ok.are 6700g,luna 4-a a luat 200g.dr mi-a vb f serioas de completare si de diversificare.ea zice supa...eu zic ca mai astept
ce-i culmea...este ca arata f bine,pufos,grasan.nu s-a lungit f mult,este adevarat,dar chiar nu-mi pasa atata timp cat arata ok.trag de tz si vreau sa mai astept pana la minunata diversificare.
adevarat frate de Crinuta.aceleasi etape le-am parcurs si cu Crinuta la varsta lui.aceleasi intrebari,aceleasi mistere.copii astia imi par gemeni uneori,cu micuta diferenta de 2 anisori,binenteles.
noaptea doarme la fel,se trezeste si de 4 ori,uneori doar pentru suzi,alteori doar pt tz...rareori plange.ziua,in schimb este o nebuloasa totala...chin cu adormitul,chin cu zgomotul,chin cu statul singurel.vrea atetie maxima,nu-l prea distreaza Crinuta,ba chiar pare enervat.nu-l distreaza nimic,decat prezenta noastra nonstop.bine ca sanat sanatosi,slava domnului.

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Dandusha mersi de sfaturi, de acord cu imunizarea, nu-s o obsedata cu asta dar la cate scame aduna il spal cam de 3 ori pe zi si mai mult insist pe "scoaterea" scamelor dintre degete..(baita nu ii facem zilnic)
jucarioarele de dentitie nu il prea intereseaza cu toate ca i le tot pun in manuta, i le bag eu in gurita...pana acum nici un rezultat...am unul cu forme pe inel, si 2 figurine, din alea din silicon cu lichid inauntru de bagat in frigi, cand or aparea durerile de gingii..
zornaitoarele ii plac mai mult ..mai nou le mai si apuca singur..dar tot pumnul invinge..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fluturasha pe el scrie Baby Care. L-am primit de la alt baietel, n-am instructiuni de folosire, nimic..de la voi am aflat pana cand se foloseste partea de sus

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Si aseara ne-am balacit in cada mare.l-am tinut cam 12-15 minute, asta dupa ce facuse deja baita.Nu pot sa zic ca il amuza, dar in mod cert nu-i displace si nici nu-l sperie.E foarte serios .Cel mai mult ii place pe burtica, ca sa vada el apa si jucariile.Dupa asa balaceala prelungita, am facut masaj si gimnastica (era asa rosu in obrajori dupa atat efort, ca parca il dadusem cu fard), papalica si somn, somn pana la ora 02.02.Phuaiiiiiii...buna treaba asta cu inotatul in cada, mai practicam...ca dorm si eu cateva ceasuri bune legate si sunt fresh peste zi.

_

poze

Mergi la inceput

aaa,mamici ingrijoarate cu puiutii care iaunumai700 g,va astept la cotitura sa va aduc aminte ca al meu a luat 2100g de la nastere pana acu.luna 3 a-300 g si luna 4 a-200g.

m-am gandit muuult daca sa-i dau completare au ba.si-am decis sa nu,deocamdata!n-as face decat sa-l ajut s apuna mai multe grame pe el si atat.nu cred in mitul cu dormitul noaptea intreaga daca ia bibe.cu diversificarea nici atat!aaa,poate daca incep cu cereale.
da' care-i scopul pana ala urma?!sa dea mai bine la cantar?pai ma consolez cu gandul ca-i eronat si-am scapat de stresul asta
serios acuma...,va pun poze sa vedeti ce spun.are gusa si bulanase,chiar.pai sant de colo?!

Anca
m-ai facut sa plang ieri

poarta-ma mami

Mergi la inceput