*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 15
BraveGirl spune:
Otilia, nici eu nu prea stiu ce e. Mi-a spus doctora ca e un produs nou la noi pe piata. Am uitat ce a zis ca e , parca un praf cu care ma dau pe mamelon inainte de mesele de peste zi, niciodata noaptea. si cica ajuta la digestie. o sa povestesc mai multedupa ce il gasesc, ca evident ca nu prea se gaseste la noi. Mi-a zis ca doar in unele farmacii Dona se gaseste. Sper sa ajung maine sa-l iau.
Am vazut pozicile..galusca mica seamana din cce in ce mai mult cu Ana.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
alra spune:
am revenit spalata si parfumata ![]()
lui nicole i-au facut la 2 luni jumate infanrix hexa, prevenar si rotarix in aceeasi zi. pe 27 ne ducem pentru inca un prevenar si rotarix.
otilia, dimineata ma scol mai devreme sa o schimb si alaptez pe nicole, tati o imbraca apoi pe laura in timp ce ma imbrac eu in baie - trebuie sa o cam deturneze ca vrea orice altceva. apoi vin jos cu laura imbracata si ma asez cu ea la masa - ea mananca iar eu beau cafea si fac sandw pt toti 3.
eu ma scol la 7, tati si laura la 7.30 si la 8.15 iesim cu totii pe usa.
azi a fost ok acasa pe seara cu o singura prb. am dat-o in bara urat cu mancarea. cand am plecat de la servici mi se facuse foame cu lesin insa asa deodata, ca azi am mancat bine pe zi. si am luat cartofi prajiti acasa si am mancat cam mult. cu maioneza. si dupa aia si 2 biscuiti cu pepite de ciocolata de la fi-mea. si tot imi era rau. si tot as mai manca. ciocolata. multa ciocolata. noroc ca n-am in casa ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Miky-ea spune:
Ginye,felicitari ca ati scpat de atele...acum poate sa-si indese linistit manutele in gurita.
..Alexia mea nu vrea suzeta,insa isi suge de zor degetelul
.Am vazut pozele,ai un voinic tare simpatic si zambitor!
Otilia,am vazut pozele,ai o scumpete de printesa,are niste ochi superbi!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 ginye ce baietel frumos are mama ai dreptate Superman Fat frumos ![]() ...abia astept sa terminati cu problemuta sa fie totul bine ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
Sarut-mana mult!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Am fost la dr. Avem 6400g . mi-a dat reteta sa iau Colostru probiotic ca sa-si regleze mesele, si poate sa scapam de mesele de noapte. Am niste dureri de spate groaznice. trebuie sa merg la gimnastica de recuperare, ca nu se mai poate.========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Felicitari pt grasunica!

ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Buna mamici scumpici! Eu sunt mai bine, de fapt nu mai am nimic, m-a tinut doar ieri starea de rau. Azia m fost la dr de fam cu bebe pt prima oara...si ULTIMA!!! Nu avea servetele pe pat, nici pe cantar si nici pe metru, nu aveam nici-un scutec la mine, asa ca l-am asezat pe geaca lui! Cred ca nici nu-i mergea bine cantarul a apasat de vreo 3 ori pe el..si cica doar 5,500 kg adevarul e ca nici nu mai papa bine de vreo 3 saptamani, dar nici nu vreau sa accept ca a luat doar 700 grame in 1 luna si 3 saptamani si are 62 de cm asta e bine sigur .Vaccinul trebuia sa-l facem acolo, dar am plecat val-vartej cand am vazut lipsa de igiena si conditiile de rahat! Al meu a zis ca nu a vazut in viata lui asa ceva si ca asemenea oameni nu ar trebui sa fie nici veterinari daramite doctori de oameni, si mai ales de bebelusi. Zilele astea mergem la medlife sa facem vaccinul si dupa ce face bebe 6 luni o sa-l mut la un medic de familie acolo. Tampita am fost ca nu am facut asta de la inceput. Citesc din urma si revin ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Bine ai revenit! Cat despre dr de fam....nu se poate comenta.

ginye

Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
Neatza la toata lumea! Poftiti la
!
In sfarsit are si Iulia 5 kg in cap
.
O zi frumoasa tuturor!
mami de Iulia 26.11.2008
http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG
ginye55 spune:
Mada
Babyzapi
Otilia
Andreea 23
Micky_ea
multumim pt aprecieri! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui fluturasha23 Neatza la toata lumea! Poftiti la ! In sfarsit are si Iulia 5 kg in cap . O zi frumoasa tuturor! mami de Iulia 26.11.2008 http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG |
Felicitari! Tot inainte!

ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
Noi am scapat de temperatura aseara pe la 11. Noaptea a fost linistita, s-a odihnit si puiul si mami.
Imi pare bine ca am scapat si de vaccinul asta.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii

ce baietel frumos are mama ai dreptate Superman Fat frumos 
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
.
RAPHAEL