*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia ce dolofanica frumoasa ai!

Fetelor, voi ati taiat unghiile de la picioare puilor? Al meu se zgarie destul de tare cu ele, dar nu reusesc sa i le tai ca nu sta. In somn nicio sansa pt ca se trezeste imediat. Voi cum faceti?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!

BraveGirl pup grasunica mica! Si eu sunt tare curioasa sa vad ce efect va avea praful de care zici..
Diana21 n-ai mai dat nici un semn! Ce mai fac Tudor si d-ra Nasturel?
Otilia mi-au placut foarte mult pozele! Ai doua papusele frumoase si vesele. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
Babyzapi aoleu peste ce doctor ai dat! Nu e de mers acolo!

Noi facem transfer de virusi. Suntem egoisti si-i tinem in familie, dandu-i de la unul la altul. Saptamana trecuta a fost racit sotul...s-a facut el bine, l-a apucat pe David. L-am pus pe el pe picioare...m-a luat pe mine. Acum stranut ca o matza pe aici si-mi curge nasul ca robinetul. Mama ei de imunitate, ca e prastie Sper doar sa-l ocoleasca si de data asta pe Luca...nu stiu de cate ori o mai merge ulciorul la apa.
In rest, e bine... puiul vrea sa stea din ce in ce mai mult in fundulet. Cand te vede intinde manutele sa-l ridici. Daca ii dai cate un deget, il apuca bine si da sa se ridice...si nu da drumul pana nu l-ai sculat in fund. Cum s-a vazut in fund, cum repede-repede sa puna mana pe o jucarie..zici ca-l fugareste careva. Are tendinta sa se lase foarte mult in fata si se supara ca nu mai vede jucaria.
Daca saptamana trecuta incepuse sa urle ziua cand il puneam in patut la nani si trebuia sa astept sa fie mai obosit...de vreo 3 zile il pun de cand abia a inceput sa se frece la ochisori, se foieste si vorbeste vreo 10-15 minute...ma mai duc sa-l mai invelesc, ca-si trage paturica peste cap...il mai intorc pe partea cealalta...el se da pe spate.....si intr-un final se face liniste. A inceput puiul sa adoarma singurel. Sa vedem cate zile o tine minunea..3 zile au trecut deja..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye ma bucur ca nu a mai facut febra Stefanut

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ginye ma bucur ca ati avut o noapte buna!
Eu ii tai unghiutele cand e treaz. Le-am taiat si pe cele de la picioare prima data acum vreo luna, cand mergand la control ne-a avertizat doctora ca e bine sa le taiem si pe acelea, sa nu le lasam sa se rupa, ca agatandu-se de pantalonasii lor cu picior este posibil sa se rupa aiurea si sa ramana locul dureros. Se plangea ca i-ai venit multi parinti cu problema asta, din nestiinta.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Otilia ce dolofanica frumoasa ai!

Fetelor, voi ati taiat unghiile de la picioare puilor? Al meu se zgarie destul de tare cu ele, dar nu reusesc sa i le tai ca nu sta. In somn nicio sansa pt ca se trezeste imediat. Voi cum faceti?

Stefanut
Povestea nasterii

pozici

Mergi la inceput

Fluturasha multumim pentru cafea ...maaaare nevoia aveam de ea ...si pupici dulci Iuliei!

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Neata fetelor!

Noi facem transfer de virusi. Suntem egoisti si-i tinem in familie, dandu-i de la unul la altul. Saptamana trecuta a fost racit sotul...s-a facut el bine, l-a apucat pe David. L-am pus pe el pe picioare...m-a luat pe mine. Acum stranut ca o matza pe aici si-mi curge nasul ca robinetul. Mama ei de imunitate, ca e prastie Sper doar sa-l ocoleasca si de data asta pe Luca...nu stiu de cate ori o mai merge ulciorul la apa.
In rest, e bine... puiul vrea sa stea din ce in ce mai mult in fundulet. Cand te vede intinde manutele sa-l ridici. Daca ii dai cate un deget, il apuca bine si da sa se ridice...si nu da drumul pana nu l-ai sculat in fund. Cum s-a vazut in fund, cum repede-repede sa puna mana pe o jucarie..zici ca-l fugareste careva. Are tendinta sa se lase foarte mult in fata si se supara ca nu mai vede jucaria.
Daca saptamana trecuta incepuse sa urle ziua cand il puneam in patut la nani si trebuia sa astept sa fie mai obosit...de vreo 3 zile il pun de cand abia a inceput sa se frece la ochisori, se foieste si vorbeste vreo 10-15 minute...ma mai duc sa-l mai invelesc, ca-si trage paturica peste cap...il mai intorc pe partea cealalta...el se da pe spate.....si intr-un final se face liniste. A inceput puiul sa adoarma singurel. Sa vedem cate zile o tine minunea..3 zile au trecut deja..

pozici

Sanatate multa! Sper sa-l ocoleasca pe Luca! Vad ca e deja baiat mare: se culca singurel! Sa tina minunea muuuuulttt!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Spiridus nu te mai lasa puiutii sa intrii? Iti duc lipsa mesajelor! Sunteti bine?

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ginye ma bucur ca ati avut o noapte buna!
Eu ii tai unghiutele cand e treaz. Le-am taiat si pe cele de la picioare prima data acum vreo luna, cand mergand la control ne-a avertizat doctora ca e bine sa le taiem si pe acelea, sa nu le lasam sa se rupa, ca agatandu-se de pantalonasii lor cu picior este posibil sa se rupa aiurea si sa ramana locul dureros. Se plangea ca i-ai venit multi parinti cu problema asta, din nestiinta.

pozici

Exact asta se intampla: au inceput sa se rupa! Deci tb sa ma pun pe treaba si sa incerc sa i le tai.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye eu ii tai unghiutele cand e treaz si la maini si la picioare, se mai trage el, mai tipa, dar usor usor si cu transpiratii multe reusesc sa-i tai unghiile

Amalia ce frumos povestesti de Luca e o scumpete mica. Sper si de data asta sa-l ocoleasca raceala pe bebicu puternic .

Fluturasha felicitari pt kg si tot asa si inainte!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi probabil ca voi transpira si eu f f f f f mult!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput