*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye ce baietel frumos are mama ai dreptate Superman Fat frumos ...abia astept sa terminati cu problemuta sa fie totul bine

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fost la dr. Avem 6400g . mi-a dat reteta sa iau Colostru probiotic ca sa-si regleze mesele, si poate sa scapam de mesele de noapte. Am niste dureri de spate groaznice. trebuie sa merg la gimnastica de recuperare, ca nu se mai poate.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamici scumpici!

Eu sunt mai bine, de fapt nu mai am nimic, m-a tinut doar ieri starea de rau. Azia m fost la dr de fam cu bebe pt prima oara...si ULTIMA!!! Nu avea servetele pe pat, nici pe cantar si nici pe metru, nu aveam nici-un scutec la mine, asa ca l-am asezat pe geaca lui! Cred ca nici nu-i mergea bine cantarul a apasat de vreo 3 ori pe el..si cica doar 5,500 kg adevarul e ca nici nu mai papa bine de vreo 3 saptamani, dar nici nu vreau sa accept ca a luat doar 700 grame in 1 luna si 3 saptamani si are 62 de cm asta e bine sigur .
Vaccinul trebuia sa-l facem acolo, dar am plecat val-vartej cand am vazut lipsa de igiena si conditiile de rahat! Al meu a zis ca nu a vazut in viata lui asa ceva si ca asemenea oameni nu ar trebui sa fie nici veterinari daramite doctori de oameni, si mai ales de bebelusi.
Zilele astea mergem la medlife sa facem vaccinul si dupa ce face bebe 6 luni o sa-l mut la un medic de familie acolo. Tampita am fost ca nu am facut asta de la inceput.

Citesc din urma si revin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
ginye pupici musculosului pitic si felicitari ca ati scapat de atele.

fetele va rog indurati-va si de mine cu parola de mailul comun.
noapte buna

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Multumesc fetelor care s-au gandit la mine si

Ginye felicitari ca ati scapat de atele dulce un baietel frumusel.
Lauramiron super ca ati incercat baita in cada cu Ecaterina. E incantat si iubi meu de idee si cred ca facem si noi baita asa maine.
Alra zici tu ca nu este chioar asa de greu dar eu cred ca as pica lesinata imediat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Ce bine ca l-ai pus...e bestial.Ce-as vrea sa pot face si eu asa...
Deci cum e:voi bagati bebeii cu capul in apa?adica le intra apa in urechi?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Nu vad care-i problema cu apa in urechi. Doar ei au stat in lichidul amniotic atatea luni.
Eu zic sa incerci sa o pui in cada asa ca in filmulet, poate mai putina apa daca nu te simti in siguranta cu cada plina.
Ce-mi place mie cel mai mult este ca plutesc cei mici, e foarte usor sa-i manevrezi ca nu le simti toata greutatea.
Miscarea in apa le face foarte bine, poate tineti minte ce usor si-a revenit Ana dupa gipsul pentru piciorul rupt, am fost intensiv la bazin si a ajutat-o mult.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello

vorbiti de raceli si de apa in urechi. va zic ce am citit eu.

racelile se fac din virusi. asta e clar. ce influenta are totusi frigul si de ce in multe limbi "raceala" vine de la rece. daca iti e frig corpul nu mai poate lupta la fel de eficient cu virusul prins si atunci cedeaza si te imbolnavesti.
raceala in spatiu septic nu exista oricat de frig ar fi. cica au facut niste experimente pe tema asta cu o statie de explorare de la polul nord unde cercetatorii stateau semi imbracati la temperaturi foarte joase. nu se imbolnaveau decat cand aveau musafiri veniti din afara statiei.
deci cumva credinta po****ra ca raceala se face de la frig are logica ei. la fel si cistitele - bacteria tu o ai pe acolo. daca insa iti e frig la picioare sau la mijloc nu mai circula bine sangele si e zona mai expusa.
dar pentru a raci musai e nevoie de un virusache

apa in urechi - se zice ca face otita. poate cauza in ideea ca daca ramane apa asta e mediu de dezvoltare bun pentru bacterii si de aici otita. majoritatea otitelor insa nu vin din afara - apa in urechi sau tinut fara caciula ci din nas. mucii se duc spre urechi, canalele la copii sunt inguste si nu se elimina bine, si pac otita. la unii copii se pun tuburi de drenaj in caz de otite repetate. astea tin canalele mai largi si lasa totul sa circule liber.
o alta modalitate sa faci otita e sa te scobesti cu bete de alea in urechi cu consecventa mizeria se impinge inapoi in loc sa fie lasata natural sa iasa de acolo.

gata prelegerea, ma duc la dus si revin

aaa, mai am: in belgia raceala cu muci si tuse usoara dar fara febra si alte complicatii nu e considerata boala sa tii copilul acasa. la gradi si cresa ai cam tot timpul cate 1-2 mucosi. nu fara motiv alerg eu de 2 ori pe zi la fimea sa ii dau lapte cu anticorpi
vestea buna e ca dupa 3 ani se imbolnavesc mai greu si pe la 6-7 ani sunt imunizati de pot alerga in noiembrie in tricou afara si nu au nimica.

si editez - am venit odata in ro cu laura racita si m-am simtit ca naiba cand unei prietene i-a fost frica sa se vada cu noi sa nu raceasca fata ei. tocmai fusesem in vizita la o alta prietena cu 3 copii din care 1 bb mic si 2 fete la gradi si m-a intrebat daca am tinut-o pe laura departe de copiii ei. normal ca nu i-am dat pe bb sa pupe, dar fetele ei erau la fel de mucoase ca a mea, nici nu ne-am pus problema eu sau mama lor. m-am simtit insa de parca venisem cu ciumata si trebuia sa ne ferim de ea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

A.Alina, Ana Teodora de vrabiuta si Mircea Andrei de Naty35!

Corina, ce este acela "Colostru probiotic", cum ajuta la reglarea meselor? Te intreb pentru ca Elisa nu are un program cu mesele, e alaptata la cerere si suge destul de des intr-o zi.
Ramo, eu i-am dat un singur tip de cereale cu lapte, NAN. Cred ca prima optiune in cazul tau ar fi sa-i dai cereale cu lapte de la Topfer.
Nasol cu vaccinul dar e vina ei in totalitate. Tin minte ca am citit schema voastra de vaccinari si am zis ca mi se par prea multe, pentru ca era cate un vaccin lunar. Mi se parea ca un bombardament asuppra imunitatii. Si inca ceva poate bebe raceste intr-o luna sau doctorita are cateva zile de concediu si automat se amana vaccinarea. Nu stiu, zic si eu prea le-a pus la mustata fara o marja de eroare de 1-2 saptamani. Norvegienii se feresc de vaccinari, practic ei isi vaccineaza copii de 2 ori pana la un an.
Ginye, am admirat voinicul
Alra, cum fuse azi in front? Va incadrati in timp dimineata ca la noi asta-i o mare problema.

Nu v-am spus de mine, tusesc de cand am venit din Norvegia si n-am chef de siropuri ca doar ce ma feresc de zahar&Co. Si iar sunt pe stop, la doctorita n-am ajuns intre timp. Si pe langa faptul ca ma doare spatele ma doare si fundul .
Am pus multe poze din februarie si cateva de ieri, sa vedeti ce scumpa era ieri de dimineata iar dupa-amiaza ne-a zapacit de cap.
Se vede ca sunt dependenta de forum ?
Eu nu mai trebuie sa scriu masuratorile mele, mi-am expus bulanele in poze .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Andreea, esti pe listuta, sa verifici, te rog, daca e totul in regula.

Mai era parca cineva care voia sa fie pe listuta dar n-am reusit sa gasesc postarea la capitolul trecut.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Am verificat...este ok...mersic mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Am uitat sa va spun ca puiul meu a scapat de atele. Acum duce manuta la gurita cand vrea si nu mai plange ca-l doare. Saptamana viitoare cred ca scoatem firele pt ca vad ca nu au de gand sa cada singure.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Multa sanatate pentru puiul tau!

Mergi la inceput