LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonab spune:
Am niste strigari:
IULIAAAA(ai disparut iar), ANCAAAAB,ANGIIII, CYNTHIAA,SWEETGYSSS, RACAAAA, si care va mai stiti!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta off mai ereenuka off .. imi pare rau ca te chinuie matei cu lapticul, ca nu vrea bibe si ca strangi din dinti sa-l alaptezi .. ai incercat sa-i dai din canuta lui cu cioc? sau sa-i pui in lapte cerealele lui favorite?? poate matei chiar nu vrea laptic si trebuie sa il dai cu cereale, gen pasta? sau sa-l iei usor din patut cand doarme si sa incerci sa-i dai bibe? sper sa accepte biberonul cat de curand ca sa nu mai treci prin durerile astea groaznice .. pupam fata si mateiasul poznasul! cat despre cascaval .. eu i-as da daca as avea cui ... e de groaza copilu asta .. ma baga in sperieti .. mananca tot blenduit .. nu accepta nicio bucatica mai maricica .. o scuipa imediat .. asta la mesele ei fixe. asa mai papa bucati de pui, paine, ce mai mancam noi la masa ii dau si eu si papa (bine, nu mult dar orisicat) .. eu nu stiu ce sa ma fac cu ea cu mancatul asta blenduit .. fructele i le-am dat pe razatoare, a papat si apoi mi le-a vomitat .. am ajuns la disperare din cauza asta .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Elle lasa disperarea si relax
Bogdan a mancat numai blenduit bine pana la 2 ani si te asigur ca acum stie sa mestece
La fel ca Eva vomita instat la cel mai mic firicel din mancare. De rontait intre mese o facea si el dar cantitate mare ...ioc.
Dupa 2 ani a trecut direct la mancat normal, nu bucatit mic, nu nimic. Deci de la cereale super fine, pasta alunecoasa a trecut peste noapte la Cheerios . Frati-su vad ca nu are problema asta, mananca cu bucatele.
Eu am incercat lui Andrei sa-i dau cascaval dar nu-i place
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Apropo de mancare ![]()
Ieri am avut in meniul de seara al familiei : snitele de vitel cu piure si salata de rosii cu ceapa .
Cine credeti ca a savurat meniul cel mai tare ?
Andrei, care nu era trecut initial in "portie".
A mancat piure cu bucatele de snitel de nu avea aer, se plimba pe langa noi si mai venea sa il indopam. Toate asezonate cu o bucata mare de ceapa pe care o tine in mana si din care musca de zor ![]()
![]()
Rosie nu a vrut .
In schimb e mort dupa ceapa.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
cristacoman spune:
cristacoman, eu stiu mamici , si nu putine, care s-au simtit extrem de rau cu pastilele astea. eu sunt la incercarea de-ntarcare dar nu vreau sa iau . citeam ca 2 cani de ceai de salvie pe zi si taiate celelalte lichide, ar ajuta la scaderea lactatie. Nah ca am baut zeci de litri de ceai sa am lapte suficient, acum beau sa nu mai am ![]()
avem voie sa le dam cascaval ?????????ma gandeam ce sa ii mai dau dimineata , ceva idei ? mai puneti si voi retete la subiectul dedicat . vorbeati de budinci , sufleuri .
[/quote]
Ereena, sincer nu stiu ce efecte au aceste pastile, dar pediatra mi-a spus ca au fost testate de alte paciente si au fost super multumite. Ea mi-a mai recomandat si un alt medicament, dar care se ia 10 zile cate 1 pastila la 12 ore, BROMOCRIPTINA, este un pic incomod si prin comparatie primul este mai bun.
Antonia nu bea lapte praf de la mine, decat maxim 30 ml si din cana cu cioc, de fapt este un cioc moale pe care il pun la biberon, dar de la mama bea laptele praf fara probleme, chiar 120 ml. nu ai posibilitatea sa-l lasi cu cineva, sa nu te mai vada pe tine? Cred ca ar ajuta. Eu am lasat-o pe Antonia la mama cate 1 noapte si nu a plans mult si a baut lapte praf fara probleme.
Eu ii dau Antoniei bucatele de cascaval cu paine, cu conditia sa nu fie sarat. Ei ii place mult mozzarella si ii dau de pe la 9 luni.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:
Ereena eu am luat dostinex inainte sa raman gravi pt ca aveam prolactina foarte mare si asta ma impiedica sa raman insarcinata.
Am luat vreo 3 luni, da nu m-am simtit rau deloc de la ele.Nu am avut nici un efect secundar.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eliza Bine v-am regasit! Nu am apucat sa citesc prea multe din urma pentru ca we trecut am avut petrecerea de un an. a fost o nebunie totala cu 30 de invitati(din care 9 copii cu varste intre 7 luni si 4 ani)). Piticii s-au distrat de minune, casa arata ca dupa bombardament dupa dar nu mai conteaza. Acum trebuie sa ne revenim :). Emma a ales de pe tava in ordine: cheia de la masina, oglinda si banii(va las pe voi sa decideti ce va fi). Am pus cateva poze incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2026369430102710211GAXQhp . Citesc din urma si revin. Eliza ![]() Emma(19.02.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma... Povestea nasterii |
F frumoasa printzesica...ca fain ca are pitici de seama cu ea si ca au venit la petrecere.
cristacoman spune:
Noi am gatit aseara paste cu broccoli, usturoi, bacon si parmezan. Antonia este innebunita dupa paste, ei i-am dat doar cu broccoli si parmezan.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
grati.ela spune:
Cristina si eu vreau sa-l alaptez pe Tudor pana la 1 mai si apoi la lapte de vacutza e calea...Cum am intarcat-o pe Ozi la 2 ani: asa cum am spus eu sunt mami, soi bun de carne si de lapte...la 2 ani aveam lapte cat pt un nou nascut dar pt ca Ozi vorbea deja si-mi cerea si pe strada cu tam-tamul de rigoare am decis ca-i ajunge...nu am plecat de acasa ci am trecut-o direct pe bibe cu lapte de vaca (ea manca deja branza de vaci, iaurtel - deci nu risca o alergie sau indigestie) si i-am zis ca tzitzi e goala...in primele doua zile ma mulgeam si aruncam laptele cam la 5-6 ore dupa care inca vreo doua zile dimineatza si seara...apoi treptat a scazut lactatia...cam in 10 zile nu am mai avut fir de lapte. Pt Ozi, ca intelegea, nu a mai fost greu - i-am explicat ca e mare acum si ca vacutza are in grija copilasi marisori ca ea...mami acum se ocupa de hainutze si papusele pt Ozi si nu mai are cum sa si prepare laptic (avantajul de a intelege romaneste!). Eu mai incercasem sa o intarc pe la 1 an si nu am reusit - dupa 3 zile am reluat alaptarea pt ca facuse copilul depresie. Cu Tudor nu stiu daca va fi usor pt ca e mult mai mamos decat Ozana dar testez compoturi si ceaiuri sa vad cu ce inlocuiesc laptele de peste zi. Dificil e insa ca el bea din cana normala (nici macar cu cioc)...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miha74 spune:
multumesc fetelor pentru sustinere si pentru
, pe care vi-i intorc inapoi voua si clopoteilor vostri 
un moment emotionat a fost, cand Laura plangea si ea cot la cot cu Matei si m-am ratoit un pic la ea...iar cand ne-am intors de la spital mi-am cerut scuze si am intrebat-o de ce plangea si mi-a raspuns tot cu lacrimi in ochi: " ca ii parea rau de Matei, si ca ii e frica daca ni-l ia pe Matei pentru ca nu am fost in stare sa avem grija de el"....ce sa zic m-a lasat paf, si i-am explicat ca astfel de lucruri se intampla si ca pe Matei nu ni-l mai poate lua nimeni...dar m-a marcat la ce a dus-o pe ea gandul.
elle- am mai citit despre copii care nu vor decat pasat...sper sa ii treaca repede
grati- la noi e invers...eu sunt aia mai carpanoasa (m-a amuzat teribil termenul), ca dupa el, am fi in credite pana la gat, ca nu vrea sa vindem ap. cu 3 cam pe care il avem acum, ci sa luam unul cu credit cu 4 cam...offff, noi si masina va trebui sa o schimbam...
apropos de uitat la poze, si eu ma uit frecvent la pozici, dar nu am nominalizat niciodata...mi-e teeama sa nu uit pe cineva...si cateodata chiar nu imi gasesc cuvintele... nu sunt asa de "scriitoare" ca multe dintre voi...am mai mult inclinatii spre stiintele exacte![]()
asa, cat despre mancarica, si noi mancam cascaval, branza cu rosii pasate impreuna, orez cu morcovi si peste, conopida cu galbenus de ou...dar mancarea noastra preferata este iaurtul, si noi il mancam pe cel cremicios de la tnuva.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
grati.ela spune:
"La multi ani!" Biencutza! Sa fii fericita pui mic si dragalash! 

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

am ajuns la disperare din cauza asta ..
de
Eva Maria (14.01.2008) +