LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

uau, da scrieti mult, mai fetelor...abia reusesc sa va citesc...

ellenuta, nemary, gabrittza, mersi pt voturile voastre... de la Eric!

cat despre papa, si Eric papa carnea pasata ff bine..daac simte o bucatica in gura, o scuipa...dar asa pasata si ascunsa bine in mancare, o mananca...deh, ce ti-e si cu copiii astia...

citesc si revin!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

Neatza si de la noi!

si ca sa fie totala am patit-o cu Matei sambata seara, eram intr-o vizita si a cazut si s-a lovit...de si-a facut un ditamai cucuiul in frunte...dar noi ne-am speriat groaznic asa ca am fugit la urgenta si ca sa fie siguri ca nu are hematom, l-au taiat si apoi ...cusut. Mititelul a fost super ok dupa interventie, adica la fel de activ, dormit bine, mancat bine...dar acum sunt paranoia si nu il mai las din mana. Joi mergem sa scoatem firele

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

of mai Miha, dar chiar era nevoie??? saracutul de el.. si Eric a cazut de 2 ori(in aceeasi zi) pe spate, a facut un cucui/hematom la ceafa , dar am pus compresa cu gheata si s-a retras...n-a avut alte simptome/reactii urate, din fericire...

si eu astept sa merg la eco, dar va trebui sa mai astept, cred ca acum e prea devreme...si nu se vede nimic...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor cu suportul moral...sunteti niste dragutze! acum un an, de fapt vara trecuta, inainte de criza eu eram conservatoarea...devenise un sport national imprumutul la banca...nu eram trendy, nu am vrut teren la frumusani, nici in Domnesti, nici in Copaceni (ma atragea doar com. Berceni), nu 2 camere la 120k de euro la gradina zoologica, nu vroiam sub nici o forma sa ma indatorez 100 si ceva de mii de euro...pe 30 de ani? sotul meu facea scenarii...apt inchiriat, chirii fantasmagorice, uite asa banii ipotetici...cand ii faceam calculul exact imi spunea ca-s gigi contra, nu-l las sa asigure viitorul copiilor...eu i-am zis ca daca-mi baga pielea la saramura atunci tre sa-l tin numai la namol sa-l consrv binr ca dak se stafideste si nu mai are randament ajung pe drumuri (la salariul meu)...a venit criza, au scazut preturile...acum dak vand pe al meu cu 90k euro mai pun 25k si imi iau casa cu 5 camere la cheie in Popesti zona de vile...eu zic ca e bine - el nu...i-am spus sa-si ia o data un credit de 30k (rata e de 28oE)si sa-si ia un apt de 2 camere sa nu ma mai streseze cu viitorul copiilor...e mult 30k credit (da' ala de 120k nu era???)...fetelor eu cred ca tre sa-mi trimit copiii la mama in weekend si sa organizez o si-apoi ca altfel aici la 3 camere raman

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

...toate zuzicile
vestile nu sunt tocmai frumoase,am fost si eu insarcinata...motiv pt care am acceptat sa mai dau o sansa sotului meu si am inceput sa mergem la psiholog impreuna,lucrurile au decurs chiar frumos pana in urma cu 2 saptamani can am revenit acasa iar la o zi dupa am pierdut sarcina(10 saptamani si 3 zile),plang si acum cand imi amintesc...asa cu sotul nu pot sa ma plang mergem in continuare la psiholog,e schimbat,mai sunt mici ciondaneli...dar e mult mai bine decat era inainte

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Lala20, imi pare rau pt sarcina...cred ca iti e foarte greu...dar ma bucur ca lucrurile incep sa se miste la voi in familie si cine stie, paote necazul asta sa va uneasca??? cat despre un alt bebe, sunt sigura ca va veni cand va fi momentul...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am niste strigari:
IULIAAAA(ai disparut iar), ANCAAAAB,ANGIIII, CYNTHIAA,SWEETGYSSS, RACAAAA, si care va mai stiti!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

sunt aici,dar tare mult ati scris si am de citit din urma...

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Bianca Maria sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita, implinita, sa ai o viata minunata!
Mada mi s-a intamplat si mie sa ratez cate 2-3 mamici la o singura enumerare E nasoala faza
Miha, multi pupici lui Matei cel cucuiat Dar cum, mai, sa-l taie ca sa vada daca are ceva??? Saracutul
Buna idee branzica frecata cu rosie in ea Voi omletele le faceti in ulei? Eu ii fac fara si vad ca papa.
Nici eu nush ce sa-i mai dau sa pape, ma inebuneste toata ziua cu PAPA, zici ca-o o flamanda

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ereena Eu in somn profund i-am dat bibe mult timp, cand nu a mai vrut san si facea greva foamei.

Am vazut si eu poze de la petrecerile sarbatoritelor Sonia,Antonia si Emma, trei fete frumoase si tare petrecarete!

Miha transmit pupici lui Matei pt cucui sa nu mai doara; cat de dulce a putut fi Laura, se vede ca il iubeste mult, bravo!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

la multi ani Bianca! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult noroc!

Maya mi-a facut o mare surpriza ieri...s-a dus la usa, s-a ridicat si de acolo a venit spre mine singura, fara sa se tina de nimic... eram atat de emotionata sa vad ca face 1 pas, 2, 3, chiar 4 pasi singura si sigura pe ea! nu spuneam decat incet "bravo, Maya!", nu puteam reactiona ca sa n-o sperii si sa se dezechilibreze. a mers incet dar cu pasi siguri si gratiosi hihi cred ca mi-a facut surpriza pt 8 martie in avans

cat despre mancare... e voie friptura la cuptor? adica pulpe de pui cu ulei si apa (plus patrunjel)? auzisem ca decat gratar mai bine la cuptor sau fiert, adica sa fie carnea cat mai departe de sursa de foc... si inca ceva...o curiozitate mai mult, cacao cand avem voie sa le dam? nu ma grabesc pt ca va avea toata viata la dispozitie sa pape ciocolata (sau sa se abtina )dar sa stiu ce raspund celor care ma intreaba "nu-i dai ciocolata kinder inca?" si citisem ca e fff buna o cana de lapte cu cacao dar am uitat incepand cu ce varsta, 1 sau 2 ani, insa am gasit in alta parte ca aceasta cacao elimina calciul din organism...si atunci?!

pupici la mamici si clopotei .
EDIT: sa nu va imaginati ca Maya e un superbebe si gata, merge singura de-acum! nu... doar a incercat marea cu degetul probabil

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Bravo Maya! la cat mai multi pasi singurica! Asa ne-a surprins si pe noi piciul de curand, fara sa-l indemne nimeni a luat-o la pas( doi- trei momentan).

Noi ne abtinem de la cacao adaugata expres dar un picut nu cred ca face rau, de ex cand ii dau chec facut de mama, mai scapa si la partea cu cacao.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

buna mamici de piticii ....
noi tot rau,defapt eu am iesit din criza dar Sasa e tot cam la fel,ba mai mult tusesete parca mai tare ,azinoapte m-am bucurat ca nu a facut febra,sa trezit la 4 pt ca nu mai putea respira,i-am eliberat nasucu si abia la 6 a adormit la loc,ma bucuram ca nu avea febra si ma rugam sa nu faca......insa la 9 cand sa trezit avea un 37.9 ,i-am tot pus eu mana pe frunte pana sa se trezeasca dar nu mi se parea chiar calda,insa avea totusi .....ne luptam cu mancatu,nu mananca practic nimik,macar nu varsa ,ne luptam cu siropurile,pe cel de tusa nici nu vrea sa il vada asa ca i dau Stodal,singurul pe care il accepta desi cred ca era mai bun cel dat de docorita,am vb cu doc ,nu poate veni pana la noi asa ca mergem noi la ea azi la 4 ,mi teama ,nu cred ca i va face bine iesitu afara si mai ales contacu cu cabinetul ei, dar sper sa fie ok
va pupacesc

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput