LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Bag si eu un mesaj inainte de a ma apuca de treaba.
Miha chiar aseara ma gandeam la tine ca nu ai mai dat nici un semn. Imi pare rau ca Matei a facut buba, dar din pacate trebuie sa ne obisnuim...
Silvia deja 11 saptamani!!! Woow ce repede a trecut...parca ieri ne anuntai de testul pozitiv.
Lala20 ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, desi nu cu vesti tocmai bune Imi pare rau pt sarcina pierduta, dar poate Dumnezeu are alte planuri pt voi. Cat despre impacarea cu sotul tau, si eu sunt cam pesimista...Un mare pt Biencutza!
Miri sper ca te simti mai bine astazi!

LA MULTI ANI BIANCA!!! Sa fi sanatoasa, fericita, norocoasa si sa-ti bucuri mereu parintii!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Bianca!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze

LalaD, saru-mana, arata super creioanele. pana le gasesc ,o sa cobor la librarie azi sa ii iau unele sa aiba ce face

Lala20, sigur ca ti s-a simtit lipsa pe forum ce fac fetele ?

Am vazut poze superbe cu Ema si Antonia , petrecarete

Stancuta
, vroiam de mult sa iti zic. cele cateva poze pe care ni le-ai dat de la petrecere sunt superbe. Dar sunt convinsa ca sotul a facut muuuuuult mai multe care desi nu au indeplinit criteriile fotografice impuse de sot, sigur pentru noi sunt grozave ni le puteti da si noua?zic si eu

Lala20 , am citit si celalalt mesaj al tau . dulce dulce . Ma rog sa treci cu bine si peste incercarea asta.

nemary
, matei de cand merge singur singurel in picioare, adica din 28 feb face asa din cap in timp ce merge si face aaaaaaa. nu cred ca e ceva in neregula cu iubita mica

Mada , doar o masa , sunteti super. Eu ce sa zic, a stat copilul nemancat de aseara de la 7 cand a papat 3/4 iaurt cu cereale, la somn nu a vrut bibe , peste noapte nu a vrut de dimineata nu a vrut si la 9 i-am dat sa suga, desi pentru mine e un chin , el suge, eu plang. nu stiu ce sa ii mai fac sa ia bibe. am incercat zeci de tetine si biberoane, lapte de N feluri , urla mai, dar urla de iti tiuie urechile numai ce vede bibe . nu stiu ce ma fac . ma duc sa mai citesc pe la alte subiecte ,desi nu stiu ce as mai putea face.

cristacoman, eu stiu mamici , si nu putine, care s-au simtit extrem de rau cu pastilele astea. eu sunt la incercarea de-ntarcare dar nu vreau sa iau . citeam ca 2 cani de ceai de salvie pe zi si taiate celelalte lichide, ar ajuta la scaderea lactatie. Nah ca am baut zeci de litri de ceai sa am lapte suficient, acum beau sa nu mai am

avem voie sa le dam cascaval ?????????ma gandeam ce sa ii mai dau dimineata , ceva idei ? mai puneti si voi retete la subiectul dedicat . vorbeati de budinci , sufleuri .

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off mai ereenuka off .. imi pare rau ca te chinuie matei cu lapticul, ca nu vrea bibe si ca strangi din dinti sa-l alaptezi .. ai incercat sa-i dai din canuta lui cu cioc? sau sa-i pui in lapte cerealele lui favorite?? poate matei chiar nu vrea laptic si trebuie sa il dai cu cereale, gen pasta? sau sa-l iei usor din patut cand doarme si sa incerci sa-i dai bibe? sper sa accepte biberonul cat de curand ca sa nu mai treci prin durerile astea groaznice .. pupam fata si mateiasul poznasul!

cat despre cascaval .. eu i-as da daca as avea cui ... e de groaza copilu asta .. ma baga in sperieti .. mananca tot blenduit .. nu accepta nicio bucatica mai maricica .. o scuipa imediat .. asta la mesele ei fixe. asa mai papa bucati de pui, paine, ce mai mancam noi la masa ii dau si eu si papa (bine, nu mult dar orisicat) .. eu nu stiu ce sa ma fac cu ea cu mancatul asta blenduit .. fructele i le-am dat pe razatoare, a papat si apoi mi le-a vomitat .. am ajuns la disperare din cauza asta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Bianca!

sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita cel mai mic puiut de pe aici!!

n-am avut de lucru si cat se maraia piciul pe langa mine cand ii radeam marul, i-am dat o bucatica de biscuite dulce de la balocco pe care i-l mai pun in mar, atat i-a trebuit, mar nu a mai vrut neam tipa dupa biscuiti , a ras aproape trei
Eu l-am ferit de dulciuri cat am putut, vad ca tb sa fiu si mai atenta de acum, ca stie omuletul ce e bun

Grati sanatate multa mamei tale si succes in continuare cu dieta!

Apropo de mici chestiuni pe forum, eu vad poze si felicit clopotei in limita timpului, uneori am timp sa si mentionez, aletori nu, dar cand am mentionat si mamica respectiva a avut ambitia sa enumere persoanele respective, s-a intamplat uneori sa ma sara( bineinteles ca nu intentionat ) , ultima oara chiar ieri. E o nimica toata dar spun si eu ca chestie...eu de-aia prefer sa multumesc generic

Miky mi-era dor de voi si ma bucur ca am vazut pozici noi cu frumoasa ta de care ma tot intreba fi miu

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

off mai ereenuka off .. imi pare rau ca te chinuie matei cu lapticul, ca nu vrea bibe si ca strangi din dinti sa-l alaptezi .. ai incercat sa-i dai din canuta lui cu cioc? sau sa-i pui in lapte cerealele lui favorite?? poate matei chiar nu vrea laptic si trebuie sa il dai cu cereale, gen pasta? sau sa-l iei usor din patut cand doarme si sa incerci sa-i dai bibe? sper sa accepte biberonul cat de curand ca sa nu mai treci prin durerile astea groaznice .. pupam fata si mateiasul poznasul!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

elle, am incercat asa , tetine rotunde, ortodontice, silicon, latex, de la chicco, avent, nuk , baby nova. primii pasi si inca vreo 2 , bibe cu gat normal si larg, lapte nestle, milumil, vaca, similac, humana, am incercat cu putina miere, cu canuta cu cioc, si acum nu mai vrea nici apa cu ea, l-am lasta pe sot sa ii dea, am incercat si eu , am incrcat la masa de dimineata , cand e mai infometat , cu cereale , chiar si cu bicuiti , treaz, adormit, in diferite pozitii ....nu vrea si nu vrea, zbiara pana raguseste cand vede bibe
chiar nu mai stiu ce sa fac , azi eram hotarata sa nu ii mai dau pt ca nu mi se pare sanatos sa ii dau sa suga cand sanii mei arata ca niste bube, ma scuzati de descriere dar sunt cu nervi la pamant

LE: am incercat si lapte de-al meu si degeaba
MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

ema, mamica si bebeii , mai mici si mai mari . am vazut pozele cu burtica pe care le-ai pus acum ceva vreme. Arati grozav
cat despre multumirile ca la Oscar .....ai spus tu totnu mai revin si eu

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miha sa natate multa tie si puilor!Pupam burtica!

Errena eu ii dau cascaval si la gril in sandwich si asa simplu -degetele,i-am facut omleta dimineata cu 1ou+marar, almete, pate de ficat de casa.Acum cu intarcarea incearca sa te mulgi si sa-i dai lapticul tau la bibe in prima faza si apoi treptat sa-l amesteci cu formula, nu stiu dc e o idee tocmai buna dar cam asa as fi facut eu ca sa-mi accepte prima oara biberonul apoi formula. si rabdare multa.

Creata nu am fost disparuta doar ca m-a apucase asa o "depreseala", v-am citit nu am scapat nimic.

Angi e disparuta de cateva zile!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!

Mi-am inceput ziua cu multe multe poze, ieri a fost ziua pozelor , so am vazut pozele cu Maria Bucuria, flacaii lui Roli,Emma la petrecere,(absolut minunata rochita fetei),si o alta printese la petrecerea ei, Antonia.

Ereena si Razvi a acceptat foarte greu bibe.Eu dupa cateva zile de esec, am inceput sa ii dau cu lingurita ca ma gandeam eu ca nu-i obisnuit cu noul gust de lapte, si ca sa ajunga sa il accepte, trebuia sa il obisnuiesc cumva cu gustul.Asa ca i-l dadeam cu lingurita, dureaza mai mult, da la noi a mers asa.Ii dadeam apoi si bibele sa bea un pic, si dupa aceea tot mai mult pana s-a obisnuit.A durat si la noi destul de mult pana s-a obisnuit, cam o luna.E greu, na da ce sa faci?

Eu inca nu am incercat sa ii dau cascaval, da cred ca e voie, parca tin minte ca spunea o mamica ca ii da piciului.

Lala20 imi pare foarte rau de sarcina pierduta.Cat despre intoarcerea la sot...no comment.Eu iti doresc sa va fie bine..
Cat despre mers, eu zic sa mai ai un pic de rabdarica, o sa mearga cand nici nu te astepti.

Miha un pentru bubitza lui Matei sa treaca repede.Imi pare rau ca s-a intamplat asta.

Si Razvi se pune in cap, adica pune capul pe podea, fundu in sus cu picioarele drepte in podea.(ca si Adela )
Acum dimineata am fost cu Razvi sa ii fac analize de sange, urina si exudat.De fapt eu ceruseam doctoritei sa imi dea sa-i fac doar de sange, dar mi le-a dat pe toate trei)I-am facut ca sa vad cum sta cu Ca si Fe.Demult am zis ca ii fac, dar doar acum am avut programare.
M-am mirat tare ca nu a plans aproape deloc cand i-a luat sange desi i-a luat din brat, a chitait un pic cand i-a bagat acu.Mai urat a facut cand i-a luat analiza pentru exudat.
Vineri primesc rezultatele.Sper sa nu am surprize.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Bianca Maria, La multi ani sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa.Sa ai parte doar de bucurii si sa fii inconjurata doar de bunatate!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput