LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 15
miri_mik spune:
grati, e criza peste tot. si cei carora le merge bine au strangeri de inima si crampe, dureroase, asa cum am eu acuma... (mama lui de balon). felicitari pentru kilogramele date jos.si mai ales ca mananci cat sic e trebuie. si io ammancat regulamentar... 10 grame mai mult dect admis si stau sa mor...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
madalina28 spune:
LA MULTI ANI BIANCA!
Puiut frumos sa cresti mare, sanatoasa, isteata, norocoasa si sa-ti bucuri parintii care te-au dorit atat de mult, toata viata!
Nemary m-ai facut sa rad cu lacrimi, cum sa aiba Dariuca ceva dereglat?????Sofia pana sa adoarma face turul patului se invarte in toate directiile si pozitiile, mai nou se ridica pe varfuri cu capul jos lipit de pat ca si cum ar vrea sa se dea peste cap.
Am vazut la poze ...sper sa nu uit pe nimeni
Pletoselul la ora de desen predata de fratelo doi frumosi, Marc si Andrei alti flacai superbi care se joaca impreuna, filmuletele cu Mariuca Cretulie, Maria bucuria- e o bucurie sa ii vezi pozele in care e toata numai un zambet, Antonia cea frumosa si eleganta alaturi de minunatii ei parinti, ce petrecere super ati avut, Emma cea eleganta si oachesa vb Miricai as imbraca si eu rochita ei dc as gasi pe masura..., ca veni vb de Miri baietii tai sunt adorabili
ce petrecere frumoasa ati avut pt Bruno, si nu in ultimul rand pozele cu tiza noastra Sofiuca- mami Diana cand am vazut ce mare era motul m-am speriat crezand ca il veti taia pe tot apoi am vazut ca doar varful a fost taiat sunteti superbe amandoua.
Miri scrii atat de frumos cu siguranta trebuie sa scoti cartea despre care ne vb, bafta la slabit!
Miki nu mai fi supi intr-o familie mare mai sunt si neantelegeri, important e sa le depasim si sa fim unite "la bine si la greu"

Lala imi pare tare rau de sarcina
, cat despre Bibi nu cred ca are vreo problema, pur si simplu cred ca ii e teama sa se desprinda singurica in curand cred ca o va face.
LalaD multumesc pt raspunsul de ieri esti o draguta ca ne ajuti tot timpul.

Errena imi pare rau ca nu merge cu intarcatul eu ma chinui de ceva timp cam o luna si tot mai am o masa cu san, merge mai greu iti trebuie rabdare, ma bucuram si pt 30ml daca ii bea intr-o seara
Dana eu pariez ca ajungi lejer la 38sapt.Sa ne aduci vesti bune maine de la dr.
Nu le-am mai vazut pe AncaB, pe Cati, Soshe pe unde umblii in seara asta?????
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
miha74 spune:
Neatza si de la noi!
eu cred ca ma dau batuta....in ciuda faptului ca acum stau acasa, nu reusesc sa tin pasul cu voi, sunteti remarcabile 

desi de data asta am lipsit motivat
- am avut o saptamana de groaza. Deja Laura ne-a adus acasa ceva virusei, asa ca intai a picat ea, apoi Matei, iar eu de luni sunt varza...dar rezist si nu am luat nimic, doar ceai cu miere si lamaie multa.
si ca sa fie totala am patit-o cu Matei sambata seara, eram intr-o vizita si a cazut si s-a lovit...de si-a facut un ditamai cucuiul in frunte...dar noi ne-am speriat groaznic asa ca am fugit la urgenta si ca sa fie siguri ca nu are hematom, l-au taiat si apoi ...cusut. Mititelul a fost super ok dupa interventie, adica la fel de activ, dormit bine, mancat bine...dar acum sunt paranoia si nu il mai las din mana. Joi mergem sa scoatem firele 
Doamne ajuta ca sarcina este bine, vineri mergem si noi din nou pentru masuratori si sa vedem daca facem DT.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
sau ceiuc cu miere si lamaie ..
nemary si pe mine m-ai facut sa rad .. cica i s-a dereglat ceva la caput .. eva nu face flotari insa se pune in cap si se ridica pe varfuri de parca ar vrea sa faca tumbe .. ca si sofiuca a madalinei .. vorba lui miri .. ei acum descopera si isi testeaza capacitatile si de ce nu si limitele ..
miri cum ai trecut noaptea? sper sa fii bine si sa nu te mai supere balonul acela!
grati of of .. sa se ia de mana barbatii astia .. si al meu s-a facut tare "chitros" ca sa spun asa .. criza asta e de vina, mama ei de criza ..
cristina have fun la petrecere sambata!
miha pupam baiatul cucuiat!! sa treaca repede buba!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:

BIANCA

La multi ani, printesa frumoasa! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata, sa fii un om bun si intelept, sa gasesti numai bine pe oriunde te va purta destinul si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
danybv spune:
Buna dimineata 
La multi ani !!! urez si eu azi pentru clopotica Bianca Mara sa cresti mare si frumoasa , sa fi sanatoasa , sa le aduci parintilor numai bucurii 
Lala 20 imi pare rau pentru pierderea sarcinii iar despre reintoarcerea acasa la sotul tau sper sa-ti fie bine desi am indoieli , sincer iti spun , sper sa va fie bine , sa va ajute DD sa treceti peste toate incercarile acestea 
Eu una am avut o noapte
m-am zvarcolit de numa numa , nu am putut sa dorm iar acum trebuie sa fiu fresh , numai ce s-a trezit grupa mica , da-i si schimbai de hainute , spalat , imbracat , hranit si apoi la joaca cu ei
Ellenuta saru`mana de ceai cu lamaie 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
cristacoman spune:
Buna dimineatza, fetele. Vin si eu la o cafea.
Miha, imi pare tare rau pt. cucui.
sa treaca repede.
Nemary esti haioasa rau, cum sa aiba ceva la cap, auzi tu, pai cred ca aproape toti copii fac asa cand ii pui la culcare, doar, doar ii iei de acolo. A mea misuna tot patul si de obicei nu adoarme singura in patut, eu o pun adormita. Apropo, si Antonia sta in cap si pe varfuri si se uita printre picioare si zice bau.
Miri sper sa te simti mai bine.
Felicitari fetele pt. kg in minus.
Pentru cine este interesat sa intarce, mie pediatra mi-a recomandat un medicament, de fapt 2 pastile care se iau 1/2 de tableta la 12 ore si in 2 zile nu mai aveti lapte. Se numeste DOSTINEX 500 mg. Eu personal inca nu am luat, pentru ca vreau sa o mai alaptez si luna aceasta si apoi sa o intarc.
Sper sa va fie de folos.
O zi cat mai buna.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
creata2008 spune:
Buna dimineata, mai dau o cafea! 
Astazi sarbatorim inchiderea editiei in sarbatoare de anul acesta!!!! Prima noastra aniversare comuna, primul an la scutece, alaturi de copiii nostri!
Draga mea Bianca, copil frumos de Cristina UK, iti dorim sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte de o viata luminoasa si de multe impliniri! Si stii cum se spune, cine rade ultimul, rade mai bine! LA MULTI ANI!!!
Stancuta, multumim! ![]()
Lala20, imi pare rau ca ai pierdut sarcina, dar imi pare bine ca lucrurile incep sa se miste cu sotul tau! Sper ca psihologul sa va ajute si sa va rezolvati toate problemele!
Crista, foarte frumoasa rochita si posesoarea!
Interesanta ideea cu party-ul mascat!
Grati, pe unde esti? Cum va simtiti?
A, am ajuns si la pagina in care ai scris.
Perioada e nasoala si poate sotul tau o resimte mai puternic. Nu stiu ce sa zic...
Mary, cred ca e de la dinti! Cand era mica, la primii dinti, Mariuca dadea din cap in stanga si-n dreapta, pentru ca ea simtea durerile foarte puternic si incerca sa si le alunge dand din cap.
Madalina, tocmai te dadeam si pe tine disparuta!
Miha, imi pare rau ca a patit-o Matei, dar stii si tu foarte bine ca asta e doar inceputul. Plus ca nu vei putea si nici nu e indicat sa il tii numai de mana, langa tine. E foarte nasol cand o pateste, Mariuca s-a lovit cu obrazul de piciorul de inox al mesei din bucatarie si cate si mai cate. Trebuie atentie sporita, dar trebuie si sa exploreze!
Pupam burtica!
Ma duc la joaca si vorbim mai tarziu!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Repede, ca nu cred ca mai apuc:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, BIANCA MARIA!
SA FI FERICITA SI SA LE-ADUCU NUMAI BUCURII, PARINTILOR!
Mary, lasa cretulina sa exploreze noi miscari - cum sa "aibe ceve la cap" ?!
Adela, ca si Eva, se pune in cap si cu picioarele pefect intinse, de parca ar vrea sa se rostogoleasca., Si mai are un 'mod' de a dormi: pe coate si genunchi - tatal meu zice ca e in transee. ![]()
Un
pt Matei 'cucuiat'. Si sanatate multa!
Am vorbit cu pediatra: saptamana viitoare ii face prima doza de PREVENAR si la farasitul lui iunie, a doua. Apoi, prin septembrie VARILIX-ul.
Am uitat sa-ntreb de cel pt hepatita A, mai ales ca vreau s-o duc la mare.
Azi, buburuza sta acasa cu ta'su - are mama ceva treaba; O sa-l sun pe la 10:30 sa vad ce fac amandoi.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
cristacoman spune:

La Multi Ani!!! Bianca, sa ai parte numai de bucurii.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a