LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
seara buna,
am admirat pozute superbe cu printesele emma si antonia!! ce ochisori superbi are printesa noastra din america .. Doamne cate inimi o sa mai franga!! am admirat-o si pe superba antonia cu mami a ei care arata de milioane! tare faina petrecere a avut!
miki asta e .. am incurcat cuvintele dar sa vii sa ne dai cu dexul peste nas .. multumim mult!
lala imi pare tare rau pentru sarcina pierduta! cat despre re-re-re-reintoarcerea ta ..
no comment .. sa te felicite fetele care vor, eu nu pot sa te incurajez si nici nu sper la nimic bun ..
miri un mare buchetoi de
si
multi! stii tu de ce, nu?
noapte buna!
seara buna!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
nemary spune:
nu stiu ce are Daria, dar de aseara atunci cand o pun sa doarma, se intinde pe burtica si apoi face ca un fel de flotari si da din cap. incerc sa o linistesc, dar o ia de la capat. oare de ce face asta, i s-a dereglat ceva in capsor?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
aurel_cris spune:
Va scriu si eu asa rapid caci sunt tare ocupata zilele astea,sambata ii facem o petrecere Biancai dar nu ii taiem motul caci nasi nu pot fi aici,asa ca o vom face la vara in Romania.
Am vazut si eu filmuletele Mariucaio scumpete de copil,deasemenea i-am vazut si pozicile.Am mai vizionat pozicile cu Pletosel,Sonia,Sofia,Luca,Bruno,Sacha,Maria,Andrei,Marc,Emma,Antonia
LAURAD ne luam de manuta cu vopsitul,eu mi-am luat ceva sa imi fac suvite blonde si au iesit cum au vrut ele
numai blonde nu.
DANA felicitari pentru maseluta,dintisor.Ma bucur ca ai ajuns cu bine la 35 de sapt. hai ca mai ai putin.
MIRI multumim pentru urari.Ii spunem si noi lui Bruno La multi ani cu ceva intarziere.
LALA 20 imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina.
Nu mai pot scrie ca vrea tati calculatorul,uffff
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
cristacoman spune:
Fetele, multumim mult pt. aprecieri.
Intr-adevar, i-am facut o petrecere mai mare Antoniei pt. prima aniversare, au fost cam 50 de invitati, asta in conditiile in care din familie au venit doar parintii, bunicii si sora mea. Restul au fost prieteni foarte buni.
Am avut inspiratie si noroc cu actorii de la teatru care au distrat copiii si au avut grija de ei 4 ore, spre incantarea si relaxarea parintiilor.
A durat un pic, pt. ca am vizionat si eu poze, care mai de care mai frumoase cu pitici veseli si razaciosi.
Sofia, Emma, Eva si Mariucile domnisoare frumoase si elegante, cu mamici pe masura. Doamne cat de bine pot semana fetele cu voi, Elle si Stancutza, a mea e toata ta-su.
Si bineinteles,baietii lui Roli, Miri si Lala, Luca a lui Gugu, care au devenit flacai in toata regula.
Sper sa nu fi uitat pe cineva, ca la cate poze am vazut......
A, am vazut si pozele de la petrecerea clopotzeilor, minunate si pozele, minunata si petrecerea.
Din pacate in weekendul acela am cununat si ne era imposibil sa ajungem in Bucuresti, desi mi-ar fi placut tare mult.
lala20 imi pare rau pt. problemele avute. Multa sanatate si putere sa treci peste ele si sa te bucuri de Bibi.
Gugu, am si eu un catelush, vine la mine ridica bluza si mushca de shold sau de burta. E placerea ei cea mai mare.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Miutza spune:
miky, nu fi suparata si scrie-ne in continuare! 
miri, felicitari pt balon! sper sa scapi repede de disconfort si sa slabesti usor cat iti doresti fara sacrificii prea mari si mai ales fara sa pui la loc kg pierdute! that's the whole point, isn't it?
de incurajare!
stancutza, am admirat pozele dar mai ales personajele fericite. am observat ca si Sofia e fan Fifi si floricelele. Noi o avem pe Violet. avem si figurinele din cauciuc, alea chiar au avut si au mare succes! Imi plac in mod deosebit pozele 2 maslinute si Balet 
cristacoman, m-am delectat si cu pozele de la party-ul vostru, super copii, super invitati! mare petrecere mare! sa va traiasca Antonia si sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita!
eliza, am admirat-o si pe printesa ta cu rochitica ei superba si cu ochii minunati! e o frumoasa Emma 
mai am de vazut muuulte poze dar le voi vedea de maine, ma duc la nani, noapte buna tuturor!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Miutza spune:
mai am ceva de spus...Lala20, imi pare tare rau pt sarcina pierduta...
e f greu sa-ti revii insa nu e imposibil...
una peste alta, treci prin grele incercari, asta e sigur, dar vei trece cu bine peste ele. 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
miri_mik spune:
nemary, ma gandesc ca e de distractie:) descopera! acu vede si ea ce poate face:) ca si gaza lui kalosalina cu apa.fac te miri ce piticii astia:)
miki, ne mai suparam, ne mai trece ne apropiem, ne departam. spune ce ai de spus. asa fetele te stiu cum esti. de la distanta toate se pot interpreta, si nu o data am avut discutii in forum pe tema asta. si eu m-am simtit la un moment dat "departe", dar fetele imi sunt dragi, si stiu ca sfaturile pot fi, opiniile pt fi greu digerate, acceptate si zdravan combatute. dar asta e frumusetea forumului. suntem mai bine de 100 cu mai bine de 100 de feluri de a privi problema. hai, spune-ne ce ai de spus, nu-ti fie teama ca ai starni antipatii:) oricum nu putem iubi pe toata lumea si nu ne poate iubi chiar toata lumea:) da io te iumbesc:)
in alta ordine de idei (multumesc miutsa pentru sustinere) mi-e un rau fetelor de imi pun intrebari. ammancat la 6, e 12 noaptea aproape si stomacul meu e un bolovan. nu diger si pace... am niste crampe, mancare imi urca pe gat in sus... de-as putea da afara, dar mi-e frica sa nu am parte de o complicatie naibii... si-s singura cu piticii, sa-mi vina sa-mi dau palme nu alta!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
lala, imi pare rau pentru sarcina pierduta. poate asa trebuia sa fie... cel mai important e ca v-ati deceis sa vedeti un psiholog. al doilea copil trebuie sa vina cand e liniste si pace. cred ca ti-a ajuns starea de tensiune... pupa bibi din partea bulgarului:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
cristacoman spune:
Gata, am culcat copilul, care dupa al 2lea somn de la 7 la 9, nu mai avea somn.
Am vazut si poze cu Ozi si Dudu ai lui Garti si ce tort frumos si yamiii am vazut eu acolo. Sunt fan martipan. Ca sa nu mai vorbim ce flacau mandru, jucaus si vesel.....
Dana, felicitari pt. cele 35 de saptamani. Cat a fost de greu, numai tu stii, dar mult a fost putin a mai ramas. Sa mai stea bebe un pic la caldurica si sa creasca, ca in curand il vei tine in brate. 
Miri felicitari pt. decizia curajoasa. Iti tin pumni sa iasa asa cum vrei tu si sa nu-ti mai fie rau. 
Laura, de abia astept sa vad poze cu tine roscata.
Apropo de luat cana cu apa si varsat, Antonia are o placere deosebita sa stropeasca prin casa. Si da cu ea in toate partiile si uda bine tot, inclusiv pe noi.
Asa ca petru udat ii dau cana cu supapa, din care nu curge.![]()
Miki, nu te supara, asta e comunicarea scrisa, se mai intelege si gresit....importanta este intentia 
Ma duc si eu la somnic, va pup dulce pe toate.

Noapte buna.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
grati.ela spune:
Miri
! Si eu sunt in schimbari de greutati...in 10 zile am dat jos 2kg...da cand ma gandesc ca acush am 80kg cad in depresie instant asa ca...nu ma gandesc! Azi sunt happy ca am mancat ce trebuie si mai ales cat trebuie...incet incet se duc si colaceii...
in alta ordine de idei asta seara am avut o discutie in contradictoriu cu sotul..nu vrea sa se mute nici la 4 camere, nici la casa in Popesti Leordeni...l-a mai gasit si economia...imi zice ca eu sunt sac fara fund...ei sa fie, mi-am luat 3 perechi de dresuri si o bluza la reduceri de 30ron in februarie, in rest copiilor, cheltuieli curente...mancarea e gratis? m-a enervat...uite-asa, vreau sa am spatiu...macar sa renovez casa asta...termopanul e toxic, gresia inca e buna, da' cada ce are...mai fetelor dar nu era asa carpanos...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/