LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 13
stancutza spune:
Incerc sa imi adun impresiile despre pozele vazute azi, ca au fost multe:
Roli, Andreiutul e asa frumos, iar ochisorii aia albastri au atat candoare in ei, cred ca o sa lesine fetele dupa el! Iar pozele cu fratiorii pe balansoar sunt super!
Creata, Mariuca e un copilas deosebit, cred ca am mai spus, o blondina vesela si, bineinteles, creata :-)))
Crista, ati avut o petrecere in regula acolo, cred ca gasca d epici s-a simtit minunat, iar Antonia a fost o printesa frumoasa si gatita la inaltimea pregatirilor! Sunteti o familie SUPERBA!
Dany, ce sa mai zic in plus fata de fete? Ca aveti o fetita vesela ca o raza de soare? Sa va traiasca Maria-bucuria scumpa!
si, last but not least, Miri, flacaii tai sunt un tandem foarte haios, Bruno mai self-conscious asa, mai discret si cu alura de poet :-), iar Sacha un bonhomme dragalas in curs de descoperire a lumii...Ii indragesc tare, pe amandoi! La Multi Ani pentru cretulinul frumos!
Am citit ce ai spus mai devreme despre mine...uf, nu ma ridic la inaltimea impresiei din poze, sotul meu ma stie si altfel decat surazatoare si buna...cateodata sunt asa rautacioasa cu el...gata, de maine ma schimb ![]()
Am un prieten bun care si-a pus banda gastrica, nu balon, si e ff multumit de rezultate. Doar ca la o luna dupa operatie se simtea slabit si obosit si nu stia de ce... ii scazuse glicemia pt ca nu manca dulciuri deloc...aviz amatorilor :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
kalosalina spune:
Roli esti o draguta!
Nu ma supar eu asa usor...![]()
Miky o
sa nu mai fi suparata.
Multumesc fetelor pt sugestii referitoare la concediu
Sper sa ma hotarasc intr-un final...![]()
AM vazut ca ati mai pus poze si sper sa le vad maine ca acum abia mai vad de oboseala 
Aaa, va mai povestesc de Daria si gata...in seara asta a luat canita cu cioc din care bea apa si a inceput sa verse din ea pe parchet. Si dupa ce a facut o mica balta, a inceput sa se joace cu mainile in ea, apoi cu picioarele si in cele din urma s-a intins pe burta si a inceput sa dea din maini si din picioare ca si cum ar fi inotat 
si bineinteles ca radea in hohote...stia ca face prostii...
Gata ma bag la somn. Noapte buna si linistita sa aveti! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
LaLa_20 spune:
...toate zuzicile
vestile nu sunt tocmai frumoase,am fost si eu insarcinata...motiv pt care am acceptat sa mai dau o sansa sotului meu si am inceput sa mergem la psiholog impreuna,lucrurile au decurs chiar frumos pana in urma cu 2 saptamani can am revenit acasa iar la o zi dupa am pierdut sarcina(10 saptamani si 3 zile)
,plang si acum cand imi amintesc...asa cu sotul nu pot sa ma plang mergem in continuare la psiholog,e schimbat,mai sunt mici ciondaneli...dar e mult mai bine decat era inainte
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Si acuma sa vin cu piticii mei cei mai mari...Bianca inca nu merge singura,tinuta de manute merge,dar pe verfuri?Oare ar trebui sa merg la doctor?unde la ortoped?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ioanact spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 ...toate zuzicilevestile nu sunt tocmai frumoase,am fost si eu insarcinata...motiv pt care am acceptat sa mai dau o sansa sotului meu si am inceput sa mergem la psiholog impreuna,lucrurile au decurs chiar frumos pana in urma cu 2 saptamani can am revenit acasa iar la o zi dupa am pierdut sarcina(10 saptamani si 3 zile) ,plang si acum cand imi amintesc...asa cu sotul nu pot sa ma plang mergem in continuare la psiholog,e schimbat,mai sunt mici ciondaneli...dar e mult mai bine decat era inainteCea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Off..
ce rau imi pare pt sarcina pierduta
sa treci peste aceasta pierdere.ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+
IUSTIN sau
IUSTINA
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Si acuma sa vin cu piticii mei cei mai mari...Bianca inca nu merge singura,tinuta de manute merge,dar pe verfuri?Oare ar trebui sa merg la doctor?unde la ortoped? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Nu cred ca tb sa iti faci probleme, bine ca merge de manute, isi va da drumul la mers..parca de la 15 luni ar tb sa ne facem griji..nu m stiu exact..
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+
IUSTIN sau
IUSTINA
Eliza spune:
Silvia
multumim . Jucaria abia a primit-o si deocamdata e la faza in care apasa pe tot ce misca desi cel mai interesant acum e trasul de hartia igienica de la WC
.
Camelia tortul l-a facut bona pana la urma. A fost bun si le-a amintit multora de "acasa"(pentru multi acasa tot Romania inseamna). A fost un fel de diplomat cu portocala. Onti nu are inca copii, poate la anu, cine stie:)
Stancutza , Raluca e sotia unui coleg, iar Alexandra a fost prima fetita din grup.Nu stiam ca ati fost colege, dar cum ziceai si tu, e mica tare lumea.
Miri am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele de la petrecerea lui Bruno, mare mare nebunie si la voi. Cu toate astea e asa frumos sa-i vezi pe toti zbenguindu-se. Am vazut ca si la voi tot bilele au fost vedete. Cat despre rochita...sarbatorita facea ce facea si isi punea poalele in cap lasand sa se vada burtica si pampersul spre deliciul celor din jur, semn ca ar trebui sa o imbrac mai des in rochie.
si te admir pt curajul cu balonul, sa iti faci poze cu evolutia de dupa.
Lala, si mie imi place de pletoselul tau cu ochi mari. Mai ramane sa se place si ei si cine stie ...
Dany

Cristina, foarte frumoasa petrecere a avut Antonia. Si rochita eleganta si tort frumos 
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
miki_baby spune:
Alina, multam pt floare, dar nu sunt suparata :). Imi pare bine ca Dariuca nu este cracanata ci doar merge cu picioarele departate, cum merg majoritatea copiilor. Este normal.
Daar..asta e un exemplu ca exprimarea/intelegerea gresita a unor cuvinte, expresii duce la dispute.
Pe mine sincer ma enerveaza o chestie...de asta nici n-am mai scris o perioada..ca sunt prietene bune numai cele care iti spun o vorba buna sa te linisteasca, nu cele care filtreaza putin informatia si dau un sfat care de exemplu ti-ar face un bine pe termen indelungat, nu pe moment. Daca ar fi sa raspund la toate mesajele cu ceea ce cred eu de fapt mi-ar aduce multe antipatii. De asta prefer sa nici nu raspund, sau sa raspund doar acolo unde stiu si cred ca pot face bine cuiva fara sa ranesc.
Nu ma intelegeti gresit..nu am nimic cu nimeni. Imi sunteti toti dragi ( mamici si clopotei) dar nu ma mai simt atat de apropiata de acest forum pe cat eram inainte.
Va doresc o primavara frumoasa!
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui roli25 Pe mine altceva ma roade, vreau sa-i scot pe pici la aer de munte si nu stiu unde sa ma duc sa gasesc o pensiune curata, camere mari In care sa-mi incapa si tarcul (ca in general sunt chichinete de urci in pat direct din usa) si sa fie departe de poluare. Exclud V Prahovei pe motiv de aglomeratie si preturi imense. Am o pensiune intr-un loc de vis (satul Pestera, sus pe munte la 1000m, )se urca din Moeciu, da sotu' zice ca nu vrea sa bge masina iarna pe acolo .Aveti vreo idee de loc/pensiune misto? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
In Moeciu de sus sunt cateva pensiuni super frumoase, curate si cu camere mari. se ajunge usor cu masina. iti dau maine nr. de tel de la cateva. noi am stat la craiasa muntiilor.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
Seara buna,
Intru acum, ca maine nu mai apuc - si bine-am facut c-am putut sa admir printesele Emma si Antonia - tare elegante si frumoase sunt! 
Am 'dat' si peste un post mai trist - Miky-baby, nu mai fi suparata (chiar dak ai zis ca nu esti, te 'simt' ca mai ai ceva pe suflet)
Si, nu renunta la a ne scrie - eu, una tin cont de ce spui tu, mai ales, ai experienta cu copiii - in definitiv, asta este cu 'scrisul': nu 'ilustreaza' prea bine ce vrem sa transmitem.
Uite-o
si abia astept s-o vad pe Saara live!
LalaD, Ven, Roli
pt argumentele 'pro' in privinta vacantei la vecini.
Luna asta sau cel tarziu, aprilie trebuie sa decidem.
Lala20, ca sa-ti spun eu sa nu te-ngrijorezi, e cam 'deplasat' din partea mea; mai ales la cum le-am zapacit pe fete ca nu mergea buburuza.
Dar, fetele - mai ales, mamicile cu 2 bebelusi - stiu ce spun.
Cat despre decizia de a te intoarce ... sper sa fie bine pt voi doua.
Imi pare rau de sarcina! 
Si a propos, am vazut alte doua viitoare mamaici: Gugu si Eladea -
felicitari si sarcini usoare iar dupa 40 de saptamani, sa tineti in brate bebelusi sanatosi!
Si gata pauza ... s-a sunat!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

(9 iunie 2006)