Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 4
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie MANGA eu acum Gaviscon am luat si mi-a trecut....sepr sa-ti treaca si tie. important e sa incerci sa descoperi ce alimente iti provoaca durerea.....de exemplu eu elimiansem rosia, varza, smochinele, curmalele, sosul de rosii (ala ptr spaghetti), fasolea, muraturile, condimentatul, ceapa, prajitul. Ce imi ramasese sa mananc ...nimik ![]() ![]() ![]() .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
draga mea, pe mine m-a luat de dimineataza, asa ca in vremurile mele bune. rosii sunt disperata dupa ele. in seara asta prietenul meu manca un sandwich cu o bucatica de rosie, ca nu mai avem si am mirosit-o si pe aia...de la distanta. s-a crucit!!!anyway, prajeli nu mananc, ceapa nici atat ca mi-e rau oricum si parca mananc hartie cartonata. deci chiar cred ca e vechea mea problema cu stomacul, dar e de groaza...o simt pana in tiroida mea ametita. ma inneaca de acum. asa ca bag un grapefruit. so doar mi-a trimis mama pachet de acasa, cat era sa-i zic de un carbune medicinal??? nu ma gandesc deloc preventiv. am gasit in schimb dicarbocalm. zice acolo ca intai trebuie sa evalueze doctorul factorii de risc???? dar nu zice ca e interzis. rezist eroic in seara asta...maine oi vedea

MangaGirl :-)
9+
gugushtiuc spune:
Neatza burtici! Poftiti la cafea!![]()
Monica Dicutz mie mi-a iesit baietel, conform calendarului chinezesc(dar asta nu inseamna ca eu cred in el
). Initial imi iesea fata, pt ca ma uitasem la ce sex va avea bebe daca mama are 27 de ani, de fapt eu in momentul conceperii (11 aprilie) aveam inca 26, peste 11 zile faceam 27
.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
gugushtiuc spune:
Vad ca numai eu bantui pe aici asa dimineata. Luca de vre-o saptamana imi da desteptarea pe la 6 jum dimineata.
zit de multe ori po]BUBU [/red]felicitari! Ce frumos
. Am auzit de multe ori povesti ca a ta despre sarcina venita dupa adoptie
. Ma bucur mult pt voi.
Si noi vom merge probabil in iunie in concediu, desi initial il programasem in august.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
gugushtiuc spune:
Pt fetele care se plang de dureri de cap. cel mai probabil aveti ca si mine o tensiune mica care datorita hormonilor scade cateodata si mai mult. Sarcina trecuta am baut de-a pepsi de mi-a iesit pe ochi, numai asa imi trecea.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
monica_dicut spune:
Neatza burtici 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Buna dimineata!
Ieri am avut o zi groaznica...am aflat ca amurit bunica mea...da, bunica cu care am stat in casa 20 si ceva de ani si care mi-a fost a doua-a mama...stiu ca asa e viata si e cursul naturii, dar nu imi vine sa cred ca nu o sa o mai vad niciodata. Am plans foarte mult ieri, sper sa nu ii afecteze pe bebeii mei, am incercat sa ma calmez dar era foarte greu...acum de dimineata am o fata de arca sunt batuta...arat ORIBIL...sper sa treaca odata si asta...
Va
si imi cer scuze daca v-am indispus...dar simt nevoia sa povestesc si cu voi asta...
KIKI
9+
anadomnica spune:
Am vazut ca vb de prestat. Eu nu am chef deloc, deja am pregatit sotul ca s-ar putea sa aiba o pauza luuuunga de 8 luni si ceva, plus ca am intrat in post si eu sunt si in doliu. Toate bune si frumoase daca in schimb n-as avea aproape in fiecare noapte vise de prestari
... de uneori mi se pare ca sunt reale. Sunt zuza rau 
Pup 

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
anadomnica spune:
kiki_cri -
draguta, te inteleg. Mie mi-a murit bunica chiar in ziua in care asteptam CM. A plecat bunica si a venit bb mic in burtica. Asa e viata: unul pleaca, altul vine. M-am bucurat cand am aflat la 2 zile dupa inmormantare ca sunt
. Intr-un fel cred ca asa da Domnul alinare cand pleaca unul iubit de noi. Tie ti-a dat 2 bb - probabil ca ti-ai iubit mult bunica. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace. Sa te rogi pt. sufletul ei, ai sa vezi ca va fi bine. 
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
kiki_cri spune:
Mersi Anadomnica. Da, am iubit-o mult...si ea la randul ei ne-a iubit pe mine si fratele meu mai mult decat pe copii ei...M-am rugat si aseara sa o primeasca Doamne la El.Asa e, s-a dus ea, si vin 2 vieti...
KIKI
9+
gugushtiuc spune:
Condoleante. Si la mine a plecat la ingeri cea mai buna prietena a mea dar a venit Luca.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
poze
LUCA 1 anisor

ALESSIO , 07.06.2008