Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 5
monica_dicut spune:
kiki 
Sincere condoleante. Va va veghea de acolo de sus pe toti 3 si va avea grija de voi.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
gugushtiuc spune:
Am pus poze noi ca sa ne vedeti cum aratam acum
Ultimele.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
Ellenuta spune:
neata burticutse
poftiti la o
sau un ceiuc!
cristina eu cu eva am avut un apetit enorm .. as fi mancat orice la orice ora .. acum insa s-a schimbat calimera .. sunt mai selectiva si sunt anumite mancaruri de care nu stiu daca m-as putea atinge ..
danutza eu stiu ca se face eco abdominala, nu vaginala.
mda .. si noua ne-a cam dat sarcina asta concediile peste cap .. vroiam sa facem unul la mare cu eva, undeva pe aproape, eventual la bulgari si unul pentru sufletelul nostru .. la turci sau in egipt sau undeva in spania in vreo insula .. acum au picat. cred ca vom ramane cu o sapt la bulgari si weekenduri la munte ..
kiki imi pare rau pentru bunica ta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Fetelor, voiam sa va intreb: voi practicati vreun sport? aerobic sau ceva? Am inteles ca miscarea moderata e recomandata. Eu tare as merge sa inot, dar ... mai astept si parerea medicului. Pana sa aflu ca sunt fericita posesoare de burtica mergeam odata pe saptamana la patinat. pe gheata. Acum nu am mai fost... dar mi-e dor . Despre exercitiile Kegel abia acum am auzit. Le practicati.pupici ![]() Doamne ajuta! 5+Mami si tati te iubesc si te asteapta! |
Despre vreun sport.... demult de tot parca am facut ceva sport (acum cu un pusti mic de 2 ani atomic consider ca sunt pe calea cea buna in ale sportului).
Exercitii Kegel chiar va recomand sa le practicati daca intentionati sa nasteti natural. Sunt binevenite pentru musculatura pelvina si va veti reface mult mai bine planseul pelvin. Deasemenea dupa nasterea naturala este posibil sa aveti usoare probleme cu vezica urinara (gen incontinenta urinara) si tot ex. Kegel va vor aduce la normal.
Ramona
Bebita din burtica 8+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
claucia spune:
Buna dimineata,
Kiki, condoleante, ai spus frumos ca s-a dus, dar 2 vieti vin. Asa este viata si oricat incercam sa intelegem nu cred ca reusim si tot timpul ne ia prin surpindere din pacate. Daca te gandesti frumos la ea si il rogi pe Doamne Doamne sa o primeasca la El, atunci stii unde este si unde sa vorbesti cu ea cand ai nevoie...si eu ma gandesc la ambele mele bunici si la cei doi bunici, toti s-au dus dar am si avut parte de ei mare parte din viata mea. 
Am fost la dr cu Alessiuta mea, exact cum banuiam, se suprainfectase/complicase situatia daca in 4 zile de antitermice nu era mai bine, ba chiar un pic mai rau. Am primit si noi Augumentin (solutie) cu picaturi de nasuc si sinupret pentru tuse.
Azi noapte a dormit mult mai bine, dupa ce aseara am atacat-o cu batista bebelusului si i-am curatat nasucul bine de tot. Nu a mai tusit si a dormit si ea bine. Sper sa mearga spre bine acum pt ca sambata are un "event" si anume mergem la o zi de nastere (face 2 ani baietelul) la Macdonalds, dureaza o ora si jumatate si e in miezul zilei ![]()
Bubu, felicitari de 1000 de ori pentru sarcina, ia-o ca atare si bucura-te de fiecare moment, ia fiecare zi la rand, euforia va mai trece un pic ca nu prea ai ce face acum timp de 9 luni. Vorba aia, am ramas gravida, si acum? si acum nimic
stai. E, nu chiar asa, mai sunt evenimente, dar nu zilnice, asa ca asteapta cu nerabdare de exemplu...eco de 12-14 saptamani, e super fun la eco de masuratoare. Stai si nu faci nimic, te uiti la bebe. 
Mangagirl, eu am luat dicarbocalm toata sarcina trecuta, si Rennie, din cate stiu eu (si pe atunci, fiind prima sarcina ma interesam la fiecare chestie mica mica si ma ambalam pt tot
). Si sora mea care e medica si care a fost gravida odata cu mine, avea arsuri mari (spre sfarsitul sarcinii cam toate o sa avem maricele), si a luat si ea dicarbocalm si rennie. Eu mai rar, dar am luat.
In alta ordine de idei, am racit si eu.
sunt stranutacioasa si cu servetele/prosop hartie la indemana dar cu veselie si ma simt bine asa per total, mai ales ca nu am de ales intre diversele medicamente pe care le voi lua pt ca ...nu iau nimic. ![]()
Sper sa imi treaca, am inteles ca vine si primavara, astazi soare si 10 grade, spre sfarsitul saptamanii chiar 15 si la sfarsit de martie 25! Ce zici Roxxy, punem de o intalnire dupa ecografiile de rigoare? dar in timp, sa nu ma fac grasana, sa iti mai placa de mine
cu toata lumea adica, poate trec si greturi pana atunci, mai avem 3 saptamani, trec si starile de rau.
Va pupam
Clau
11+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
anadomnica spune:
gugushtiuc - frumoase pozele cu Luca. Sa-ti traiasca!
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
gugushtiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramsan
Despre vreun sport.... demult de tot parca am facut ceva sport (acum cu un pusti mic de 2 ani atomic consider ca sunt pe calea cea buna in ale sportului). Exercitii Kegel chiar va recomand sa le practicati daca intentionati sa nasteti natural. Sunt binevenite pentru musculatura pelvina si va veti reface mult mai bine planseul pelvin. Deasemenea dupa nasterea naturala este posibil sa aveti usoare probleme cu vezica urinara (gen incontinenta urinara) si tot ex. Kegel va vor aduce la normal. Ramona Bebita din burtica 8+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Eu mi-am inceput ziua citind despre Emma si cu greu m-am putut opri din plans!
Kiki, condoleante pentru bunica ta! Si eu mi-am iubit tare, tare mult bunicii, mereu ii visez noaptea, desi au murit de multi ani...
Sunt tare trista azi, as vrea sa fie Andrei cu mine....
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl buna seara fetelor, am si eu o intrebare...am niste dureri de stomac fantastice, parca am o gaura in cosul pieptului. Eu cam stiu de la ce mi se trage, dupa cum spuneam am avut helicobacter pylori si a fost cumplit, multe urgente in miez de noapte, dureri de nu mai puteam sa dorm. atunci luam omeprazol...dar acum...exista ceva pansament gastric pe care l-as putea lua safe? azi m-a durut stomacul de azi dimineata si pur si simplu nu mai pot. imi vine sa plang si daca ma tine asa si nu ma mai lasa, ce ma fac? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MangaGirl :-) 9+ |
Nu stiu daca in Anglia are aceeasi denumire comerciala... Rennie este un pansament gastric super si e chiar recomandat in sarcina. Spre sa te ajute cu ceva informatia asta.
Ramona
Bebita din burtica 8+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
cristina_ana spune:
Elenuta, eu la altfel de apetit ma refeream!
![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE

. Despre exercitiile Kegel abia acum am auzit. Le practicati.