Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, ma bucur ca Ale se simte mai bine!
Gugu, am vazut si noile tale poze, a fost o adevarata incantare sa le privesc. Luca este un baietel deosebit de dragut, iar tu esti f.f.f.f. frumoasa!!!! De sot nu zic nimic, ca mi-o iau!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Claucia, ma bucur ca Ale se simte mai bine!
Gugu, am vazut si noile tale poze, a fost o adevarata incantare sa le privesc. Luca este un baietel deosebit de dragut, iar tu esti f.f.f.f. frumoasa!!!! De sot nu zic nimic, ca mi-o iau!

POZE

Da-da. Toate pana la sot

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Referitor la concediul de anul acesta, eu imi doresc de anul trecut sa merg in Turcia, la Kusadasi, la hotelul Aqua Fantasy. Este un hotel care are un mega parc de distractii acvatic, si daca te cazezi acolo ai intrare gratuita oricand in parc. As vrea sa mergem pe la inceputul lui Iunie, o sa fiu prin sapt 25 cred, stiti cumva daca e vreo problema sa calatoresc cu avionul?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce s-a intamplat cu Emma????

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Apropo de soti, Monica, cand am intrat prima oara pe pozele tale mi-au picat ochii pe cea in care dansati voi doi si mi s-au inmuiat picioarele. Din pozitia aia, sotul tau semana izbitor cu fostul si primul meu iubit, din liceu, cu care am fost 5 ani. Dar pe urma m-am uitat si pe restul de poze si m-am linistit, nu e el!

POZE

Mergi la inceput

Ptiuuuuuuuuuu...! iar teroristu asta mic al meu si-a bagat nasucul in ce-am scris eu si am postat un mesaj fara continut.

referitor la sport, vroiam sa zic ca intr-adevar daca nu ai in casa un shoricel atomic care sa te fugareasca, inotul e ideal ca sport in sarcina, numai sa nu fie rece apa.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Emma este f.f.f. rau!

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Referitor la concediul de anul acesta, eu imi doresc de anul trecut sa merg in Turcia, la Kusadasi, la hotelul Aqua Fantasy. Este un hotel care are un mega parc de distractii acvatic, si daca te cazezi acolo ai intrare gratuita oricand in parc. As vrea sa mergem pe la inceputul lui Iunie, o sa fiu prin sapt 25 cred, stiti cumva daca e vreo problema sa calatoresc cu avionul?

POZE

NU e o problema. Doar incepand cu luna a saptea majoritatea companiilor nu accepta gravidutze la bord ca sa nu nasca cumva in aer.

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:

Emma este f.f.f. rau!

POZE

CE S-A INTAMPLAT? NU NE MAI TINE PE JAR.

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Pentru fetele din Bucuresti, stiu ca exista gimnastica speciala pentru gravide. Nu stiu daca si in alte orase este asa ceva. Dar trebuie sa ceri voie medicului, la o sarcina cu un risc oricat de mic sportul este total exclus.

POZE

Mergi la inceput