Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 7
Raluca_u spune:
Buna fetelor
pe aici si eu, dar tare greu cu scrisul... aveti asa un randament si imi sunteti tare greu dar la serviciu e tare mult de munca, de citit mai citesc dar sa mai si raspund nu mai reusesc, iar de acasa nici o sansa, cum vede ca deschid calculatorul imediat e langa mine sa ii pun mickey mouse, veronica sau cei trei purcelusi. scria cineva de Vaca Lola - ajunsesem sa stiu toate cantecelele din ciclu pe de rost, au fost in mare voga de pe la 8, 9 luni pana pe la 1 an si 3 luni. de atunci nu le mai vrea si pace.
noi suntem bine, cu greturile mai usurel decat la Adina, saptamana viitoare mergem la eco de 12 sapt. a inceput sa se simta burtica, adica la pantaloni merg doar cei cu talie joasa sau mai larguti - super repede, nu ma asteptam.
despre
ce sa spun, Monica stai linistita ca nu esti cea mai, ca noi prestam de 2, 3 ori pe saptamana, uneori mai mult alteori doar o data.
sport - in sarcina cu adina am mers constant la aquagym la Majestic, era super am mers pana pe la 7 luni si ceva, as mai fi mers dar am avut ceva probleme. as merge si acum dar nu mai e timp. am sportul meu se cheama Adina (mami acum puga, puga, pinde-ma - adica fuga fuga sa o prind si alte o mie de jocuri)
pansamente gastrice - se poate folosi si dicarbocalm si rennie si carbune activ, acum tot ce va doresc si imi doresc este sa functioneze daca aveti nevoie de ele. data trecuta la mine nu a mers cu nimic, dar pt ca fiecare sarcina e altfel eu sper ca de data asta scap.
Adina aseara a spus ca bebe e baiat, eu sper sa se insele. a si tot aseara a inceput din senin sa il impace pe bebe, ca cica plangea si ea mangaia burtica si o pupa si spune nu pange bebe mic adina beste mult. pii minte bebe mic. 
vorbiti de intalniri, abia astept si eu sa ne vedem.
va pup
Raluca
9+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
cristina_ana spune:
Aida, mama Emmei a scris aseara un mesaj foarte trist. Este constienta ca fetita ei nu mai are mult....Si suferinta micutei este de nedescris.....Gasesti subiectul la umanitare
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
Raluca_u spune:
kiki imi pare tare rau pt pierderea ce ai suferit-o. iti doresc din suflet sa treci peste si sa reusesti sa te bucuri de minunile tale.
in fiecare zi citesc ce face emma si mi se umple sufletul de tristete pt ei. Aida nu reuseste sa se bucure de sarcina aceasta nici un moment pt ca este 100% conectata la durerea fetitei ei. este o mamica extraordinara.
Raluca
9+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
cristina_ana spune:
Raluca, ce scumpa trebuie sa fie Adinuta ta!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
Raluca_u spune:
stiam ca am mai uitat ceva dar de batrenetile astea...
vacanta in fiecare an la noi e la inceputul lui iunie si anul acesta va fi la fel - de pe 1 pe 15 iunie vom merge in bulgaria la mare. la munte mergem asa cate un weekend, o saptamana in functie de programul lui tati.
va pup
Raluca
9+ si
monica_dicut spune:
Eu am cautat la subiectul deschis ei si n-am gasit ce a scris 
caut acum la umanitare.. 
trist oricum...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Va multumesc la toate pentru gandurile bune
Ma bucur ca va am alturi de mine!
Am citit si eu de concediu...sa va zic acum o faza super tare...eu cu sotul meu am facut cununia civila anul trecut pe 7 iunie, DAR nunta e programata pe 6 iunie...deci la noi trebuia sa fie luna de miere...dar o sa fiu graviduta de 5 luni si mireasa...eh...asta a fost dorinta mea cea mai mare si D-zeu mi-a implinit-o...O sa fie destul de greu si cu gasitul rochiei de mireasa...ce sa facem daca asa de mult dureaza sa iti rezervi o sala de nunta...
am rezervat-o anul trecut in februarie pt 2009...
KIKI
9+
selen80 spune:
Neatza!
Kiki, condoleante, si moartea bunicii mele imi este inca proaspata in minte, deci stiu cum e...la noi s-a intamplat anul trecut, in mai, chiar de ziua de nastere a mamei mele 
fetele cu stomacul...mie dr mi-a zis ca n-am voie sa iau nimic pt stomac
regim, si atat....dar deja de o saptamana mi s-a acrit de piept de pui la gratar si legume fierte
nu mai am inspiratie, nu stiu ce sa mai mananc care sa-mi faca bine....
si apropo de concedii....chiar vroiam sa va intreb daca avem voie la plaja, mai ales in lunile mai inaintate de sarcina....va dati seama ca eu sunt la o aruncatura de bat de plaja aici, si ma gandeam cu groaza ca nu voi avea voie sa merg...
ursuletzul nostru
13+
claucia spune:
Kiki, si sora mea a facut nunta fiind in 6 luni. Si tare frumoasa a fost, a avut rochie cu corset si fusta lunga si frumoasa de printesa, oricum la rochiile de mireasa talia vine foarte foarte sus si daca ai noroc sa prinzi cumva sa intre burtica de unde incepe sa fie larga e f frumos. Si eu si ea am avut rochie in A, nu imi place neaparat f infoiata ca printesa sau ca o varzuca, dar chiar si in A se ascundea burtica. Iar daca nu mai e cale de ascuns, faci o rochie sexy cu burtica si mulata ![]()
Noi in vacanta mergem in Grecia sigur, tot in jur de 25 satpamani, in iunie, (ca in iulie face Alessia 2 ani si incepem sa platim bilete de avion, cazare, alea alea
) asa ca e mai mult decat perfect. Si ne gandeam la Korfu cu avionul sau Thassos cu masina. Am cam fost in rest in Creta, Skiathos, pe continent mai peste tot, etc.
Emma e rau, a scris mamica ei cred ca pe la pagina 5, sau oricum cu vreo 5-6 pagini inainte de ultima, ca rinichii nu mai functioneaza, inima bate neregulat, nu mai poate merge, nu o poate strange in brate desi e langa ea
, ca spera sa ii fie mai bine oriunde va merge, ca nu mai are mult
, bietul copil cu soarta grea, si biata mama
, a si Monica, subiectul e cel cu nr 14, de la umanitare pentru ea, unde scrie si mama ei.
Raluca, o dulce Adina ta, Alessia nu stie decat sa arate unde e bb si sa spuna ca e "atat de mic" si arata cu degetelele cam la 3-4 cm unul de celalalt, intinse
, dar ea are doar un an si 7 luni, nu prea face fraze lungi :-)
Va pupam si noi cu nasul curgator (de data asta mami nu alessia), de la birou butonand intre doua treburi plictisitoare de birou 
Clau
11+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Kiki..condoleante pt. bunica ta.
Fetelor, au am azi la 11.30 programare la dr...am emotii, nu mi-am mai vazut bebele de 4 sapt. si jumatate. Sper sa fie totul bine.
Sa-mi tineti pumnii.
Va tin la curent.
Dana
11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1