Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 8

ramsan spune:
 Creata chiar aseara am deschis subiectul concediului de odihna intr-o discutie cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca exact in august cand intru in prenatal vom merge si in concediu la munte, pe aici pe aproape ca sa nu fie surprize pe ultima suta de metri.
Pentru burticile care au mancarimi pe piele va spun din propria mea experienta in sarcina cu Rares. Am facut doar in zona burticii ceea ce se numeste prurit de sarcina (rush) - daca va uitati mai atent, veti observa mici puncticele rosii pe piele. Vestea nasoala este ca nu trec cu nimic indiferent ce super creme veti folosi. Poate doar sa va calmati senzatia aia uracioasa (care iti da si o stare de nervozitate) cu ceva creme cu mentol si atat.
Despre prestat, stiti doar patania mea cu secsul. Acum suflam si in ciorba si nu ne mai trebuie deloc asa ceva. In orice caz suntem deschisi si la alte metode de obtinere a placerii ![]()
Noutati despre mine: parca s-au mai potolit poftele alea ciudate, iar greturile le mai calmez cu muuulta zeama de varza murata. 
Eu care nu doream sa anunt la munca faptul ca sunt insarcinata, cred ca momentul se apropie vertiginos deoarece am o burta acum la 9 sapt. cum aveam la Rares la 14 sapt. ceva de .... se vede oricum. Desi nu imi place ca stau cu spatelele gol, acum port pantaloni cu talie joasa si burtik iese f bine inafara, fara sa ma stranga nimic.
Ramona
 Bebita din burtica 8+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

kiki_cri spune:
 Danuta
, bafta azi la doc! Sa ne scri ce ti-a spus...sau mai bine zis ce ai vazut
.Mersi de condoleante...
  Claucia
, nu imi fac probleme daca se vede burtica..sa se vada...oricum am zis la toata lumea...la cat sunt de fericita...si oricum noi suntem deja casatoriti..atat a mai ramas...nunta
.Mersi de sfaturile cu rochita...sper sa gasesc una care sa ma mai incapa.
KIKI 
 9+

Raluca_u spune:
 Danuta tinem pumnii sa fie bine si te asteptam cu vesti dupa-amiaza.
Am fost anuntata ca miercuri avem o activitate la cresa - O ora cu mama. sunt tare curioasa ce ne-a pregatit doamna educatoare. are asa o daruire...
uitati cum a fost la serbarea de craciun
www.youtube.com/watch?v=Upx0_OFu8ag" target="_blank">adina recitand poezia
poezia a spus-o in super soapta si suna cam asa
Eu sunt fata mosului
Curat, matur si gatesc
Mama vitrega si sora
tot mereu ma necajesc.
si www.youtube.com/watch?v=FFgL_o-fJyc&NR=1" target="_blank">urare de craciun

Raluca 
 9+ si 
 www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) 
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mocacila spune:
 Buna dimineata, fetelor! Abia acum am reusit sa intru si eu sa vad ce mai e nou in zona burticilor. Aseara nu am mai intrat, mi-a fost rau si nu mi-a mai trebuit nimic..
Kiki, condoleante, imi pare rau pentru pierderea ta.. Cel putin tu ai avut parte de sfaturile si apropierea ei multi ani. Ceea ce e de nepretuit. Bunicii mei s-au dus fie inainte sa ma nasc eu, fie cand eram micuta de tot.
MangaGirl, tocmai am gasit un articol despre broccoli, care se pare ca pe langa ca e plin de vitamine, te poate ajuta si in lupta cu Helicobacter.
http://www.bucataras.ro/broccoli/
Eu rontai sticks-uri si covrigei cam la fiecare 2-3 ore..
 Pare sa ma ajute cu durerile de stomac.
Va doresc tuturor o zi frumoasa.
 10+

moni_iulia spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Raluca_u saptamana viitoare mergem la eco de 12 sapt. Raluca   9+ si   www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.  | 
Ai semnatura gresita sau merge facuta eco de 12 sapt la 10 sapt?
Iulia
 8+ 

Raluca_u spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
 Ai semnatura gresita sau merge facuta eco de 12 sapt la 10 sapt? Iulia   8+ | 
semnatura nu e actualizata
Raluca
 9+ si 
 www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Ellenuta spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cristina_ana Elenuta, eu la altfel de apetit ma refeream! ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si    12+POZE  | 
ha ha ha
 unde dai si unde crapa ... cat despre apetitul ala .. mai subtire acum in trim 1 .. recuperam mai incolo
Elena
 de 
 Eva Maria (14.01.2008) +  

8+Eva creste mare
 Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
  papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

ramsan spune:
 Kiki sa se odihneasca in pace bunicuta ta. Si eu am trecut prin durerea asta la inceputul lui februarie cand mi-a murit bunica si stiu exact prin ce treci. Stii ce e frumos? Faptul ca tu vei da nastere la doua sufletele curate, pe cand unul s-a dus la cele sfinte. DD de acolo de sus sigur te iubeste 
Stateam si ma gandeam ca si la Rares am ramas insarcinata chiar imediat dupa ce a murit bunicul sotului meu (si a iesit baiat), acum abia am 2 luni si s-a dus bunica mea... poate va fi fetita ![]()
Ramona
 Bebita din burtica 8+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

x_ggg spune:
 Fetelor, primiti-ma si pe mine in lista voastra>
Data nasterii 14.02.1982
UM 4.01.2009
DPN 22.10.2009
Va pup.... azi sunt happy... abia astept sa fiu mamica!!!!

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 
7+

kiki_cri spune:
 Ramsan
, mersi frumos!Sa stii ca poate asa le randuieste D-ne ...face un fel de troc...Oricum tin sa ii multumesc bunicii mele ca m-a ajutat atata in viata...si mi-a facut mereu numai pe plac...desi ea a avut o viata mai grea...sper ca sa fi murit impacata...si eu sunt fericita ca am apucat sa ii zic ca vor veni pe lume 2 gemanuti![]()
KIKI 
 9+