Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

buna tuturor burticilor si o primavara frumoasa.
am lipsit cateva zile si nu mai fac fata ....de ieri citesc intr-una......am si obosit.............voi nu mai luati o pauza de scris din cand in cand?
kiki.....sincere condoleante.......sincer nu stiu ce-as putea sa-ti spun ca sa-ti mai aline supararea.......doar ca tr sa-ti revii repede pt bebeii tai caci ei n-au nevoie de lacrimi si tristete.
pt noile burtici......bun venit si sarcina usoara....
pt fetele care au pierdut sarcina......imi pare sincer rau si sunt alaturi de voi..... mult curaj in continuare si va asteptam cu vesti bune.

ps. si eu sunt un pic suparata ca nu am reusit sa ajung nici acum la medic.........nu cred ca v-am povestit, dar am reusit sa gasesc pe cineva care sa ma ajute si sa ma duca la un medic bun de pe-aici.
sper ca saptamana viitoare sa-l pot vedea si eu pe bebe...oricum tot cu frica sunt.....si tot ciudat ma simt ca una e cand vb tu cu medicul si-l intrebi ce vrei si intelegi ce spune si alta e cand te duci cu translator.........dar asta e ...nu mai am rabdare pana ajung acasa in romania.....va vad pe voi mereu emotionate cand tr sa mergeti la consult si cu cata nerabdare asteptati sa vina ziua cand tr sa mergeti la dr......ca m-ati pus si pe mine pe jar.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg
UM 4.01.2009
DPN 22.10.2009

Nu e nicio greseala la mijloc?
Eu am UM 05.01.09 si mi-a iesit DPN 12.10.09

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fetelor, care ati mai luat augmentin si uricol in sarcina, exista cumva posibilitatea ca una din ele sa provoace greatza?? dar greatza rea de tot, mai rau decat in trim I !
de dimineatza ma simtea, bine, iar pe la 10 am luat augmentinul si uricolul si deodata ma simt super rau!

ajutor

ursuletzul nostru

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata, burtici!

Sa va spun cate ceva despre mine: am luat rezultatul de la analize si mi-a iesit ca am infectie urinara, si la Ioana am avut, de fapt cred ca o aveam demult dar in timpul sarcinii, apare..m accentuat..asa mi-a zis Dr de fam, pe 16 Martie tb sa merg cu rezultatele de la analize si la Dr Ginecolog, dar pana atunci m fac inca un ex de urina si o urocultura..sa vdm dak tot asa apare,in cazul asta tb sa ma tratez..pana voi naste, dupa aceia, voi face alte analize..sa vad daca m apare, si sa ma tratez cu alte medicamente, care in timpul sarcinii nu am voie sa le i-au..

Aveti un spor la scris, greu reusesc sa citesc, de scris nu m zi , cu Ioana nu prea pot, a inceput sa mearga m bine, si tb sa stau dupa ea, pt ca se mai dezechilibreaza..
O sa incerc cat de cat sa raspund:

Ellenuta multumim de ceiut.
kiki cri imi pare rau pt vestea proasta..Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta.. Stiu ca e greu, si ca nu poti sa te abtii, sa nu plangi, at cand plangem sau suntem tristi si bebeii se intristeaza..
gugushtiuc am vazut pozele cu Luca, f frumoase, e un adevarat barbat, ce mare s-a facut..
Danuta1979 asteptam vesti bune de la Dr. Tinem pumnii.

Vb de burtica, eu nu prea imi dau seama daca mi-a crescut burtica, ca eu am ramas cu burta de la Ioana, asa ca inainte de a ramane insarcinata, unele prietene ma intrebau daca sunt insarcinata..

Raluca u tare draguta e Adina in filmulete.. Abia astept sa inceapa si Ioana sa spuna poezii si mai ales sa poceasca cuvintele..

Astazi am facut si eu 10 sapt.

Ca tot ati pus poze si filmulete, sa vi-o arat si eu pe Ioana in poze.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Si eu sunt emotionata. Abia azi merg la dr. Nu l-am mai vazut pe bebe din 06.02. Sper din tot sufletul ca e bine. Eu tot mai am dureri specifice menstruatiei din cand in cand, dar nu suficient de putenice sau insistente incat sa iau no-spa.
Cat mai e pana la 18?

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramo, nu vreau sa te superi pe mine dar vreau sa spun ceva legat de pruritul in sarcina. Daca nu as fi trecut prin asta nu as scrie. Pruritu poate fi o stare normala a sarcinii dar poate fi si ceva ce indica o problema. La mine de exemplu era unul din semnele care indicau problema pe care o aveam respectiv acel ficat gras de sarcina. Prin urmare pruritul poate indica o problema a ficatului. Ceea ce nu este chiar bine. DEci daca aveti mancarimi si in alte parti decat pe burtica (fiind vara, burta mare e intr-un fel normal) sfatul meu este sa mergeti si sa spuneti doctorului. Insistati sa va dea niste analize banale de facut. Eu i-am zis si mi-a raspuns sa ma spal mai des (va dati seama ca faceam 2-3 dusuri pe zi fiind luna iulie-august) insa asociat cu celelate simptome pe care le aveam puteau da de gandit. Insa nu i-a pasat. Trebuia doar sa-mi dea niste analize banale de facut. Nu va suparati pe mine, inca o data va rog, dar sincer, am o experienta prin care nu imi doresc sa treaca nimeni si de aceea v-am spus.

Danuta Sa ne aduci vesti frumoase

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

kiki cri FELICITARI pt gemeni!, sa ai o sarcina usoara si o nastere si m usoara.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MothatMaya spune:

Buna fetele!

Am scris si eu ieri datele mele DN:28.12.1985, DCM:23.12.2008, DPN: 27.09.2009, dar pentru ca sunt incepatoare si nu prea ma descurc cu acest forum, ma incalcesc mai mereu in subiecte nu ma gasesc pe nici o listutza de gravidute .

Help me !

Sarcina cat mai usoara la toate ! Va pup 10 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Fetelor, primiti-ma si pe mine in lista voastra>
Data nasterii 14.02.1982
UM 4.01.2009
DPN 22.10.2009

Va pup.... azi sunt happy... abia astept sa fiu mamica!!!!

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 7+

Bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos.. O sa incerc sa te trec eu pe lista, daca nu a facut-o altcineva inaintea mea.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MothatMaya spune:

Am inteles ca trebuie sa scriu minim 10 mesaje ca sa imi apara si mie in timp real!
Sa incepem stresul deci:

1. Cum rezolvati problema cu somnolenta, ca eu simt ca nu mai pot de somn in orice moment ?

Mergi la inceput