Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MothatMaya spune:

Nu stiam ca viata de graviduta e asa de dificila...... aveti si voi greturi de dimineata si lesinuri, sau sunt eu mai anemica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ioanact, am vazut pozele cu Ioana ta, ce ochisori albastri are si ce mandra poarta ea martisorul de la tati!!!! Sa stii ca asta e perioada cea mai grea, pana invata sa mearga fara sa mai cada. Eu ma cocosasem in perioada respectiva, pe urma nu mai ai treaba, bine, ca incepe cu cataratul si alte cele, asa ca tot dupa ea o sa stai, dar parca e mai bine un pic!
Moni_Iulia si Danuta, bafta la eco!!! Sa veniti cu vesti foarte bune!
1sweet_angel, chiar daca nu o sa te intelegi cu medicul, macar o eco sa-ti faca, sa vezi si tu ca samburelul e bine! Ca alte povesti, de genul ce ai voie si ce nu in sarcina, etc, afli de la noi! SI analizele ar fi trebuit facute, dar probabil ca acolo e imposibil!(la bani ma refer)

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina imi pare rau pentru vestile de la doctor, dar e bine ca se trateaza. am vazut si pozutele cu ioana .. ce martisor frumos a primit ea .. tare frumusica e cu ochisorii aia albastri!

am trecut-o pe pe listuta pe x_ggg.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg
UM 4.01.2009
DPN 22.10.2009

Nu e nicio greseala la mijloc?
Eu am UM 05.01.09 si mi-a iesit DPN 12.10.09

Iulia 8+

Inainte sa te trec pe lista, vreau sa imi spui daca UM e 22.10.2009, mie mi-a iesit ca ar fi pe 11.10.2009...

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Monica nu e nici o suparare. Ma bucur ca m-ai completat
Dat fiind faptul ca eu chiar nu am avut decat o infectie urinara la inceputul sarcinii si acel prurit abia prin trim II, nu am facut vreo legatura de cauzalitate intre ele.
Normal ca orice problema trebuie semnalata si dr. pentru ca el te monitorizeaza.

Raluca e o scumpica Adinutza. Sa iti dea DD inca o mogaldeata asa faina ca ea.

Danuta sa dea DD sa fie bine la control. Si eu cred ca voi face DT si pliul nucal pe 13 martie (luna trecuta a fost 13 feb., cu noroc).

Gugu am bagat un ochi in poze... ce mult s-a schimbat pustiul tau. Parca atunic cand era bb mic, avea ochii mai deschisi la culoare, acum sunt caprui ca ai tai (sau mi se pare mie...). sa va bucurati de el si de bb mic

Ioanact acusica bag un ochi si la tine sa vedem cati dintisori mai aveti...

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Raluca, ce scumpa e Adina la serbare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ioanact am vizionat cu placere poze cu "papusica" ta. Asa fetita mai rar... satena, tenul alb alb si ochii albastri. Sigur va fura multe inimi baietilor
Cred ca perioada de tranzitie de la mersul de-a busilea la mersul biped mi s-a parut cea mai dificila in cresterea lui Rares (nici ce a urmat dupa mers, alergat, crize de personalitate etc. nu s-a comparat cu asta). Trebuia sa stau cu ochii pe el ca pe butelie ca sa nu se loveasca, si cu toate stradaniile mele, tot s-a ales cu un semn de toata frumusetea exact in frunte.
Rabdarea e cuvantul de ordine.

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

cristina ana multumim pt vizionarea pozelor, asa e, per asta e m grea, dar a inceput sa mearga m bine, trecem noi si peste per asta.
Ellenuta iti multumesc si tie, ca ne-ai vizionat pozele.
Ok, at nu o m trec eu pe x_ggg.
ramsan avem 5 dintisori , multumim pt vizionare..asa e, aceasta per e m grea..toti tb sa treaca prin ea..vom scapa si de per asta.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

buna...ma primiti si pe mine in lista voastra?
data nasterii: 20.02.1989
UM: 14.01.09
DPN: 21.10.09
dupa cum vedeti nu am numai 20 ani si am primit vestea ca voi fo mamica tocmai de ziua mea...dar sunt cea mai fericita.abia astept sa vina pe lume ingerasul meu mic..un poop mare si sarcina usoara tuturor..

Mergi la inceput

Pazza, bine ai venit printre noi!
Ce frumos cadou ai primit de ziua ta!!!
Scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real, altfel s-ar putea ca fetele sa nu-ti vada mesajele.

POZE

Mergi la inceput