Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_ana spune:
MothatMaya, intr-adevar, nu am vazut mesajele tale de ieri!
Somnolenta, greturi si alte simptome neplacute am avut toate, dar trec in trim II!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
pazza spune:
eu cred ca sunt mai norocoasa...nu am nici greturi si nici stari de somnolenta...am o energie de imi vine sa mut mobila
sper sa fiu tot asa..
monica_dicut spune:
Of ce ma enervez ca eu nu pot vedea poze de la munci... 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
PETRUZTA spune:
Buna la toate burticile si mamicile!
Sunt noua printre voi, si sunt tare emotionata mai ales ca sunt la prima sarcina.Dar la o asa mare bucurie care mia dat-o DD ce sa mai zic..... Deocamdata sunt foarte bine, neasteptat de bine mai ales dupa ce am citit cateva burtici cu probleme, nu avem greturi f des avem doar o oboseala crunta si o "foame de lup".
As vrea sa fiu si eu in listuta voastra datele mele sunt: DN 29.03.1984, UM 20.01.2009 SI DPN 27.10.2009.
Avem 6+ si suntem tare fericit atat eu cat si tati!
Va doresc multa sanatate si o zi buna in continuare!
Danuta1979 spune:
gata, am venit de la ecografie.
1. Mi-a facut ecografie abdominala...deci gata cu intravaginalele..![]()
2. Bebele arata bine, mai grasunic decat credeam eu si lenesut. Cred ca dormea.Dr. a verificat sa aiba activitate cardiaca normala...si totul e f ok. Plus ca a zis ca e numai bine dezvoltat pt. varsta lui.
3. M-a chemat peste 2 sapt din nou la ecografie sa masoare o cuta de la gat care poate indica posibile malformatii si probleme. Cred ca acelasi luicru il fac sapt. viitoare si la medicover.
4. Celalalt bebe s-a retras complet (v-am spus ca acum 4 sapt si se vedeau 2 saci, un bebe cu activitate cardiaca si dr. zicea ca al doilea probabil a fost absorbit). Acum a ramas cu siguranta doar un bebe, dar e frumos si crescut numai bine.
Va pup si multumesc pt incurajari.
Dana
11+
Deci vesti f bune.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Danuta, felicitari. MA bucur ca bebe e bine si tu te-ai linistit 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Danuta, ma bucur ca este totul bine!
Doamne ajuta mai departe sa fim toate bine!
KIKI
9+
moni_iulia spune:
Danuta1979 felicitari! Abia astept sa vin si eu diseara cu vesti bune.
Promit sa nu fiu lenesa si sa va scriu si de acasa ce am facut.
Pupici.
Iulia
8+
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramsan Monica nu e nici o suparare. Ma bucur ca m-ai completat ![]() Dat fiind faptul ca eu chiar nu am avut decat o infectie urinara la inceputul sarcinii si acel prurit abia prin trim II, nu am facut vreo legatura de cauzalitate intre ele. Normal ca orice problema trebuie semnalata si dr. pentru ca el te monitorizeaza. Raluca e o scumpica Adinutza. Sa iti dea DD inca o mogaldeata asa faina ca ea. Danuta sa dea DD sa fie bine la control. Si eu cred ca voi face DT si pliul nucal pe 13 martie (luna trecuta a fost 13 feb., cu noroc). Gugu am bagat un ochi in poze... ce mult s-a schimbat pustiul tau. Parca atunic cand era bb mic, avea ochii mai deschisi la culoare, acum sunt caprui ca ai tai (sau mi se pare mie...). sa va bucurati de el si de bb mic ![]() Ioanact acusica bag un ochi si la tine sa vedem cati dintisori mai aveti... Ramona Bebita din burtica 9+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
ai dreptate, ii avea albastri si desi am sperat sa ramana asa, ca ai lui tati, s-au facut caprui. defapt Luca nu prea a luat nici o trasatura de la tati(doar putzulica
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor