Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 21
vik-cj spune:
Buna fetelor! O zi buna va doresc...
Raspund si eu dupa ce am reusit sa va citesc din urma...Moni_iulia parca intreba de utrogestan...si eu iau dar mie mi-a fost recomandat doar vaginal 2 /zi. Nu am neplaceri. Mi-a fost recomandat tocmai ca si sarcina mea e fixata mai jos (medianolateral daca e sa mai iau dupa ce scrie pe scrisoarea medicala). In prima faza m-am speriat ca asta in timp poate duce la placenta praevia, dar e prea devreme de pus un asemenea diagnostic. Dr zicea ca in timp odata cu dezvoltarea uterului vom vedea ce si cum...
vad ca deja va faceti programari ptr morfofetala...eu de abia m-am programat ptr eco de 12 saptamini si DT...![]()
Va doresc o zi buna ca trebuie sa fug acum...
8+
gugushtiuc spune:
placenta mea a fost jos inserata pana la finalul sarcinii. Prin sapt 35-36 parca a urcat numai bine.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
moni_iulia spune:
[/quote]
Scuza-ma da suna chiar aiurea. Ce treaba are utrogestanul cu "ridicatul" bebelui. [/quote]
Nu ma supar doar ca asa mi-a zis.
Iulia
8+
miha74 spune:
offf dana...cum te simti acum???
moni- eu iau utrogestan din lipsa, intrucat cand mi-am facut analizele hormonale eram mult sub limita de progesteron. si eu to inravaginal il pun, ca oral ma oamoara, am niste greturi si ametli de la el, groaznice.
astept sa se scoale Matei sa fug in parc ca este asa de fain afara...trebuie profitat![]()
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
MangaGirl spune:
buna dimineata fetelor,
harnice mai sunteti. eu azi intru in 10 sp. schimb semnatura? vad ca inca nu m-a laut greata, o astept pe la pranz impreuna cu durerile de stomac aferente. in rest, abia ma mancat la 8 si iar mi-e foame. am bagat si o banana dar pana nu bag niste crackersi nu cred ca ma linistesc.
o zi buna va doresc:)
MangaGirl :-)
9+
1sweet_angel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex1405 Eu am visat acum cateva nopti ca am nascut un caine - labrador galben, exact ca si Tora... si toti, inclusiv eu si doctorii ne miram, cum de e posibil. Dar ma obisnuisem cu ideea si cresteam cainele, ce sa fac....macar la asta am experienta! |
buna burtici

mai da aveti niste vise de mama mama.....si eu care credeam ca sunt unica in visat tampenii...se sperie saracul meu sot cand ii povestesc ce visez si mereu spune ca am ceva probleme.......dar cand citesc ceea ce visati voi ....incerc sa ma conving ca totusi nu sunt chiar atat de grav

8+
Raluca_u spune:
buna fetelor
si eu pe aici dar astazi ma simt tare rau. offf am vomat de vreo 6 ori de azi dimineta si deja ma doare tare tare stomacul ca nu mai am ce da afara.
vreau sa treaca.
pupici
Raluca
9+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
MangaGirl spune:
ah, desi nu are neaparat legatura, trebuie sa-mi spun oful. azi noapte nu am putut dormi deloc. Vecinii mei care lucreaza intr-un restaurant au venit acasa pe la 3 noaptea is s-au apucat de gatit, de alergat prin casa, detipat si ras de parca era in toiul zilei. dupa care ne-au leganat si cu o partida zdravana de sex cu tipete si scartaieli de pat. de obicei partidele de sex sunt ceva normal, ne trezesc de fiecare data in toiul noptii, dar azi noapte m-au enervat pentru faptul ca-si tranteau vasele si tipau de parca stateau singuri, frate. nu mai pot de nervi si de somn si am o groaza de facut la munca. 

sa nu credeti ca sunt geloasa acum...dar mi-e si jena sa le spun bai baieti, mai usor ca lumea la 3 noaptea doarme...de obicei
MangaGirl :-)
9+
creata2008 spune:
Morfofetala de trim. 2 se face intre 18 si 22 de saptamani. Albu nu e printre corifei, deci ar trebui sa ramai la Herghelegiu. Cu toate ca saptamana 25 mi se par un pic cam prea tarziu pentru morfo. Poti incerca si la Pop, clinica Diagnosis, poate reusesti sa gasesti liber in intervalul 18-22 saptamani.
Succes!
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 fetelor, am si eu o dilema...am reusit sa-mi fac o programare pt morfofetala de trim II si la dr Albu, si mai am una la dr Herghelegiu....in afara de faptul ca despre ambii am auzit ca ar fi "cel mai bun", la dr Albu am programarea mai devreme, la 22 sapt+6 zile, pe cand la dr Herghelegiu tocmai la 24+6 zile... voi ce stiti despre fiecare, pe care l-ati recomanda, iar ca perioada care ar fi mai buna pt morfo?? Multam pt raspunsuri ![]() ursuletzul nostru 13+nunta 9 luni |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Mocacila spune:
Tot fara legatura, dar pentru comparatie.. Eu am o baba la etajul inferior care m-a prins zilele trecute f suparata sa imi spuna ca ea aude cand inchidem usa de la baie. Ce neatenti putem fi.. Mi-a explicat ca ea nu trage nici apa la toaleta ca sa nu deranjeze vecinii. I-am explicat ca e totusi neigienica si radicala manevra si s-a uitat urat la mine
Alta data m-a oprit sa arunc gunoiul la ghena pentru ca ar putea sa se infunde burlanul ala...
Asa ca, dear MangaGirl, e lumea plina de ciudati.. Si vecinii sunt intotdeauna o specie aparte
.
P.S. Am uitat de vecinul de sus, care sforaie atat de tare ca se aude de parca doarme la noi in bucatarie!
P.P.S Sunt foarte tentata sa reiau pozitia de observator al acestui forum, pentru ca mi se pare sincer ca e mai mult un jurnal de sarcina al burticilor, decat o chestie "interactiva".. Imi cer scuze, din punctul meu de vedere asa a fost.. Poate in timp se vor mai schimba lucrurile.
Pup burtici mari si mici!
Mocacila
10+