Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 22
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mocacila Tot fara legatura, dar pentru comparatie.. Eu am o baba la etajul inferior care m-a prins zilele trecute f suparata sa imi spuna ca ea aude cand inchidem usa de la baie. Ce neatenti putem fi.. Mi-a explicat ca ea nu trage nici apa la toaleta ca sa nu deranjeze vecinii. I-am explicat ca e totusi neigienica si radicala manevra si s-a uitat urat la mine Asa ca, dear MangaGirl, e lumea plina de ciudati.. Si vecinii sunt intotdeauna o specie aparte P.S. Am uitat de vecinul de sus, care sforaie atat de tare ca se aude de parca doarme la noi in bucatarie! ![]() P.P.S Sunt foarte tentata sa reiau pozitia de observator al acestui forum, pentru ca mi se pare sincer ca e mai mult un jurnal de sarcina al burticilor, decat o chestie "interactiva".. Imi cer scuze, din punctul meu de vedere asa a fost.. Poate in timp se vor mai schimba lucrurile. Pup burtici mari si mici! ![]() Mocacila 10+ |
si cum crezi ca am putea face forumul interactiv?
MangaGirl :-)
9+
panda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mocacila P.P.S Sunt foarte tentata sa reiau pozitia de observator al acestui forum, pentru ca mi se pare sincer ca e mai mult un jurnal de sarcina al burticilor, decat o chestie "interactiva".. Imi cer scuze, din punctul meu de vedere asa a fost.. Poate in timp se vor mai schimba lucrurile. |
Hopa, ai zis vorba mare, Mocacila! Si eu m-am cam retras in expectativa, desi nu am constientizat. Cum vezi tu partea interactiva care ne lipseste?
Fara legatura, daca nu e nimeni care sa schimbe capitolul, ma ofer...
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
10+ countdown pentru samburel
MangaGirl spune:
cum schimbati voi capitolul, ca eu as fi facut-o, dar nu stiu cum :)
MangaGirl :-)
9+
danangie spune:
Fetelor sunt bine acum, scuzati-ma mult ca nu reusesc s ascriu, revin eu.
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
panda77 spune:
Pai atunci ma pun pe treaba...putintica rabdare, please.
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
10+
countdown pentru samburel

fericita de
ALESSIO , 07.06.2008