Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mocacila

Tot fara legatura, dar pentru comparatie.. Eu am o baba la etajul inferior care m-a prins zilele trecute f suparata sa imi spuna ca ea aude cand inchidem usa de la baie. Ce neatenti putem fi.. Mi-a explicat ca ea nu trage nici apa la toaleta ca sa nu deranjeze vecinii. I-am explicat ca e totusi neigienica si radicala manevra si s-a uitat urat la mine Alta data m-a oprit sa arunc gunoiul la ghena pentru ca ar putea sa se infunde burlanul ala...
Asa ca, dear MangaGirl, e lumea plina de ciudati.. Si vecinii sunt intotdeauna o specie aparte.
P.S. Am uitat de vecinul de sus, care sforaie atat de tare ca se aude de parca doarme la noi in bucatarie!
P.P.S Sunt foarte tentata sa reiau pozitia de observator al acestui forum, pentru ca mi se pare sincer ca e mai mult un jurnal de sarcina al burticilor, decat o chestie "interactiva".. Imi cer scuze, din punctul meu de vedere asa a fost.. Poate in timp se vor mai schimba lucrurile.
Pup burtici mari si mici!
Mocacila 10+

si cum crezi ca am putea face forumul interactiv?

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mocacila
P.P.S Sunt foarte tentata sa reiau pozitia de observator al acestui forum, pentru ca mi se pare sincer ca e mai mult un jurnal de sarcina al burticilor, decat o chestie "interactiva".. Imi cer scuze, din punctul meu de vedere asa a fost.. Poate in timp se vor mai schimba lucrurile.

Hopa, ai zis vorba mare, Mocacila! Si eu m-am cam retras in expectativa, desi nu am constientizat. Cum vezi tu partea interactiva care ne lipseste?

Fara legatura, daca nu e nimeni care sa schimbe capitolul, ma ofer...

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cum schimbati voi capitolul, ca eu as fi facut-o, dar nu stiu cum :)

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor sunt bine acum, scuzati-ma mult ca nu reusesc s ascriu, revin eu.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Pai atunci ma pun pe treaba...putintica rabdare, please.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Burtici, poftiti pe un nou teren de joaca: capitol nou

Mergi la inceput