Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
1sweet_angel, chiar daca nu o sa te intelegi cu medicul, macar o eco sa-ti faca, sa vezi si tu ca samburelul e bine! Ca alte povesti, de genul ce ai voie si ce nu in sarcina, etc, afli de la noi! SI analizele ar fi trebuit facute, dar probabil ca acolo e imposibil!(la bani ma refer)

multumesc pt raspuns................dupa cum am spus si eu vreau tare mult sa fac o ecografie sa vad daca totul e bine.......precum si analizele respective.
bani nu reprezinta o problema, ci dimpotriva.......acum sa nu intelegi ca ma dau banii afara din casa.....in sensul ca pt sanatatea lui bebe si chiar a noastra, facem orice, chiar sa platim mai mult daca e nevoie si cred ca multi sunt de acord cu mine......bani vin si se duc dar cu sanatatea nu te poti juca.
oricum eu si in romania merg si-mi fac analizele tot la privat caci nu am incredere deloc in sistemul sanitar de stat.....va rog nu dati cu parul.....asta e paerea mea.....am patit de prea multe ori sa fiu ori jignita (de ex. multi ani am suferit de anemie si medicul de familie mi-a dat de facut o analiza pt a vedea cat de anemica sunt dar care se face si la gravidute....in fine..partea nasoala a fost ca dupa ce am stat la coada 2 zile ca sa-mi faca acea analiza, tampita aia de asistenta imi mai spune si ceva de genu "ce draga dupa ce va cu toti, veniti la noi sa va facem bine?".....si eu nu aveam decat 15-16 ani si nici nu avusesem treaba cu asa ceva.....atunci am simtit de-a dreptul cu ma inghite pamantul de rusine)......de multe ori am patit sa plec de-acolo cu mainile invinetite si gaurite pt ca nu erau in stare sa-mi gaseasca o amarata de vena si nu mai zic de rezultate de-a dreptul excelente....totul ffff bine dar eu mai aveam putin si muream......asta e......de-asta prefer sa merg la clinici private ca acolo chiar daca dai un ban dar stii macar stii ca acolo se poarta frumos cu tine.
sper ca nu v-am plictisit prea tare.
8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Danangie si finalul???? Am citit cu sufletul la gura tot si nu inteleg ce s-a mai intamplat. A fost vis sau a fost adevarat? Daca a fost adevarat banuiesc ca acum esti ok din moment ce esti acasa. Astept continuarea.

si eu astept finalul ........sper ca esti ok......oricum sanatate multa.........cred ca acum faci ....dar cand te trezesti si ai posibilitatea.......scrie si finalul.

8+

Mergi la inceput

eu de ce nu pot sa vad pozele voastre?
am vazut doar cateva poze de la luca de la botez.......felicitari mamico ai un baietel superb......dar restul de poze............

cred ca net-ul e de vina....e adevarat ca merge cam ca melcul

8+

Mergi la inceput

aaaaaaaa......si scuze pt greselile de ortografie sau chiar de exprimare.... dar citez si eu pe cineva(ups nu mai stiu cine a spus)..."neuronul de gravida nu mai functioneaza cum tr"......asa ca inca odata sa ma scuzati

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata...
...asa bine am visat....
Cred ca e ca atunci cand te lasi de tigari(incepi sa visezi ca fumezi).
Oricum, m-am mai calmat de aseara.Importanat e ca bebe e bine,e suficient de mare,ii bate inimioara.E si el mic si nu stie unde sa stea da' ii dam noi utrogestan si-l invatam. O sa incerc sa ma organizez astfel incat sa iau dimineata la servici,dupa-amiaza cand ajung acasa si o sa ma trezesc si noaptea sa-l iau pe al 3-lea.Asta ca sa evit somnolenta la volan.Nu cred ca situatia e asa neagra ca mi-a dat sa iau doar 10 zile si fara alte interdictii. A zis ca-i normal pana la 7 luni.

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

creata2008 multumesc frumos pt raspunsva doresc sarcini usoare in continuare.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la sau ceiuc cu miere si lamaie ..

cretzule si eu aveam la ciclu firisoarele alea .. nu stiu ce sa-ti spun ce ar putea inseamna acum .. tin pumnii sa vii cu vesti bune!

off .. de asta mi-e si mie frica .. de luatul in brate al evei .. nici ea nu e greuta dar oricum .. ieri si alataieri m-a cam durut burtica pe jos .. niste dureri mai nasoale ca la ciclu numai ca nu au tinut mult. alte simptome nu am avut, sper sa fie totul ok. eu ajung la dr abia pe 16 martie .. atunci am gasit liber ..

laura si la mine s-au accentuat oboseala si greata .. ieri am fost bine insa alataieri mai aveam un pic si cadeam din picioare .. asa e, in cele mai multe cazuri, in trim 2 trec greturile si starile astea .. asta ptr ca placenta isi preia 100% atributiile ..

angela la eva am facut numai dublu test .. probabil ca si acum va fi la fel.

dana Doamne prin ce ai trecut .. sper ca sunteti bine!! sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

SELEN de ce iei augmentin?? Te rog sa-mi raspunzi ca e urgent ptr mine...multumesc mult!!

Neatza
Imi pare rau ca n-am raspuns mai devreme, eu intru pe forum de la munca, si acum am ajuns la birou si am reusit sa mai citesc...

Iau augmentin pt un stafilococ auriu pe care il am in gat si pt o infectie cu E.coli, pe care le-am descoperit sapt trecuta....am avut noroc ca sunt ambele infectii sensibile la augmentin....iau 7 zile, cate 1 la 12 ore....
sper ca te ajuta...de ce era asa urgent?

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza si de la noi

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata!

Dana, am inteles ca acum esti bine, nu stiu ce ai avut, dar sper sa nu se mai repete. Bine ca ai putut sa il suni pe sotul tau, care si-a dat seama ca e ceva in neregula cu tine. Ai mare grija de tine!

Moni, pe prospectul de utrogestan scrie ca daca il iei oral, pot aparea efecte adverse, gen ameteala, mai ales la volan. Daca il iei vaginal, nu exista reactii adverse cunoscute. Eu mi-as suna medicul, i-as spune ca am citit pe prospect, ca folosesc masina foarte mult si l-as intreba daca as putea sa il iau vaginal. Hic, parerea mea!

Elena... oooof, da, nu stiu ce sa zic! Nu ma mai gandesc la nimic. Pana dupa-amiaza nu mai e mult si incerc sa imi ocup mintea cu altele.

Angela, welcome!

Sweetangel, eu am ajuns cu tatal meu la urgenta, aveam 17 ani. Iar ala, de fata cu tatal meu, m-a intrebat daca mi-am inceput viata sexuala. Ca sunt suspecta de sarcina extra-uterina. Dar daca tatal meu nu era tatal meu asa cum e, destept si om normal la cap, nu ma lau la omor chiar acolo pe loc?? Fara sa mai astepte sa ii explic sau fara sa mai astepte rezultatul analizelor? Dar asta a fost acum 13 ani... De atunci si pana in anul de gratie 2009, s-au schimbat enorm de multe!

Cristina, depinde de linia aeriana cu care decizi sa zbori. Teama lor cea mai mare este sa nu nasti in zbor, pentru ca sunt multe probleme. De la nasterea in sine, ca nu au medic la bord, pana la probleme cu declararea copilui intr-o anume tara, in functie de spatiul aerian in care ai nascut. Acum.... sa fim seriosi! Daca ma duceam eu cu burta de 7-8-9 luni, cu o bluza larga, nu zicea nici draku' ca sunt gravida!!!! Adica vreau sa spun, ca daca vrei neaparat sa pleci cu avionul, te poti fofila cumva. Dar inainte sa te asiguri ca medicul tau iti da ok-ul, el e cel care decide chiar inainte de zbor.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput