Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 19
anadomnica spune:
Neata, burticute! 
moni_iulia - eu de la medic tot recomandare sa iau utrogestan pe cale orala am primit, insa m-am simtit rau odata si citind prospectul care precizeaza foarte clar ca se poate schimba cu succes administrarea orala cu cea vaginala, am schimbat. Pt. ca singurul inconvenient la administrarea vaginala este disconfortul, faptul ca dupa un timp "curge" gelula si patezi chilotul si faptul ca tre' sa stai intinsa juma' de ora dupa administrare. In rest nu este absolut nici o diferenta, utrogestanul se asimileaza mult mai bine pe cale vaginala din cate am citit eu, plus ca nu afecteaza ficatul.
Na, eu am medic in familie (mama) si m-am obisnuit sa mai "schimb" medicatia dupa cum ma duce capul - citind prospecte si informatii pe net. ... si... sa nu faceti ca mine ![]()
... cum zic astia de la Discovery de la Brainiac ![]()
![]()
Puuuuuuuuup
. Ah, si eu azi ma duc sa-mi vad prima data bucuria din burtica. Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
anaconda2 spune:
Mimika , amniocenteza ti-o face Tutunaru ?
Nu mai e nevoie sa faci DT si TT ?
9 +
bebe
moni_iulia spune:
Anadomnica, succes azi! Sa vii cu vesti bune.
Nici la mine nu-i chiar asa de neagra situatia doar ca sunt eu mai panicoasa
.
Am intrebat dr. cum e mai bine pentru bebe sa iau utrogestanul si a zis ca oral. Am precizat si ca sofez. A zis ca pot sa schimb administrarea daca nu ma simt bine . Momentan am luat oral (doar asa e mai bine pentru bebe) doua pastile si nu ma simt deloc rau.
Pupici
Iulia
8+
selen80 spune:
Dana, dupa ce ti-am raspuns am vazut si urmatorul mesaj! Doamne, cate ti-or fi trecut prin cap in momentele alea....
Asteptam finalul, desi banuiesc ca daca ai reusit sa mai intri pe forum si sa scrii esti bine...
toate fetele!
ursuletzul nostru
13+
nunta
9 luni
anadomnica spune:
moni_iulia -
aha, daca a zis medicul e in regula. Totul e sa nu iei pastilele pe burtica plina cu papa, ca eu am facut odata pozna si era sa lesin in strada
. Multumesc pt. urari. Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
alex25 spune:
Buna dimineata!
Am revenit din concediu, mi-e tare greu sa va prind din urma, dar ma straduiesc!
Felicitari tuturor celor care sunt bine si capul sus pentru restul lumii!
Noi ne-am cam zdruncinat in concediu si o sa merg la dr ca sa stiu ca e totul ok, insa am greturi groaznice, cu voma continua si nu stiu ce sa iau?? Help!
Va pup si va doresc numai bine!
7+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
monica_dicut spune:
danangie 
m-am socat!! Esti bine acum?????????
utrogestan mai ales pt soferite e bine de luat vaginal. Mie una imi dadea niste ameteli si o somnolenta de nu stiam pe ce lume ma aflu...
Azi mergem si noi la control la Dr. T pentru a doua opinie. Prin urmare ne intalnim si cu bebe 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex1405 spune:
Dana, nu ne mai tine in suspans si spune-ne ca s-a terminat cu bine cosmarul asta....
moni iulia, la mine bb avea 1,3 cm undeva la 8-9 saptamani, deci cam tot atat. Eu utrogestanul il iau numai pe cale orala, unul dimineata, unul seara. Am auzit si am citit pe prospect de ameteli, iar eu merg cu masina la servici dimineata, asa ca mi-am facut ceva griji, dar am zis sa incerc sa-l iau asa cum m-a sfatuit doctorul. Am luat sera prima data si am vazut ca nu imi da nici o stare ciudata, iar dimineata l-am luat si am si plecat, ca am citit ca starile apar la vreo ora dupa administrare. Din fericire nu e cazul, nu imi da nici o stare...poate ai noroc si nici tie.
1sweet angel, si eu am patit destule prin spitale si clinici de stat, dar nu am plecat de acolo "neracorita". Le-am spus exact ce parere am despre tratamentul lor, si de cele mai multe ori ei au fost cei jenati...desi e greu de crezut ca mai au rusine cate unii. De ca sa plec cu nervi de acolo? Lasa macar sa li-i transmit si lor!![]()
Eu am fost ieri la un control de rutina si am facut si un ecograf. BB are acum 3.6 cm si dadea din maini si picioare ca apucatul. Cand a auzit maica-mea, reactia ei a fost "ne-am dat naibii, asta e zbuciumat ca tine" - poate v-am mai povestit ca eu am fost un copil problema. Iar dc va fi baietel, ma gandesc serios sa-i pun numele Denis (pericol public
)
Si un offtopic, dar sunt mama de catel, si trebuie sa ma laud si eu cu puiuta mea:
partea I: http://stirileprotv.ro/stiri/social/te-vezi-la-stirile-pro-tv-cainii-cu-inima-de-om-partea-i.html
partea aIIa: http://stirileprotv.ro/video/te-vezi-la-stirile-pro-tv-cainii-cu-inima-de-om-partea-a-ii-a/60245787
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
11+ ...si povestea merge mai departe 
monica_dicut spune:
mimika, da e ok vineri. Traiam cu impresia ca ti-am raspuns
si nu ma stresam deloc
Sigur am avut intentia ![]()
Ca vorbeam de vise zbuciumate. Azi-noapte am visat ca imi masura dra mea pliul nucal si era f mare si bebe avea probleme cu ceva fluxuri pe cordon si placenta 
a fost groaznic, era atat de real totul. CRed ca am si plans in somn.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex1405 spune:
![]()
![]()
![]()
Eu am visat acum cateva nopti ca am nascut un caine - labrador galben, exact ca si Tora... si toti, inclusiv eu si doctorii ne miram, cum de e posibil. Dar ma obisnuisem cu ideea si cresteam cainele, ce sa fac....macar la asta am experienta!
burtici, si mai mari si mai mici!
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
11+ ...si povestea merge mai departe