Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 17
moni_iulia spune:
Buna seara!
Am fost si la control....
Nici nu stiu daca sa ma bucur....
Bebe a mai crescut, are 1.4 cm
.Voi care ati mai facut eco la 8 sapt cat avea?
DAR e cam jos si mi-a dat utrogestan(cica se ridica de la el)3/zi si no-spa 2/zi. Problema e ca am intrebat cum e mai bie pt bebe de administrat utrogestanul si a zis oral iar pe prospect scrie ca se da doar in primul trimestru si atunci doar pe cale vaginala. Voi cum luati? Eu merg si cu masina la servici, pe voi v-a afectat mult?
Va rog sa-mi raspundeti ca in momentul asta stau cu pastilele in mana si nu stiu daca se la iau sau nu
.
Iulia
8+
adriana_m spune:
Moni eu nu stiu ce sa-ti zic sincera sa fiu. Eu cred ca daca as fi in locul tau as face cum a zis dr mai ales daca ai incredere in el. Parca fetele tot au mai luat utrogestan si no-spa asa ca banuiesc ca e ok sa iei. Decat sa te risti la altele mai nasoale mai bine iale cum ti-a prescris dr. La mine bebe avea la 6 sapt si 4 zile 7mm. In carte la mine scrie ca la 8 sapt bebe are intre 14-20 mm deci e bine bebe ca si marime. Altceva nu stiu ce sa zic.
Adriana
9+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
moni_iulia spune:
Adriana, merci de raspuns. Am apucat sa mai citesc cate ceva si m-am hotarat sa-l iau.
Doamne ajuta!
Noapte buna
Iulia
8+
Mocacila spune:
Moni, eu iau utrogestan tot oral si pana acum a fost ok. No-spa mi-a dat numai in caz de nevoie.. Si a fost nevoie de cateva ori
. Pup si somn usor!
10+
danangie spune:
GUGU...imi facusem si eu cu alessio calendarul chienzesc si-mi iesise ca fac baiat...si baiat am facut. Dar acu nu mai stiu...unde tre' sa caut calendarul asta? Ca numai sti unde il gasisem atunci.
KIKI condoleante ptr bunica ta.Si bunica mea a murit anul trecut cand eram gravida cu Ale.....tare m-am fortat sa fiu calma...si culmea eu a trebuit sa dau vestea fratilor mei.....a fost bolnava bunica ta? D-zeu sa o ierte!
Fetelor, dar de ce amanati concediile la mare ? Nu e interzis sa mergi la mare.Important e sa nufaci baie daca apa e rece, sa nustai la soare in orele de varf , sa te dai cu crema de protectie si sa te hidratezi bine. Eu abia astept.Voi pleca de pe 27 iunie pana pe 11 iulie. Ma duc aici la mare la insula d'Elba.
CLAUCIA sanatate ALESSIEI!
CRISTINA nu cred ca sunt probleme sa mergi cu avionul. Nasa mea era si ea gravida in 25 sapt cand a fost in Tenerife. Nici macar n u te mai lasa sa treci prin zona aia care tauie.....ocolesti. Veti merge cu eric?
RALUCA sa vii cu vesti bune!
X_GGG bine ai venit si sarcina usoara si la termen!!
SELEN de ce iei augmentin?? Te rog sa-mi raspunzi ca e urgent ptr mine...multumesc mult!!
ALINA felicitari ptr cele 10 sapt!!
ECATERINA eu parca te-am vazut pe lista.........somnul cam greu......mai ales ca eu il am pe Alessio.....tu daca nu mai ai copii tre' sa dormi cat poti de mult si cat doresti. De unde esti din Iasi?E nrmal sa ai greturi. Incearca inainte sa te ridici din pat sa mananci biscuiti sau crackersi sarati, am inteles ca se rezolva si cu coca-cola.
PAZZA bine ai venit! Felicitari ptr sarcina, si la multi ani de ziua ta.
Revin...
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
MONI Utorgestanul nu poate sa-ti faca rau. Eu la sarcina cu Alessio amluat pana in sapt 14 . Imi puneam 2 ovule seara, inainte de culcare, pe cale vaginala. Seara...ptr ca asa stateam orizontalk si avea timp sa se asoarba. Pe cale orala, se zice ca absorbtia e mai eficienta, dar e cam naspa in sens ca poate da stari de greata puternice si ameteli. De aceea eu am luat pe cale vaginala. Acum iau la fel 2 ovule seara inainte de culcare. Si voi lua pana in sapt 14. numai bine.
mary_07 spune:
Hello 
Azi n-am apucat sa intru ca am fost mai toata ziua pe afara cu Alex...macar acum,pana nu incep iar ploile si stam sechestrati in casa
. Alex e un pic racit,am inceput deja cu medicamente..sper sa nu iau si eu
Bun venit noilor burtici
Pazza,bine ai venit! Ne asemanam...si eu am tot 20 de ani
mamici tinere..si tot din alba iulia
. La ce dr esti?
Poze cu noi
12+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
danangie spune:
Asa....mai scriu mesajul asta si plec la culcare......aseara dupa ce am mai citit cate ceva pe aici, m-am pus sa spal un biberon lui Alessio. N-am apucat sa-l termin......dintr-o data o durere crunta m-a luat exact in zona pelvica. Eram singura acasa ca Alin era la munca. Am zis pe moment ca e un crampe....am asteptat cam 30 de secunde dar durerea se intensifica.....am mers la baie...numai eu stiu cum am ajuns........am facut pipi gandindu-ma ca tre' sa fac si alktceva...nimic.....am inceput sa vad in ceata,,,,,transpiram si casa se invartea cu mine. am apucat sa ajung in pat , sa pun mana pe tel si sa-l chem pe Alin....vorbeam atat de incoerent si nu reuseam sa inteleg de ce. Fetelor mi se inclestase gura.....lustra nu o mai vedeam si stiu ca in momentul urmator auzeam o muzica in ureche.....era telefonul...era Alin....eu nu stiu daca am lesinat.....dar sigur o clipa de inconstienta am avut....Alin era atat de disperat si-l auzeam cum gafaie...nu reuseam sa vorbesc ca tremuram si gura imi era inclestata.....am cinhis tel....am icnercat sa sun la ambulanta. Incredibil!! Nu-mi aduceam aminte numarul1!!! Faceam 911....pe urma 118...eram atat de confuza...ma temeam s anu se trezeasca Alessio......am reusit sa ma ridic sa iau 2 buscopan...apa a curs pe mine c a am scapat sticla....durerea se intensifica cu orice respiratie a mea.....groanzic...telefonul suina din nu....era Alin.....am reusit sa vorbesc....mi-a spus ca e la poarta...ca ajunge....a ajuns...saracul era alb....era in papucii si uniforma de spital.....mi-a luat tensiunea si aveam maxima 8....minima nu a reusit sa o auda......eram atat de palida ca vroia sa ma ia in brate , asa in pijama....a venit cumnatul sa stea cu Alessio si noi am plecat la urgente. Abia mergeam...nu reuseam sa respir....acolo...mi-au luat sange, eco, chirurg, ginecolog, se invarteau in jurul meu si nu intelegeam unde-i Alin...nu-l lasasera sa intre ! Eram asa de disperata! Nu reuseam sa ridic picioarele...in fine.....mi-au facut eco ptr ca se gandeau ca am SEU. Sarcina in uter...embrion prezent de 2.1 mm...activitate inca nu....e prea mica sarcina inca.....chemat chirurgul ptr ca suspecatau o apendicita.....nu , a fost raspunsul chirurgului. La eco, s-a vazut ca am o inflamtie mare...practic abdomenul mi-e inflamat.....trompa stanga foarte dilatata! Daca a reusti sa o vada la eco!! Celiacul dilatat....nu stiu...cam astea au fost raspunsurile....de acum durerea a disparut.....buscopanul si-a facit efectul...ameteam asa de tare....S-S TREZIT ALE...
adriana_m spune:
Danangie si finalul???? Am citit cu sufletul la gura tot si nu inteleg ce s-a mai intamplat. A fost vis sau a fost adevarat? Daca a fost adevarat banuiesc ca acum esti ok din moment ce esti acasa. Astept continuarea.
Cristina mie doctorita mi-a spus ca pot zbura cu avionul pana la 32 ade sapt. Pana atunci nu e nici o problema din partea medicala. Acum depinde si de compania cu care zbori.
Adriana
9+ si
Robert Cristian (08.26.2004)

ALESSIO , 07.06.2008