Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 16
creata2008 spune:
Bine, are si o luna peste Mariuca si e baiat. E normal!
Si da, e greu cu interdictia asta cu luatul in brate. Ca nici nu inteleg, ca sunt prea mici. Oooof!
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc Creatza, e bine ca e sange maro si nu roshu. Pt noi, care suntem deja mame, nu prea mai functioneaza interdictia de ridica greutati. Poate daca te ajuta cineva sa poti sta putin linistita si sa iei utrogestan(dar asta banuiesc ca ti-a spus deja dr). Eu ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta cu LUca pt ca nu are cine sa ma ajute, iar el face parte din categoria "pietroi" ca are 13 kile mari si late. GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze LUCA 1 anisor |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Da, Roxi, si la mine s-a manifestat asa duminica. Mi-a fost rau toata ziua, va povesteam ca m-am dres putin cu cola, si m-a durut mijlocul de nu mai puteam. Ca la ciclu, mai rau asa.
M-am gandit ca ar fi de la ridicatul Mariucai in brate... Stiu ca prea grav nu e, ca e doar maro, dar na, stii cum e, te gandesti la ce e mai rau.
Maine la 4 sunt acolo, sa vedem despre ce e vorba!
| citat din mesajul lui Roxxy80 Cretule, exact asa am patit si eu, absolut identic, numai ca la mine petele maro au fost insotite si de dureri puternice de mijloc, de fapt ma durea noada rau de tot. Eu am fost absolut sigura ca mi s-au tras de la ridicatul in brate a lui Matei. Dat fiind faptul ca ma simteam excelent (nu tu greturi sau alte alea), parca si uitam ca sunt gravi si eram viteaza cu Matei in brate. Am fost norocoasa ca mi s-a retras in 5 zile hematomul care se formase acolo. Ideea e ca acum nu-l mai ridic decat in scaunul de masa, chestie de 2 secunde, doar atat. Dat fiind faptul ca nu ti-a curs sange rosu si mult inseamna ca nu e grav, dar te-ar ajuta f mult daca zilele astea ti le-ai petrece mai mult in pozitie semi-orizontala in pat sau pe canapea. Stiu ca e f greu cand ai un copil mic in casa, dar poate reusesti. ![]() Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 12+ |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
mimika spune:
creata, ai grija de tine, sa fie bine maine.
moni, succes maine la dr. T. Nu mi-ai spus daca poate ramane pe vineri intalnirea.
Daca sunt fete doritoare sa intre intr-un studiu despre inima gravidei -un proiect de cercetare la Institutul de Bolicardiovasculare CC Iliescu, sa imi dea un PM. Se face eco la inima mamei in sapt 12-14 , 18-22 parca si in 32 dc nu ma insel. E gratis, evident ![]()
12+
Grasii mei iubiti
creata2008 spune:
Ma duc sa imi pun niste cereale cu iaurt si apoi la csi ca acusica se face ora 9.
Pupam burticile, seara frumoasa va doresc!
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miha74 spune:
Seara buna,
scuze pentru tacere, dar sunt motivata...am avut o saptamana de groaza. Deja Laura ne-a adus acasa ceva virusei, asa ca intai a picat ea, apoi Matei si eu de luni sunt varza...dar rezist si nu am luat nimic, doar ceai cu miere si lamaie multa.
si ca sa fie totala am patit-o cu Matei sambata seara, eram intr-o vizita si a cazut si s-a lovit...de si-a facut un ditamai cucuiul in frunte...dar noi ne-am speriat groaznic asa ca fugi la urgenta si ca sa fie siguri ca nu are hematom, l-au taiat si apoi ...cusut. Mititelul a fost super ok dupa interventie, adica la fel de activ, dormit bine, mancat bine...dar acum sunt paranoia si nu il mai las din mana. Joi mergem sa scoatem firele

Doamne ajuta ca sarcina este bine, vineri mergem si noi din nou pentru masuratori si sa vedem daca facem DT.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
uau! am depasit suta de burticutze! SUPER! Bun venit noilor burtici!
dar e clar ca de sarbatori s-a prestat cu drag si spor intrucat in septembrie e dublu numarul![]()
roxxy- si la noi raceala a fost tot numai cu mucisori, fara febra dar si fara tuse. La Laura a functionat cu paracetamol, picaturi de nas si ceaiuri cu lamaie multa, si la Matei la fel...problema cu el era noaptea, ca se scula in plans cand i se infunda nasucul.
creatza- tin pumnii pentru maine!
cristina- distractie placuta la munte
se vaita cineva de insomnii...si eu am, desi seara pic franta, rar ma prinde 10 seara, si apoi cand ma scol la Matei imi ia si cate o ora sa adorm la loc...si bineteles ca imi trec numai ganduri negree prin capsor
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
12+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
vik-cj spune:
Buna seara fetelor. Am intrat doar sa va salut
ca sunt terminata, am avut o zi super grea. Mie cam incep sa imi dispara greturile dar incepe sa mai ia cite o foame cumplita...si daca nu maninc in urmatoarele 5 min ma ia cu lesin. Ati mai patit careva asa ceva? E normal?
Kiki condoleante pentru bunica ta. Imi pare tare rau....Si mie imi lipseste bunica mea...cea care m-a crescut....si care nu mai e linga mine de 5 ani.
va doresc o seara frumoasa si noapte buna!
8+
Mocacila spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Buna seara fetelor. Am intrat doar sa va salut ca sunt terminata, am avut o zi super grea. Mie cam incep sa imi dispara greturile dar incepe sa mai ia cite o foame cumplita...si daca nu maninc in urmatoarele 5 min ma ia cu lesin. Ati mai patit careva asa ceva? E normal? 8+ |
Si eu, ca si tine..
Somn usor, Vik

10+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Mie cam incep sa imi dispara greturile dar incepe sa mai ia cite o foame cumplita...si daca nu maninc in urmatoarele 5 min ma ia cu lesin. Ati mai patit careva asa ceva? E normal? 8+ |
Asa patesc eu, daca nu mananc, mi se face rau.. banuiesc ca e normal, tb sa ne hranim..
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+
IUSTIN sau
IUSTINA
adriana_m spune:
Seara buna burtici fericite.
Kiki condoleante pt bunica ta. Foarte bine ca ai apucat sa-i spui ca esti gravi cu 2 gemenuti in burtica ca asa a avut si ea o bucurie. Si bunica mea a murit acum 5 ani jumate in aceeasi luna in care eu am ramas gravi. Nici macar nu stiam ca sunt gravi cand a murit ea, numai la cateva zile am aflat.
Am si eu o intrebare. Mie mi s-a gasit o infectie urinara destul de puternica vad ca sunt trecuta pe antibiotice pt 7 zile. Probabil pt a nu se urca la rinichi m-au trecut asa repede pe antibiotice. Pana cum eram stresata ca e infectie si sa nu afecteze pe bebe. DAR acum is stresata ca iau antibiotice. Nu stiu ce sa mai fac sa ma linistesc
. Ma gandesc ca daca mi le-a recomandat dr e bine si nu e rau. Of grele mai este. A mai luat cineva antibiotice in primul trimestru? O fi bine, o fi rau?
Adriana
9+ si
Robert Cristian (08.26.2004)