Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Melania, imi pare rau pt problemele cu mancarea lui Tudor. Pana la urma ce mananca el acum ? Inteleg ca-i plac borcanelele sau spanacul.
Poate pt o perioada ai putea incerca sa-i faci din nou legume fierte si pasate cu carnita/ou/ficatel pe care sa le amesteci la inceput cu borcanelul lui preferat ( intr-o proportie mai mare mancare din borcanel, pe urma sa reduci treptat borcanelul ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am si eu nevoie de un sfat de la voi: care credeti ca ar fi o metoda eficienta de a invata limba germana pt un incepator ( adica de la nivelul zero ) ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Somn usor tuturor, ma duc sa mananc si eu ceva si apoi 
Gabitz, lasa barlogul si iesi la soare, sa te bucuri alaturi de noi de primavara
Multumim mult pt martisoare, te rog sa-i spui lui Stefan ca sunt minunate si au fost foarte apreciate ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danuta36 spune:
Luy cred ca ar fi bun un curs pe caseta audio,ca sa si auzi exprimarea...toata lumea zice de lb germana ca e o lb dificila.Mie mi-a placut tare mult,am facut la scoala din clasa a 2-a,iar profesoara era o sasoaica...pacat ca la liceu n-am mai continuat,invatam la altceva in orele de germana
pt tine vrei?
melaniatud spune:
La multi ani Si-Bv!!
Dau o cafea cu lapte
…te bagi PapanasH sau te risti iar cu ness cu Pepsi?
Papanash- uite ieri a mancat asa : la 7 dimineata 200 ml lapte cu cereale, la 10.30 un piure ce continea ˝ banana cu ˝ para si branza calcica, la 12 a adormit pana la 14 fara ceva iar la 14.30 supa de pui cu ga;luste totul pasat si cum am venit cu castronelul in fata lui dadea din cap ca nu, s-a uitat in el si a inceput sa se maraie ca nu vrea. Apoi i-am incazit curcan cu legume de la HIPP din care a luat 6 lingurite si apoi 4 lingurite de iaurt. Am iesit afara de la 15.30 la 16.45 iar la 17.15 i-am dat 2 mere cu biscuit pe care le-a devorat, la 22 a baut 180 ml de lapte cu cereale. Peste zi a mai rontait vreo 3 biscuiti. Pb lui a fost constant masa de pranz in rest mananca chiar mai bine ca ieri si fara mofturi. La masa de pranz accepta doar borcanele HIPP.,Multam pt reteta.
Gabriella – avocado cu branza si banana este combinatia preferata de el si avocado cu banana si ou sau biscuit…daca lipseste avocado simte si nu mai mananca cu aceeasi pofta.Crede-ma ca i-am dat si mancare de a noastra si a refuzat totul mai putin pilaful.
Lavinia– faza cu lingurita si castronelul pe post de joaca in timpul mesei este fumata…acum nici nu-l mai intereseaza asta…prefera sa rasfoiasca o carte.
Luy- cred ca voi incerca si asta. Uitatea mai sus ca i-am spus lui Papanash cam ce mananca. Mie imi pare rau ca manca si paine cu unt dimineata si out gol cu painica si acum nimik din astea mai mult fructe, branza si iaurturi.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, bravo lui TUdor ca s-a comportat asa frumos in concediu, cred ca acum abia il asteapta pe urmatorul. |
Nu stiu el, dar eu sigur il astept cu nerabdare...si e la doar 4 luni distanta.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Yaya, bine ati revenit la zapada voastra ![]() |
Mey, nu-mi mai aminti de zapada ca mooor. De cand ne-am intors, ninge in continuu, de m-am saturat...si ma gandesc eu ca pe la voi vine primavara...si mooooor...din nou!
Eu sunt mandra de nu mai pot...dar ma gandesc acum ca e probabil si chestie de punct de vedere. Adica faptul ca a misunat prin avion si eu dupa el sau ca s-a holbat la diversi calatori, ca a stat pe jos si ca a facut kk la business class (de, numai acolo putea) pe mine nu m-a deranjat deloc, dimportiva, mi s-a parut un copil vioi si bine dispus si ne-am distrat bine. Important e ca nu e marait si plangacios, asta consider eu. Acum alte mamici ar considera ca asta nu e tocmai cumintenie, sa misune pe ici, pe colo. Dar eu o vad o chestie absolut normala, unde mai pui ca abia si-a dezmortit oasele si nu s-a plictisit.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Luy, limba germana am inceput sa o invat singura dintr-o carte dupa metoda LaRousse si am continuat in concediile din Austria si Germania - acolo mi-am exersat f bine pronuntia. Cartea aia o mai am si ti-o pot imprumuta daca vrei. Am facut si in facultate vreo 3 ani germana, dar nus e pune pentru ca nu prea ma duceam la cursuri. Au incercat sa ne invete direct germana economica si nu prea a mers, tinand cont ca noi nu stiam deloc.
Jurnal de calatorii

La multi ani Si_bv!