Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Betty, felicitari! Tin pumnii! Sanatate lui Mario, sper ca e mai bine.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, m-ai pus in dilema cu usturoiul, nu i-am pus niciodata la mancare, dar zilele trecute a furat de pe masa un catel si a muscat din el, n-a reactionat foarte rau, s-a strambat un pic si gata.In plus e bun pt. imunitate.
Melania, eu n-am inteles ce mananca acum copilul ? cand ii e foame ce papa ? sau cum vezi tu ca-i e foame, da semne ? Poate se satura cu altceva. poat nu-i place locul, scaunul, castronul, lingura. Poate nu mai vrea pasat, vrea bucati. da-i lui castronul cu un pic de papa si o lingurita, tu din altul ii dai sa manance in timp ce-si mai face si el de lucru. E clar ca-l deranjeaza ceva, e prea mare perioada de cand zici ca nu mai vrea.
editez sa mai zic ca e importanta si temperatura mancarii, daca o data a fost prea calda, poate tine minte si de-aia refuza.Tre'sa nu-l fortezi deloc, altfel mai rau faci.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Uitati www.flickr.com/photos/15009148@N07/3323087519/sizes/l/" target="_blank">o mostra a activitatilor de la gradi. Trebuie sa va logati cu userul comun.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lavinia, m bucur ca i-a revenit pofta de mancare printesei!

Melania, cu siguranta, dincolo de faptul ca o fi el mai nemancacios, ceva e la mijloc. UIte, eu am avut o perioada in care Sara manca prost si eram tensionata inainte de a ne aseza la masa! Simtea si refuza mancarea!E important sa participe si copiul la masa, sa pape singur sau macar sa tina o lingura in mana si sa amestece acolo!
Apoi, am sesizat ceva, combinatia aceea, banana-avocado si ou- nu suna prea bine. Eu mereu m-am pus in pielea ei, si am incercat sa-i dau mancare gustoasa, sanatoasa si aspectoasa! Sara mananca cu mare placere, dar nici nu am fortat-o niciodata!

Maria, draga mea, reteta e la mami, dar cu prima ocazie o cer, ca merita! E senzational Dobosul ei, recunoscut in intreaga noastra comunitate, poate pentru ca nu are crema din aia gretoasa de cofetarie, ci de ciocolata adevarata! Aflu reteta si ti-o trimit!

Diwana, ce face micul zmeu?

Va pup, somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Cateva vorbe sa apuc sa scriu si eu, sa nu ma dati disparuta.
bebeka, imi pare tare rau sa citesc ca iar ai avut o sarbatoare ratata, dupa boala sotului tau care ti-a stricat sarbatorile de iarna... Multa sanatate frumoasei Rebeca, sa-si revina cat mai repede !
betty, sper ca Mario e mai bine . Cand vine acasa ? Sa ai grija mare de tine acum, da ?
carpatina, sper ca primavara a inceput la voi cu bine si o sa ne dai vesti bune despre trandafiras
Sabina, cum mai e Gheo ?
Marunzika, Energia e mai bine ?
Nici nu mai stiu care mai erau puiutii bolnaviori... Inteleg ca acum Angi e bine, desi nu am inteles care a fost cauza bubitelor. Sanatate multa tuturor !

Yaia, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita. Mi se pare insa ca s-a terminat cam repede , am fos surprinsa cand am citit ca ati si ajuns acasa. Nu am apucat sa-ti scriu, dar mi-au placut mult creatiile lui Tudor, de-abia astept sa faca si Maria ceva asemanator, o sa le pastrez pe toate . In Finlanda se sarbatoreste ziua mamei ? Daca da, probabil iti va pregati un cadou special

Erina, multumesc pt articolul despre garderoba, f.util. Si eu doresc sa fac schimbari in acest sens pt cand ma voi intoarce la serviciu
Mult succes in gasirea unui job care sa-ti aduca multe satisfactii ! Si eu sunt curioasa in ce domeniu lucrezi
A, mai voiam sa-ti spun ca-mi place f. mult cum ne povestesti despre Daria

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, exact ce a zis papansah vroiam sa-ti scriu.
Tpotul e de la bona. Nu ca se poarta urat cu el, dar nu il stimuleaza absolut deloc. E si greu pt ea, bag seama ca nu are diploma in puericultura(cine are? nici noi n-avem"!)
Am un sfat: incearca pana te muti la noul serviciu sa vii glont acasa. fara shopping, fara sport.(nu ca stai tu haihui, da si 20 de minute conteza la copil)
Chiar daca vine si Alex acasa si nu primeste Andrei atentie exclusiva, esti cu ei.

apoi aminteste-ti ca poate sa faca absolut TOT de pe lista, le-a facut in weekend. Este foarte clar ca nu vrea.

Luy, Gheo e infloritor, parca n-a avut nimica! mai sunt bubite pe picioare , cred ca pana maine dispar de tot.

Melania, caaaalm. daca are o problema cu macarea, acu baza e reimpreietenirea, nu altceva.
Lavinia, la fel:) Clar e dintisoru de vina.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Hi,hi,hi, Sim, ce facea Stefan acolo, isi exersa capacitatea de a face foaia de hartie sa se ridice si sa i se lipeasca de palma doar cu puterea mintii ?
Glumesc, desigur, sunt "invidioasa" ca tu sigur vei primi de 8 martie o felicitare facuta de el

M-am mai uitat prin albumul tau si am regasit poze de asta vara, de la sfarsitul lui iunie. Ce bebelusi mi se par acolo...
De-abia astept sa ne revedem, mi-e dor de el, imi dau seama ca s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut. Ce sa-i faci, el e mai avansat, deja e "gradinar"

Mergi la inceput

Rox, nu te incrancena acum ca Andrei sa faca in fiecare seara tot ce a facut in weekend. Acum te-ai mai linistit sper, stiind ca poate face multe lucruri, dar nu vrea. Cred ca din situatia aceasta se poate iesi daca pentru o perioada vei incerca sa-i acorzi mai mult timp si mai multa atentie. Adica sa te joci cu el mai mult, pune-te la mintea lui si joaca-te asa cum ii place lui, nu cum vrei tu. Adica daca lui ii place sa se joace cu masinutele joaca-te si tu cu el cu masinutele, chiar daca tu ai vrea sa-i arati poate ceva dintr-o carte. Si in timp ce te joci cu masinutele poti sa-l inveti si unde e nasul, de exemplu. Pui masinuta pe nas si-i zici ce faci: "uite, punem masinuta pe nas : Tiiiiiit! " si razi si te distrezi cu el. Dupa ce repeti asta de mai multe ori sigur o sa retina unde-i nasul. Si tot asa... Ideea e sa-l inveti ce vrei tu prin jocul pe care-l vrea el. Ai inteles ceva ? Am o exprimareeeeee...
Si inca ceva care mie mi se pare f.important: vorbeste-i foarte mult, chiar daca ti se pare ca vorbesti ca papagalul
Despre bona... nici eu nu cred ca-l stimuleaza, dar asta cred ca se datoreaza si faptului ca din cate am inteles ea nu este exclusiv bona, ci are si atributiuni de menaj. Si atunci nu are timp sa se ocupe de toate, probabil il lasa pe Andrei sa se joace singur si ea isi face treburile celelalte. Dar e de inteles, pt ca nici eu in cursul zilei nu fac altceva decat sa ma ocup exclusiv de Maria, cand suntem singure, treburile prin casa le fac doar cand doarme ea sau cand sta cu altcineva.

Editez sa scriu ca mi-au placut f.mult toate pozele, ai doi copii minunati ! ( da, stiu, ti-am mai spus-o de multe ori, dar de fiecare data e o incantare sa-i privesc )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

melania incearca sa-l lasi sa pape singur dintr-un castronel cu o lingurita sau furculita dea voastra...o sa fie tare incantat...o sa vezi ca nici nu conteaza prea mult ce are in castron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Sabina sigur e de la dinti, in seara asta a mai papat si un castron cu gris,am lasato singura sa pape sa facut ca un purcel

Gabi si eu vreau reteta pt dobos,sunt mare fan,dar nu am facut niciodata,poate e timpul sa incerc ceva nou.

Mergi la inceput